header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktcomponenten voor olievelddiensten, regionale analyse, marktaandeel, grootte, groeifactoren, topspelers, technologie, huidige trends en wereldwijde vooruitzichten 2028

Nov 24, 2022 1:00 PM ET

Markt voor olievelddiensten Onderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per servicetype (Well Completion Equipment &Services, Well Intervention Services, Coiled Tubing Services, Pressure Pumping Services, OCTG, Wireline Services en Drilling Waste Management Services), per toepassing (Onshore, Offshore), Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika) – Prognose tot 2028

Oilfield Services Marktoverzicht 

Volgens de analyserapporten van MRFR zal de wereldwijde markt voor olievelddiensten naar verwachting aanzienlijk floreren tijdens het beoordelingstijdperk van 2021 tot 2028 met een gezonde groei van ongeveer 5,12%. Het rapport verwacht dat de markt tegen het einde van 2028 een omvang van ongeveer USD 4.09.921,5 miljoen zal bereiken.

Analyse van de markt voor olievelddiensten 

De wereldwijde markt voor olievelddiensten heeft een extreem en concurrerend landschap. De spelers op de wereldmarkt implementeren verschillende nieuwe groeibeleidsmaatregelen, zoals fusies, partnerschappen, enz., Om hun wereldwijde marktvoetafdruk te versterken. De catalogus voor toonaangevende deelnemers op de wereldwijde markt voor olievelddiensten omvat spelers zoals,

 • China Oilfield Services Limited (China)
 • TechnipFMC plc (Verenigd Koninkrijk)
 • National Oilwell Varcos (VS)
 • Baker Hughes (Vs)
 • Schlumberger Limited (Verenigde Staten)
 • Superior Energy Services Inc (VS)
 • Asian Energy Services Limited (India)
 • Weatherford International plc (VS)
 • Halliburton (Verenigde Staten)
 • en verschillende anderen.

Gratis voorbeeldpagina’s aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6835

Recente ontwikkelingen

 • November 2022 – Een olievelddienstenbedrijf dat voltooiingsdiensten levert aan upstream olie- en gasbedrijven, ProPetro Holding Corp., heeft de overname bekendgemaakt van een leverancier van draadperforerings- en pompdiensten uitsluitend in het Permian Basin, Silvertip Completion Services Operating, LLC genereert een prominent op voltooiing gericht olievelddienstenbedrijf met hoofdkantoor in het Permian Basin.

Olievelddiensten verwijzen naar de activiteiten die verband houden met de olie die wordt gebruikt voor de volledige levenscyclus van gezonde exploratie. De operaties omvatten interventie, stimulatie, boren, voltooiing, exploratie en productie. De wereldwijde markt voor olievelddiensten heeft de afgelopen jaren een enorme expansie laten zien. De groei van de markt wordt toegeschreven aan factoren zoals de escalerende productie van olie en gas, de toename van schaliegaswinning, de stijgende schaliegaswinning en de groeiende olie- en gasinvesteringen in de potentiële regio.

Analyse van marktsegmenten voor olievelddiensten

de wereldwijde markt voor olievelddiensten is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van servicetype, toepassing en regio.

Op basis van de servicetypen is de wereldwijde markt voor olievelddiensten gefragmenteerd in boorafvalbeheerdiensten, OCTG, coiled tubing-diensten, putafwerkingsapparatuur en -diensten, draadlijndiensten, drukpompdiensten, putinterventiediensten en verschillende andere.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor olievelddiensten gefragmenteerd in offshore en onshore.

Regionale analyse van de markt voor olievelddiensten

De wereldwijde markt voor olievelddiensten wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: het Midden-Oosten en Afrika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR heeft de Noord-Amerikaanse regio in het jaar 2020 de toppositie verworven op de wereldmarkt voor olievelddiensten met een maximale bijdrage van ongeveer 41,39%. Het rapport verwacht verder dat de regionale markt aanzienlijk zal gedijen tijdens de beoordelingsperiode met een gezonde groei van ongeveer 5,50%. De regio heeft de Verenigde Staten als de belangrijkste groeibijdrager in termen van inkomsten. Het belangrijkste aspect dat een opleving van de prestaties van de regionale markt veroorzaakt, zijn de groeiende boor- en productieactiviteiten in de hele regio. In de VS heeft de ontwikkeling van hydraulische frackingtechnologie de operators geholpen bij het verhogen van hun schalieproductie in de hele regio. In 2018 had het land 968 actieve boorplatforms en meer dan een miljoen producerende putten, en het is een van de grootste markten voor boorolievelddiensten over de hele wereld.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6835

De Europese regionale markt voor olieveldenverwacht wordt dat de dienstensector de komende jaren een aanzienlijke groei zal laten zien. de regio is verder gescheiden in België, Polen, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Nederland, Rusland, Spanje, Frankrijk en de rest van Europa. De beschikbaarheid van aardgasreserves in de Europese regio in de Barentszzee, de Noorse Zee, de Noordzee, de Middellandse Zee, de Kaspische Zee en de Zwarte Zee kan de komende jaren lucratieve groeimogelijkheden bieden. Bovendien bieden aanzienlijke schaliegasreserves lucratieve kansen voor marktdeelnemers in de hele Europese regio. Het zal waarschijnlijk de groei van de regionale markt in de komende jaren katalyseren.

Meer gerelateerde rapporten:

Markt voor verhuurdiensten voor olieveldapparatuur

Digitale olieveldmarkt

Well Completion Markt

Well Cementing Markt

Logging Tools Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com