header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgroei voor het beheer van elektrische onderstations geschatte USD 1.565,45 miljoen met een CAGR van 11,1% per technologie, component, diensten en ontwikkelingen

Nov 24, 2022 6:00 PM ET

Marktonderzoeksrapport en groeianalyse voor het beheer van elektrische onderstations 2022 per component (hardware, software, services), toepassing (generatiestations, transmissieonderstations en distributiestations), bronnen (niet-hernieuwbaar en hernieuwbaar), verticals (nutsbedrijven (openbaar nut en particulier nutsbedrijf), staalfabrieken, olie en gas, transport en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Electrical Substation Management Marktoverzicht

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor het beheer van elektrische onderstations aanzienlijk zal gedijen tijdens het beoordelingstijdperk van 2022 tot 2030 bij een gezonde CAGR van ongeveer 11,1%. Het rapport verwacht verder dat de markt tegen het einde van 2030 een omvang van ongeveer USD 1.565,45 miljoen zal bereiken.

De wereldwijde markt voor het beheer van elektrische onderstations heeft de afgelopen tijd een enorme expansie laten zien als gevolg van de aspecten zoals de toenemende strenge normen voor de bescherming van kritieke infrastructuur, ononderbroken elektriciteit, stijgende projecten voor hernieuwbare energie en het toegenomen concurrentievermogen van batterijopslag.

Concurrentie analyse

De catalogus voor toonaangevende deelnemers op de wereldwijde markt voor elektrisch substitutiebeheer omvat spelers zoals,

 • Igrid T&D
 • Sentient Energy Inc
 • Schweitzer Engineering Laboratories Inc
 • ABB Ltd
 • Aclara Technologies LLC
 • General Electric Bedrijf
 • Eaton Corporation Plc
 • Tarigma Corporation
 • Tekvel
 • Subnet Solutions INC
 • Schneider Electric
 • Novatech LLC
 • Omikron
 • IPS Energie
 • Siemens AG
 • Kalkitech
 • en onder andere.

Gratis voorbeeldpagina’s aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10968

Analyse van het marktsegment voor het beheer van elektrische onderstations

De wereldwijde markt voor elektrisch substitutiebeheer is onderverdeeld in segmenten op basis van verticaal, component, regio, bronnen en toepassing.

Op basis van componenten is de wereldwijde markt voor elektrisch substitutiebeheer onderverdeeld in diensten, software en hardware.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor elektrisch substitutiebeheer gefragmenteerd in distributiestations, transmissiestations en productieonderstations.

Op basis van de bron is de wereldwijde markt voor elektrisch substitutiebeheer verdeeld in hernieuwbaar en niet-hernieuwbaar.

Op basis van de verticale markt is de wereldwijde markt voor elektrisch substitutiebeheer opgesplitst in transport, olie en gas, staalfabrieken, nutsbedrijven en andere.

Op basis van het hulpprogramma is de wereldwijde markt voor elektrisch substitutiebeheer verdeeld in particuliere en openbare nutsbedrijven.

Regionale analyse van de markt voor het beheer van elektrische onderstations

De wereldwijde markt voor elektrisch substitutiebeheer wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR heeft de regio Azië-Pacific in het jaar 2020 de toppositie verworven op de wereldmarkt voor beheer van elektrische substitutie met de belangrijkste bijdrage van ongeveer USD 193,21 miljoen. Het rapport verwacht verder dat de regionale markt aanzienlijk zal gedijen met een gezonde groei van ongeveer 13,4% tijdens het beoordelingstijdsbestek. De regio is het grootste elektriciteitsproducerende en -verbruikende continent met een aanzienlijke groei van de vraag, wat wordt beschouwd als het belangrijkste aspect dat een opleving van de groei van de regionale markt veroorzaakt. Bovendien zullen factoren zoals de geïnstalleerde capaciteit van hernieuwbare energie, de aanzienlijke productie van elektriciteit en de toenemende automatisering tussen de onderstations waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt in de komende jaren katalyseren.

De Noord-Amerikaanse regionale markt voor elektrisch substitutiebeheer behaalde de tweede plek wereldwijd in 2020 met een waardering van ongeveer USD 163,41 miljoen. Volgens de rapporten zal de regionale markt naar verwachting aanzienlijk floreren met een gezonde groei van ongeveer 8,3%. De belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt, is cyberbeveiliging en naleving van de NERC CIP-normen. De regio heeft de VS als belangrijkste groeibijdrager. Het land staat bekend als de op een na grootste elektriciteitsproducent ter wereld. Volgens de Amerikaanse Energy Information Administration werd ongeveer 4.116 miljard kilowattuur (kWh) elektriciteit geproduceerd bijelektriciteitsopwekkingsfaciliteiten op nutsschaal in de Verenigde Staten in 2021. Bovendien zijn de toegenomen overheidsinitiatieven in de richting van slimme netwerken een ander belangrijk aspect dat een opleving van de groei van de regionale markt veroorzaakt. De groeiende vraag naar elektriciteit en de toegenomen elektrificatie zullen naar verwachting ook de groei van de regionale markt in de komende jaren katalyseren.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10968

Recente ontwikkelingen

 • November 2022 – Een toonaangevende eigenaar en exploitant van institutionele, zeer efficiënte eigen Bitcoin-mijndatacenters aangedreven door 100% hernieuwbare energie, Iris Energy Limited, heeft een maandelijkse beleggersupdate gepubliceerd voor oktober 2022, bestaande uit de resultaten van operaties en ontwikkeling, evenals bouwupdates.

