header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Loodgietersmarkt voor armaturen en fittingen om meer dan 5,88% CAGR tentoon te stellen in 2021-2030

Nov 24, 2022 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor sanitair armaturen en fittingen wordt geschat op USD 969,2 miljard in 2030, met een CAGR van 5,88% tijdens de prognoseperiode (2021-2030).

Sanitair en armaturen zijn belangrijke componenten van een sanitair systeem dat is geïnstalleerd in gebouwen, commercieel of residentieel, voor de effectieve distributie van water in het gebouw voor drinken, wassen en verwarmen en voor het verwijderen van watergedragen afval uit het gebouw.

De behoefte aan sanitair en armatuur groeit in alle regio’s. Er zijn verschillende constructies die deze service vereisen. De nieuwe constructies sturen naar de hoogste acceptatie van armaturen en fittingen. De snelle industrialisatie veroorzaakt de groei van deze markt. Ook zijn er renovaties en renovaties van verouderde gebouwen die een enorme behoefte aan armaturen en fittingen veroorzaken.

De vraag in de markt zal naar verwachting worden aangedreven door een toenemend aantal huisaankopen, inkomensgroei en verbouwing van huizen. Snelle verstedelijking creëert een welsprekende vraag naar wooneenheden en de bouw ervan, waardoor de groei in de markt wordt accommoderend. De toenemende vraag naar dure, high-end sanitair armaturen uit het segment luxe woningen en sterrenhotels, zal op dezelfde manier bijdragen aan de omzet voor dit segment. De vraag naar sanitair zal met name worden aangedreven door de uitbreiding van de waterzuiveringsinfrastructuur in ontwikkelingslanden.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2399

Regionale analyse
De wereldwijde markt voor sanitair armaturen en fittingen is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika kwam naar voren als de grootste markt voor sanitair, met meer dan 25% van de wereldwijde omzet in 2018. De Amerikanen hebben records uitgebroed met meer dan een regulier aantal toiletten in elk huis. Meer dan 44% Amerikaanse huizen zijn er met toiletten en elk heeft een aangrenzende wasruimte. Deze trend hoopt de benodigdheden van het sanitair armatuur op te schalen.

Azië-Pacific zal naar verwachting een snelgroeiende markt zijn, met een CAGR van 5,4% van 2019 tot 2025. Deze groei wordt toegeschreven aan het aanzienlijke aantal nieuwbouwprojecten dat in Azië gaande is. In het jaar 2018 waren er meer dan tienduizend projecten gaande, waaronder de bouw van winkelcentra en winkelcomplexen, restaurants en hotels, ziekenhuizen, scholen, onderwijsinstellingen, fabrieken, kantoren, treinen, vluchten, luchthavens, treinstations en andere bijbehorende locaties.

De snelle industrialisatie en verstedelijking in opkomende landen, vergelijkbaar met China, India en Japan, verhogen ook de groei van de markt voor sanitair en fittingen in de regio. Bovendien hebben activiteiten zoals het opknappen en renoveren van oude gebouwen de investeringen in de infrastructuur- en bouwsector doen escaleren, waardoor de markt voor sanitair en fittingen is aangewakkerd.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2399

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor sanitairarmaturen en -fittingen is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op materiaal

  • Glasachtig China
  • Metaal
  • Kunststoffen

Per product

  • Badkamer Armaturen &Fittingen
  • Keuken en Gootsteen Armaturen &Fittingen
  • Toilet armaturen &fittingen
  • Anderen

Per toepassing

  • Residentiële
  • Commercieel

Belangrijkste spelers
De prominente belangrijkste spelers van de wereldwijde markt voor sanitairarmaturen en fittingen zijn Geberit AG (Zwitserland), Fortune Brands Home &Security Inc. (VS), LIXIL Group Corporation (Japan), Masco Corporation (VS), TOTO LTD. (Japan), Roca Sanitario S.A. (Spanje), GWA Group Limited (Australië), Elkay Manufacturing Company (VS), Kohler Co. (VS), Hindware Homes (India).

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/plumbing-fixtures-fittings-market-2399

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om te biedende optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Plumbing Fixtures and Fittings,Plumbing Fixtures and Fittings Market,Plumbing Fixtures and Fittings Market Size