header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mangaanmarkt registreerde aanzienlijke CAGR-groei van 5,02% prognose tot 2030

Nov 24, 2022 5:00 PM ET

Market Research Future (MRFR) verwacht dat de mangaanmarkt in 2030 USD 32.586,9 miljoen waard zal zijn.

Mangaan is een zilverwit metaal dat kwetsbaar is in combinatie met ijzer. Mangaan heeft vergelijkbare fysische en chemische eigenschappen als ijzer. Mangaan daarentegen is brozer en taaier.

Vanwege de toename van de vraag naar lithium-ionbatterijen wordt verwacht dat de markt zich in de nabije toekomst aanzienlijk zal ontwikkelen. Bovendien zijn de toegenomen investeringen in infrastructuurontwikkelingsprojecten, de toegenomen productie van de auto-industrie en de voortdurende verstedelijking in opkomende en opkomende economieën allemaal directe productvraag. Andere aspecten die de mangaanindustrie aanvullen, zijn kostendekking voor mangaanerts en mangaan-ferrolegering, evenals de evolutie van moderne toepassingsmarkten. Toch wordt verwacht dat een vertraging van de vraag naar staal de marktgroei zal verstikken.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7724

Regionale analyse

De markt is verdeeld in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika op basis van geografie.

Van 2021 tot 2030 zal de mangaanmarkt in Noord-Amerika naar verwachting de belangrijkste regionale markt blijven. Tijdens de projectieperiode zal het Europese gebied naar verwachting groeien met een CAGR van ongeveer 4%, en deze trend houdt verband met de stijgende vraag naar staalproducten in verschillende industrieën, waaronder chemicaliën, duurzame consumptiegoederen, auto’s en de bouw.

Vanwege de hoge toekomstperspectieven voor de automobielsector en de stijgende vraag naar staalproducten, wordt voorspeld dat de aziatisch-pacifische markt tijdens de prognoseperiode snel met meer dan 4% zal groeien. Er wordt ook verwacht dat verhoogde investeringen uit verschillende sectoren de mangaanconsumptie in landen als China en India enorm zullen verbeteren. Verwacht wordt dat het gebruik van mangaan in Latijns-Amerika zal blijven groeien als gevolg van de stijgende regionale productie en de stijgende vraag vanuit nieuwe sectoren, waaronder mijnbouw en aardolieproducten.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7724

Marktsegmentatie

Basis van toepassing, metallurgische toepassing, eindgebruikersindustrie en locatie, de wereldwijde mangaanindustrie is gefragmenteerd in subgroepen. De sector is opgesplitst in legeringen en andere producten op basis van hun toepassing. De markt is verdeeld in koolstofrijk ferromangaan, geraffineerd ferromangaan en silicomangaan op basis van metallurgische toepassing. De markt is verdeeld in staal, batterijen en enkele andere categorieën op basis van de eindgebruikersmarkt.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers in de industrie zijn Transalloy India Pvt Ltd (India), Mesa Minerals Limited (Australië), Autlán (Mexico), Eramet (Frankrijk), MOIL Limited (India), Ferro Alloys Corporation Limited (FACOR) (India), OM Holdings Ltd (Singapore), Sakura Ferroalloys (Maleisië), Nippon Denko Co. Ltd (Japan), Mizushima Ferroalloy Co. Ltd (Japan), Metals and Alloys Corporation (India), Accura Weldrods Kovai Pvt Ltd (India), African Rainbow Minerals Ltd (Zuid-Afrika), Afarak Group Plc (Finland), Transalloys (Zuid-Afrika)

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/manganese-market-7724

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Manganese,Manganese Market,Manganese Market Price