header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De metaalrecyclingmarkt zal naar verwachting groeien met 8,1% CAGR tijdens de prognoseperiode tegen 2030

Nov 24, 2022 6:00 PM ET

De wereldwijde metaalrecyclingmarkt zal naar verwachting groeien van USD 54,1 miljard in 2019 tot ongeveer USD 88,5 miljard tegen het einde van 2030. Met een CAGR van 8,1% tussen 2022 en 2030 verwacht MRFR dat de markt buitengewoon goed zal presteren en dat de industrialisatie- en verstedelijkingspercentages in opkomende landen zullen toenemen.

De toename van de wereldbevolking, in verband met veranderingen in de levensstijl van de consument, heeft geresulteerd in een progressieve vraag naar metalen, wat een van de belangrijkste aanjagers is van de groei van deze markt.

Metaalrecycling biedt expressieve economische en milieuvoordelen door het terugwinnen van afgedankt metaal. De eerste en meest noodzakelijke reden is dat metaalrecycling helpt om natuurlijke hulpbronnen te beschermen door de noodzaak om nieuwe grondstoffen te oogsten te minimaliseren, wat helpt om klimaatverandering te bestrijden. We kunnen minder energie gebruiken door afvalmetaal te recyclen, wat neerkomt op een lagere uitstoot van broeikasgassen. Het recyclen van materialen is een betaalbare en gemakkelijkere bron voor fabrikanten en producenten, volgens het Business Innovation Observatory. Aangezien het maken van items uit gerecyclede bronnen minder energie-intensief is, verlaagt het gebruik van gerecycled materiaal bij de productie van metalen goederen zowel de kosten van mijnbouw voor nieuwe grondstoffen als de productiekosten

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2201

Regionale analyse
De wereldwijde metaalrecyclingmarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.
De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste totale bedrag aan inkomsten voor de markt genereren. De belangrijkste factor die de behoefte aan metaalrecycling in de regio Azië-Pacific verzorgt, is de groeiende vraag naar metalen vergelijkbaar met ijzer, staal en aluminium als gevolg van bliksemindustrialisatie en verstedelijking in opkomende markten zoals China, India, Indonesië, Vietnam en Maleisië.
Noord-Amerika wordt de op een na grootste markt. De reden voor de upgrades van de gerecyclede technologie. Het vergroten van het bewustzijn over het recyclingconcept en de meeste bedrijven in de publieke en private sector die zich richten op het leveren van milieudiensten en het omgaan met het beleid van de overheid voor een duurzaam milieu, sturen ook naar een enorme marktgroei.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2201

Marktsegmentatie
De wereldwijde metaalrecyclingmarkt is gesegmenteerd in;

Op metaaltype
o Ferro- Ijzer, Staal
o Non-Ferro- Aluminium, Koper, Anderen
Het woord Ferrous verwijst naar een metaal dat ijzer bevat in zijn samenstelling. Wanneer de uitdrukking Ferrous Metal wordt gebruikt, betekent dit over het algemeen dat ijzer een expressief deel van de elementaire samenstelling vormt. Ferrometalen kunnen chroom, nikkel, mangaan, molybdeen en vanadium bevatten, evenals een verscheidenheid aan andere legeringselementen. Deze legeringselementen geven ferromaterialen speciale kwaliteiten die het mogelijk maken om te worden gebruikt in een breed scala aan technische en andere toepassingen, waaronder gereedschappen, buizen, containers, bestek en grotere fabricages vergelijkbaar met torens.

Op schroottype
o Oud Schroot
o Nieuw schroot

Per eindgebruiker
o Bouw & Constructie
o Automotive
o Scheepsbouw
o Duurzame consumptiegoederen
o Recycling
o Industriële machines
o Andere

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde metaalrecyclingmarkt zijn Aurubis AG, Commercial Metals Company, Norton Aluminium Ltd., REAL ALLOY, ArcelorMittal S.A., DOWA HOLDINGS Co. Ltd., Kuusakoski Recycling, Sims Metal Management, Tom Martin &Co. Ltd., Nucor Corporation en European Metal Recycling, Novelis Inc.

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-recycling-market-2201

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, maken het mogelijkonze klanten om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Metal Recycling,Metal Recycling Market,Metal Recycling Industry