header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor vertaaldiensten zal naar verwachting USD 47,21 miljard bereiken bij een CAGR van 2,6% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 24, 2022 11:00 PM ET

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor vertaaldiensten aanzienlijk zal floreren tijdens de beoordelingsperiode van 2022 tot 2030 met een gezonde groei van ongeveer 2,60%. De rapporten voorspellen verder dat de markt tegen het einde van 2030 een waardering van ongeveer USD 47,21 miljard zal bereiken.

Taalvertalers zijn op de markt geweest om geld te verdienen door te werken voor bedrijfsfunctionarissen in het hele land en zinvolle vergaderingen te vertalen volgens de basistaal over de hele wereld. We leven in een wereld van verschillende talen gegenereerd uit verschillende delen van de wereld en het omgaan met deze is moeilijk geweest, daarom het aanbieden van een open markt voor vertaaldiensten wereldwijd. Verschillende industriële sectoren maken gebruik van de markt voor vertaaldiensten. Voornamelijk media &entertainment, en industriële bedrijven hebben gebruik gemaakt van vertaaldiensten markt. Audio & video ondertitels vertaling heeft banen gegenereerd in de media-industrie en nasynchronisatie & interpretatie maakt ook deel uit van de media-industrie. De wereldwijde markt voor vertaaldiensten heeft de afgelopen tijd een enorme groei laten zien in de recente ontwikkeling, gezien de factoren zoals de revolutie in de e-commercesector, de nieuwste technologische ontwikkelingen en de groeiende digitale wereld van communicatie.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1400

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 47,21 miljard
Groei: CAGR van 2,6% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Segment analyse:

De wereldwijde markt voor vertaaldiensten is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van type, service, verticaal en regio.

Op basis van de dienst is de wereldwijde markt voor vertaaldiensten opgesplitst in vertaaldiensten en voornamelijk tolkdiensten.

Op basis van het type is de wereldwijde markt voor vertaaldiensten gefragmenteerd in software en hardware.

Op basis van verticaal is de wereldwijde markt voor vertaaldiensten verdeeld in IT, media &entertainment, automotive, medische &healthcare en nog veel meer.

Op servicetype:

  • Schriftelijke vertaaldiensten
  • Tolkservice

 

Op type bewerking:

  • Technische vertaling
  • Computervertaling

 

Per component:

  • Hardware
  • Software 

 

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/translation-service-market-1400

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor vertaaldiensten wordt geanalyseerd in vijf kritieke regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse regio de toppositie op de wereldwijde markt voor vertaaldiensten in het beoordelingstijdperk zal veiligstellen. De markt heeft zowel stedelijke als landelijke gebieden laten zien. Bovendien doen overheidsorganisaties inspanningen om de klanttevredenheid te behouden, wat naar verwachting ook de groei van de regionale markt in het beoordelingstijdperk zal stimuleren. De regio heeft de VS als belangrijkste groeibijdrager. Het groeiende gebruik van vertaal- en tolkdiensten in het hele land wordt beschouwd als het centrale aspect dat de groei van de briljante prestaties van de markt in het hele land ondersteunt.

Verwacht wordt dat de Europese regionale markt voor vertaaldiensten zich in de loop van het beoordelingstijdperk aanzienlijk zal ontwikkelen. Het belangrijkste aspect dat de groei van de regionale markt ondersteunt, is het groeiende aantal terreur- en misdaadactiviteiten in de regio. De regionale overheden zijn zeer voorzichtig geworden met het decoderen van de berichten die door het overheidsnetwerk zweven, waarvan ook wordt verwacht dat het de regionalede groei van de markt gedurende de beoordelingsperiode.

De aziatisch-pacifische regionale markt voor vertaaldiensten zal naar verwachting de maximale groei laten zien gedurende het beoordelingstijdperk. Verschillende regionale startups uit landen zoals Nieuw-Zeeland, India, Australië, Japan en China hebben meer dan 60% van de omzet toegevoegd aan de markt voor vertaaldiensten. Lage ondernemingen hebben de gigantische ondernemingen vergezeld om de klantbehoefte te analyseren en snellere en nieuwe methoden te bouwen om de problemen te decoderen en optimale oplossingen te leveren.

Concurrentie analyse:

De wereldwijde markt voor vertaaldiensten kent een extreem en concurrerend landschap. De regionale spelers richten zich steeds meer op onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om innovatieve oplossingen te lanceren. Bovendien zal de groeiende implementatie van verschillende groeibeleidsmaatregelen door spelers over de hele wereld, zoals fusies, partnerschappen, productlanceringen, enz., Om hun wereldwijde marktvoetafdruk te versterken, waarschijnlijk ook de groei van de markt in de komende jaren stimuleren. De catalogus voor de toonaangevende spelers op de wereldwijde markt voor vertaaldiensten omvat bedrijven zoals Lingotek, Semantix, WELOCALIZE, SDN, Lionbridge, Logos Group, Yamagata Corporation, RWS, LanguageLine Solutions, TransPerfect en verschillende anderen.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1400

Recente ontwikkelingen:

  • November 2022 – AIR Media-Tech, een wereldwijd mediabedrijf voor digital-first makers en merken, heeft een strategische samenwerking aangekondigd met een toonaangevende vertaaldienst voor kunstmatige intelligentie uit Zwitserland, Vidby. In samenwerking produceren beide bedrijven contentvertalingsdiensten die toegankelijker zijn voor YouTube-videomakers om zich te ontwikkelen naar wereldwijde markten. Het aantal wereldwijde video-inhoudsuren dat naar YouTube wordt geüpload, neemt per jaar toe. Naarmate de samenleving meer geglobaliseerd en onderling verbonden raakt, gaan de makers om met een toestroom van kansen om nieuwe markten te betreden. 
  • November 2022 – TakeCare heeft een samenwerking aangekondigd met een vertaal- en tolkdienst, CommGap, om betere communicatiediensten aan leden aan te bieden. 

 

Gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:          

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Translation Service Market,Translation Service Market Size,Translation Service Market Share,Translation Service Market Growth,Translation Service Market Analysis,Translation Service