header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van telegezondheidszorg zal naar verwachting een CAGR van 34,2% registreren om in 2030 USD 867,3 miljard te bereiken | Rapporten van Market Research Future

Nov 24, 2022 5:42 PM ET

De omvang van de telehealth-markt werd in 2021 gewaardeerd op USD 64,2 miljard en zal naar verwachting usd 867,3 miljard bereiken in 2030 bij een CAGR van 34,2% tijdens de prognoseperiode 2022-2030. (MRFR). Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat technologische vooruitgang in de gezondheidszorg de vraag naar telegezondheidsdiensten zal vergroten. De telegezondheidsmarkt zal naar verwachting worden voortgestuwd door het gemak van toegang, overheidsprogramma’s die door verschillende landen zijn opgezet, het versterken van de samenwerking tussen belangrijke spelers en de positieve en groeiende behoefte om de kosten van de gezondheidszorg te verlagen. Tijdens de beoordelingsperiode wordt verwacht dat het toenemende gebruik van smartphones en de afhankelijkheid van een verscheidenheid aan applicaties om gezondheidszorgdiensten te verwerven lucratieve kansen zullen creëren die de markt vooruit zullen stuwen.

De abrupte toename van de CAGR is een gevolg van de marktvraag en -expansie, die na afloop van de pandemie zal terugkeren naar het niveau van vóór de epidemie. Telegeneeskunde wint aan populariteit, vooral in cardiologie, radiologie, geestelijke gezondheid en online consultatie.

Tijdens de verwachte periode zal de vraag naar telegezondheidsdiensten naar verwachting toenemen als gevolg van de voortdurende technologische vooruitgang in de gezondheidszorg. Tijdens het verwachte tijdsbestek zal de telegezondheidsactiviteiten worden ondersteund door verschillende belangrijke factoren, waaronder gemakkelijke toegang, uitbreiding van de samenwerking tussen belangrijke belanghebbenden, gunstige maatregelen van de regeringen van verschillende landen en een groeiende drang om de kosten van de gezondheidszorg te verlagen.

Ontvang gratis voorbeeldexemplaar @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/900

Regionale evaluatie:

Noord-Amerika zal de markt domineren vanwege het toenemende gebruik van telegezondheidsdiensten.

Noord- en Zuid-Amerika zal de wereldmarkt leiden tijdens de prognoseperiode vanwege de hoge acceptatie van telegezondheidsdiensten. Bovendien wordt verwacht dat het stijgende aantal patiënten, de escalerende trend naar thuiszorgdiensten en het escalerende aantal fusies en overnames tussen belangrijke concurrenten de regionale markt gedurende de prognoseperiode zullen voortstuwen.

De Europese telegezondheidsmarkt zal naar verwachting de op een na grootste ter wereld zijn. Tijdens de verslagperiode zal de groeiende trend naar efficiëntere en continuere monitoring van de gezondheidszorg waarschijnlijk een prominente factor zijn die de marktgroei stimuleert.

APAC zal naar verwachting de snelst groeiende markt zijn tijdens de verslagperiode vanwege de toenemende behoefte aan gezondheidszorg als gevolg van een vergrijzende bevolking. Tijdens de evaluatieperiode zal de regionale markt ook worden aangedreven door de stijgende prevalentie van chronische ziekten en de toegenomen uitgaven voor gezondheidszorg.

Marktsegmentatie:

De studie over de Telehealth-markt is opgesplitst naar leveringswijze, component, toepassing en eindgebruiker.

Per component

De telehealth-markt is per component gecategoriseerd in software, services en hardware. De dienstencategorie zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben als gevolg van het toenemende aantal nuttige initiatieven van grote marktdeelnemers.

Per vervoerswijze

De telehealth-markt is gecategoriseerd op basis van de leveringsmethode in on-premise en web / cloud. Vanwege de grotere populariteit wordt verwacht dat de web/ cloud-gebaseerde categorie een hoger marktaandeel zal veroveren.

Op toepasselijkheid

De telehealth-markt is gecategoriseerd per toepassing in neurofysiologie, cardiologie, radiologie, eerstelijnszorg en anderen. T

Door consument

De wereldwijde telehealth-markt is per eindgebruiker gecategoriseerd in ziekenhuizen en klinieken, thuiszorg, diagnostische klinieken en anderen. Het aantal ziekenhuizen dat gebruik maakt van telehealth software zal naar verwachting toenemen, wat resulteert in een groter marktaandeel voor de ziekenhuizen en klinieken sector.

Belangrijkste spelers:

American Good (VS), Allscripts Healthcare Answers (VS), Medtronic PLC (Ierland), AMD Global Telemedicine Inc. (VS), GlobalMed (VS) (Duitsland), Boston Scientific Corporation (VS),

Care Innovations LLC (VS) en Honeywell International Inc. (VS) en Right Health (Canada).

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/telehealth-market-900

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &ConsultingDiensten.

Meer gerelateerd rapport

Droge ogen syndroom markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor vruchtbaarheidsdiensten Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Thuiszorg Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Telehealth Market,Telehealth Market trends,Telehealth Market Size,Telehealth Market Share,Telehealth Market Demand,Telehealth Market growth,Telehealth Market analysis,Telehealth Market forecast