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING 17

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT 18

2 MARKTINTRODUCTIE 19

2.1 DEFINITIE 19

2.2 REIKWIJDTE VAN DE STUDIE 19

2.3 ONDERZOEK DOELSTELLING 19

2.4 MARKTSTRUCTUUR 20

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE 21

4 MARKTDYNAMIEK 27

4.1 INLEIDING 27

4.2 BESTUURDERS 28

4.2.1 DE STRENGE REGELGEVINGSNORMEN ZULLEN NAAR VERWACHTING DE BELANGRIJKSTE GROEIMOTOR ZIJN 28

4.2.2 TOENEMENDE AUTOMATISERING VAN DE ELEKTRICITEITSINFRASTRUCTUUR 28

4.2.3 TOENEMEND GEBRUIK VAN DIGITALE TECHNOLOGIE OM DE EFFICIËNTIE VAN HET NET TE VERBETEREN EN RISICO’S TE VERMINDEREN 28

4.3 TERUGHOUDENDHEID 30

4.3.1 CYBERAANVALLEN ZULLEN NAAR VERWACHTING EEN GROTE BELEMMERING VORMEN VOOR DE GROEI VAN DE MARKT 30

4.3.2 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BEPERKING 30

4.4 KANS 30

4.4.1 TOENEMENDE PROJECTEN OP HET GEBIED VAN HERNIEUWBARE ENERGIE ZULLEN NAAR VERWACHTING LUCRATIEVE INKOMSTENSTROMEN VOOR DE MARKT OPENEN GEDURENDE DE VERWACHTE PERIODE 30

4.4.2 TOENEMEND AANTAL PROJECTEN VOOR ELEKTRICITEITSOPWEKKING IN DE ONTWIKKELINGSLANDEN 31

4.5 IMPACT VAN COVID OP DE MARKT 31

4.5.1 GEVOLGEN VOOR DE INVOERING VAN AUTOMATISERING VAN ONDERSTATIONS 31

4.5.2 GEVOLGEN VOOR PROJECTEN VOOR ELEKTRICITEITSOPWEKKING 31

4.5.3 GEVOLGEN VOOR VERTICALS 31

4.5.4 GROEI OP JAARBASIS 2020-2022 32

4.6 REGELGEVINGSKADER 32

5 MARKTFACTORANALYSE 34

5.1 ANALYSE VAN DE WAARDEKETEN 34

5.1.1 SOFTWARE ONTWERPERS & ONTWIKKELAARS 34

5.1.2 SYSTEEMINTEGRATOREN 34

5.1.3 EINDGEBRUIKERS 34

5.2 PORTER’S VIJF KRACHTEN MODEL 35

5.2.1 DREIGING VAN NIEUWKOMERS 36

5.2.2 ONDERHANDELINGSMACHT VAN LEVERANCIERS 36

5.2.3 DREIGING VAN SUBSTITUTEN 36

5.2.4 ONDERHANDELINGSMACHT VAN KOPERS 36

5.2.5 INTENSITEIT VAN DE RIVALITEIT 36

…Voortgezet.

Andere gerelateerde rapporten:

Markt voor onderstationbatterijen Onderzoeksrapport: Informatie per type (loodzuurbatterijen (verzegelde batterijen & geventileerde batterijen) en nikkel-cadmiumbatterijen) en regio (APAC, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Digital Substation Market Report per module (hardware, glasvezelcommunicatienetwerk en SCADA), per type (transmissiestation en distributiestation), per spanning (tot 220 kV, 220-550 kV en boven 550 kV), per industrie (nutsbedrijf, metaal, mijnbouw, olie en gas en transport) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Substation Monitoring Marktonderzoeksrapport: Informatie per component (hardware en software), communicatietechnologie (bedraad en draadloos), sector (transmissie en distributie), industrie (nutsbedrijven, mijnbouw, staal, olie en gas en transport) en regio – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen uitmet de industrie-experts en industriële bezoeken voor de leden van de onderzoeksanalisten.

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Electrical Substation Management Market,Electrical Substation Management Market technology,Electrical Substation Management Market trends,Electrical Substation Management Market companies,Electrical Substation Management Market share,Electrical Substation Management Market growth