header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fullerene marktvraag, groeianalyse, voordelen en regionaal overzicht 2027

Nov 24, 2022 4:00 PM ET

Voorspellingen stellen dat de Fullerene-markt naar verwachting in 2027 USD 720,3 miljoen waard zal zijn, met een CAGR van 7% tijdens de prognoseperiode (2020 – 2027).

Houd er rekening mee dat een fullereen een allotrope vorm van koolstof is. Carbon fullerenen met de formule C60 en C70 zijn de bekendste voorbeelden. Voor optimale prestaties en kosten zijn fullereenproducten afgestemd op verschillende zuiverheid op basis van het beoogde gebruik. Het meest opwindende aan fullereen is de verscheidenheid aan toepassingen die het heeft gevonden, waaronder die in de cosmetica-, energie-, automobiel- en elektronica-industrie. Ook het gebruik van fullereen op medisch gebied neemt toe.

Er zijn een aantal industrieën die bijdragen aan de groei van de fullereenmarkt, waaronder de medische sector en de cosmetica-industrie. Deze velden zien een toename van de interesse in circulair geproduceerde fullerenen en fullereen water-oplosmiddelderivaten. Huidbeschadiging, vroegtijdige veroudering en huiduitslag veroorzaakt door blootstelling aan valse synthetische stoffen worden voorkomen door de toevoeging van fullerenen aan correctieproducten. De toenemende prevalentie van beeldvormings- en behandelingsstrategieën voor ziekten in de farmaceutische en medische industrie voedt de interesse van fullerenes.

Pdf-voorbeeldexemplaar ophalen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8343

Regionale analyse:
De farmaceutische en gezondheidszorgindustrieën, samen met de steeds groter wordende nadruk op onderzoek en ontwikkeling op groene energie, zijn de drijvende kracht achter de fullereenmarkt in Noord-Amerika. De Europese markt, geleid door Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, heeft de wereldwijde fullereenindustrie volledig gedomineerd. Daarnaast wordt verwacht dat aanzienlijke uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling in de gezondheidszorg de marktuitbreiding gedurende de prognoseperiode zullen stimuleren. De snelle uitbreiding van fotovoltaïsche zonne-installaties in landen als India en China, evenals de stijgende vraag vanuit de cosmetica- en farmaceutische industrie, zullen naar verwachting de markt stimuleren. Het marktaandeel voor Latijns-Amerika is kleiner, maar de regio staat klaar om snel te groeien vanwege de volwassen wordende farmaceutische industrie. Op zonlicht gebaseerde krachtveroudering is veelbelovend in het Midden-Oosten en Afrika, en de snel groeiende markt voor schoonheidsverzorgingsproducten in de regio voedt die groei.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8343

Marktsegmentatie:
De Fullerene-markt is onderverdeeld in submarkten die gespecialiseerd zijn in bepaalde soorten fullerenen, zoals C60, C70 en andere. C60-fullereen wordt op grote schaal gebruikt in deze gebieden, evenals in de farmaceutische en elektronische industrie. Natuurlijke fotovoltaïsche cellen (OPV), katalysatoren en kankerpreventiemiddelen zijn de primaire toepassingen voor C70. Gespecialiseerde toepassingen in farmaceutische producten en persoonlijke verzorgingsproducten zullen naar verwachting een gematigde groei bijdragen aan het andere segment. Het bevat fullerenen van een hoger atoomnummer, zoals C240, C540 en C720.

Geneesmiddelen, cosmetica, groene energie, hardware en andere toepassingen vormen enkele van de subsegmenten van de markt. Vanwege het unieke subatomaire ontwerp, de invloed van celversterking en de organische gelijkenis, wordt verwacht dat de farmaceutische industrie verantwoordelijk zal zijn voor het hoogste toepassingsgedeelte en de grootste groei. Verwacht wordt dat het aandeel van de cosmetica-industrie sneller zal groeien dan welke andere industrie dan ook. Vanwege de anti-aging en celbeschermende eigenschappen wordt fullereen veel gebruikt door professionals op het gebied van correcties. Het groeiende besteedbare inkomen, verschuivingen in levensstijl en snelle verstedelijking voeden de snelle expansie van de belangrijke industrie, die op zijn beurt de groei van fullereen-exploratie stimuleert.

Belangrijkste spelers:

IoLiTec, SES Research Inc, MTR Ltd., Nano-C, BuckyUSA, Mitsubishi Chemical Holdings, Piano Materials Inc

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/fullerene-market-8343

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, maken het mogelijkonze klanten om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fullerene,Fullerene Market,Fullerene Market Size