header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De staalmarkt zal naar verwachting groeien met 3,47% CAGR tot 2030

Nov 24, 2022 4:00 PM ET

Tegen het einde van 2030 zal de wereldwijde staalmarkt naar verwachting zijn gegroeid tot meer dan USD 1,43 biljoen, terwijl het groeit met een CAGR van 3,47%.

Staal is een legering gemaakt van ijzer die vaak een paar tienden van een procent koolstof bevat om het te verhogen ten opzichte van de breukweerstand en sterkte van andere soorten ijzer. Andere componenten kunnen worden opgenomen of bestaan al.

De wereldwijde staalindustrie breidt zich weer uit, maar aanzienlijk langzamer dan voor de epidemie. Business as normal is hervat na de wijdverspreide toediening van de COVID-19-vaccinatie en boosterdosis. Dit geldt met name voor de residentiële en commerciële bouwindustrieën wereldwijd. Bovendien beginnen veel andere eindgebruikerssectoren, zoals de auto-industrie, elektrische apparaten en andere, over de hele linie vaker staal te gebruiken.

Over de hele wereld zijn de skeletten van zowel residentiële als commerciële structuren gemaakt van constructiestaal. Bovendien wordt het vaak gebruikt als steunbalken in magazijnen en bruggen. Zoals reeds werd gemeld, neemt de wereldwijde bouwactiviteit toe. De Amerikaanse bouwmarkt heeft de drempel van $ 1 biljoen USD al overschreden. In 2020 zal het naar verwachting USD 1,7 biljoen waard zijn.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5465

Regionale analyse:
Het grootste regionale marktaandeel en CAGR in 2019 behoorde tot de regio Azië-Pacific. In werkelijkheid wordt voorspeld dat de CAGR gedurende de periode die door deze analyse wordt bestreken, 3,09% zal zijn. Op dit gebied wordt verwacht dat de staalmarkt in 2030 $ 1,43 biljoen waard zal zijn. De explosieve groei van de bouwsector, de toenemende investeringen in infrastructuur, de snelle expansie van de auto-industrie en de explosieve groei van de sector van de elektronische apparaten zijn de belangrijkste aanjagers van de groei van deze regio. In termen van marktaandeel en CAGR staat de Europese Unie op de tweede plaats. In feite wordt voorspeld dat dit gebied gedurende de periode die door deze analyse wordt bestreken, een CAGR van 2,30% zal zien. In de Europese Unie is de Duitse economie een van de grootste en snelst groeiende.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5465

Marktsegmentatie:

Op basis van het type kan de wereldwijde staalmarkt worden onderverdeeld in de volgende subsegmenten:

Lang staal, vlak staal

In 2019 was het marktaandeel van het vlakstaalsegment het hoogst. Gedurende de tijdspanne die dit onderzoek bestrijkt, wordt een CAGR van 2,5% voorspeld.

Op basis van het product kan de wereldwijde staalindustrie worden onderverdeeld in de volgende subsegmenten: ijzerstaaldraad, constructiestaal

Touwen, Voorspanstaal, Helder staal, Lasijzer/-staaf, Vlechten en andere

In 2021 had het subsegment constructiestaal het grootste deel van de markt in handen. Voor de periode waarop deze analyse betrekking heeft, wordt een CAGR van 3,15% verwacht.

Afhankelijk van de toepassing kan de wereldwijde staalmarkt worden onderverdeeld in de volgende subsegmenten: automotive, mechanisch, bouw en constructie, metalen goederen, mechanische apparatuur, elektrische apparaten, huishoudelijke apparaten en ander transport.

In 2019 had het subsegment bouw, met een totale marktwaarde van USD 417,3 miljard, het grootste marktaandeel. Tot 2027 wordt een CAGR van 2,5% verwacht. In 2027 wordt verwacht dat dit subsegment wordt gewaardeerd op USD 487,5 miljard.

Belangrijkste spelers:
ArcerolMittal (Luxemburg), POSCO (Zuid-Korea), Shagang Group (Spanje), NSSMC Group (Japan), HBIS Group (China), Tata Steel Group (India) en Hyundai Steel Company (Zuid-Korea) zijn enkele van de belangrijkste staalproducerende bedrijven ter wereld (Taiwan)

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/steel-market-5465

Gerelateerd rapport

Transparante kunststofmarkt Informatie: Per type (stijf, flexibel), polymeertype (pet, PVC, PP, ps, pc, abs en andere), eindgebruiksindustrie (verpakking, bouw en constructie, elektrische elektronica, automotive) en regio- prognose tot 2030

Industriële rubbermarkt Informatie: Per type (natuurlijk, synthetisch), product (banden, afdichtingen, slangen), productverwerking (extrusie, kalandering), eindgebruiksindustrie (automotive, bouw en regio- prognose tot 2030

Biomedische textielmarktinformatie: per vezeltype (niet-biologisch afbreekbaar, biologisch afbreekbaar), weefseltype (geweven, niet-geweven), producttype (niet-implanteerbaar, implanteerbaar), toepassingen (tandheelkunde, algemene chirurgie en behandeling), regio – prognose tot 2030

Imaging Chemicals Markt Informatie: Per producttype (imaging agents &toners, drukinkten, beeldontwikkelaars), toepassing (medische diagnostiek, verpakking &printing, textielverwerking, mijnbouw en andere) en regio- prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Steel,Steel Market,Steel Industry