header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Motorsport Products Market Sales Overview, Regio’s, Eisen, Grootte, Aandeel, Groeifactoren, Huidige trends, Analyse en voorspelling van topspelers

Nov 24, 2022 2:00 PM ET

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor autosportproducten naar verwachting usd 35,39 miljard verzamelen in 2030, met een CAGR van 6,45% tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030).

Motorsport Producten Marktoverzicht

De markt voor autosportproducten zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke tractie doormaken. De voortdurend stijgende populariteit van de autosport en de groeiende trend van de autosport zouden de marktgroei stimuleren. De markt voor autosportproducten groeit exponentieel en is getuige van een wereldwijd toenemende productie. Het toenemende gebruik van de best presterende lijn van professionele motorsportproducten, zoals mens-machine-interface, NVH, stuursystemen en banden, verhoogt de marktomvang. Bovendien verhogen aanzienlijke ontwikkelingen en ontwikkelingen in lichtgewicht automotive /industriële producten die meer comfort en veiligheid bieden de marktwaarde. 

Naast de toegenomen productie van autosportproducten en duurzaamheid en stevigheid van autosportproducten, aanzienlijke technologische upgrades en stijgende autoraces en motorsportevenementen onderbouwen de marktinkomsten. Snelle economische groei is een belangrijke drijvende kracht achter de marktgroei, waardoor het aantal racewedstrijden en de verkoop van motorsportproducten toeneemt. 

Bijkomende factoren die de marktaandelen versterken, zijn de toenemende populariteit van motorsport, de opkomst van powersportliefhebbers en het toenemende aantal avontuurlijke sportverenigingen wereldwijd. Technologische ontwikkeling stuwt de marktaandelen van de autosportproducten naar verdere hoogten. Productfabrikanten gebruiken geavanceerde technologieën om hun producten te ontwerpen, zoals chassis en aandrijflijn, ADAS, NVH, stuursystemen en banden.

Na duurzaamheid is het volgende waar fabrikanten zich op richten additive manufacturing als een concurrerende en duurzame vorm van productie. Ze werken samen om te innoveren en additieve productie te stimuleren met metaalpoederbedfusietechnologie voor grootschalige productie. Ze benadrukken de massale industrialisatie van autoproducten om de ontwikkeling van metaalpoederprinttechnologie te bevorderen en de industriële toeleveringsketen te ondersteunen.

Gratis monster aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10933

Wereldwijde markt voor motorsportproducten – Segmenten

De markt is gesegmenteerd in racetypes en regio’s. Het racetypesegment omvat rallysport, sportwagenraces, formuleraces, productieautoraces, toerwagenraces, stockcarraces en andere. Het regiosegment omvat Azië-Pacific, MEA, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld. 

Motorsport Products Market – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor autosportproducten vanwege het stijgende aantal fietsrace-evenementen en fietsfestivals in de regio. Bovendien stimuleert de aanwezigheid van een grote basis van organisaties voor race-evenementen en fabrikanten van motorsportproducten de marktgroei. Toenemende recreatieve activiteiten die sportfietsen nodig hebben en de groeiende acceptatie van superbikes onder millennials vergroten de marktomvang. Met de enorme vraag naar racemotoren en motorsportproducten hebben de VS en Canada aanzienlijke marktaandelen. 

Motorsport Products Market – Concurrentieanalyse 

De zeer competitieve markt voor autosportproducten lijkt gefragmenteerd, met de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Grote spelers initiëren strategische benaderingen zoals fusies en overnames, samenwerkingen en product- / technologieontwikkeling om een groter concurrentieaandeel te krijgen. Er worden aanzienlijke investeringen gedaan om producten te ontwikkelen en de wereldwijde voetafdrukken uit te breiden. 

Grote spelers

Actieve marktspelers zijn:

  • Toyota Motor Corporation (Japan)
  • Daimler AG (Duitsland)
  • Volkswagen AG (Duitsland)
  • Porsche (Duitsland)
  • Jaguar Land Rover Automotive Plc (Verenigd Koninkrijk)
  • Ferrari N.V. (Italië)
  • Citroën (Frankrijk)
  • Red Bull GmbH (Oostenrijk)
  • ABT Sportsline GmbH (Duitsland)
  • Groupe PSA (Frankrijk)
  • Subaru Corporation (Japan)
  • McLaren Group (Verenigd Koninkrijk)
  • Toyota Gazoo Racing (Japan)
  • Subaru World Rally Team (Verenigd Koninkrijk)
  • JA Motorsport (India) en anderen.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10933

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws

  • 04, 2022 —  SBS Friction A/S, een toonaangevende fabrikant van remblokken voor racen, kondigde een samenwerking aan met Ten Kate

Racen om duurzame remblokken te ontwikkelen voor racegebruik. Ten Kate Racing breidt zijn samenwerking uit naar het team Motonext-project, na jaren van samenwerking als partners in de racerij met het kampioenschapsteam. 

Deze samenwerking markeert de voltooiing van het volledige remblokkenprogramma voor de duurzame remblokken van SBS. SBS transformeert zijn volledige fabriek in Denemarken in een fossielvrije fabriek, volgens zijn strategie voor milieu- en technologische disruptie en leidt zijn producttransitie. 

 INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT

1.1.1 WERELDWIJDE MARKT VOOR AUTOSPORTPRODUCTEN, PER RACETYPE

1.1.2 WERELDWIJDE MARKT VOOR AUTOSPORTPRODUCTEN, PER REGIO

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 DEFINITIE

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 ONDERZOEKSPROCES

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

3.5 TOP-DOWN EN BOTTOM-UP BENADERING

3.6 PROGNOSEMODEL

3.7 LIJST VAN AANNAMES

4 MARKTDYNAMIEK

4.1 INLEIDING

4.2 STUURPROGRAMMA’S

4.2.1 TOENEMENDE POPULARITEIT VAN DE AUTOSPORT

4.2.2 REIKWIJDTE VAN HET GENEREREN VAN INKOMSTEN DOOR MIDDEL VAN TICKETING EN BROADCASTING

4.2.3 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BESTUURDER

4.3 TERUGHOUDENDHEID

4.3.1 HOGERE ONDERHOUDSKOSTEN

4.3.2 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BEPERKING

4.4 KANSEN

4.4.1 TECHNOLOGISCHE VOORUITGANG

4.5 COVID-19-IMPACTANALYSE

…Voortgezet.

Andere gerelateerde rapporten:

Racing Motor Bike Seat Markt

High Speed Motor Markt

Automotive Motor Markt

Markt voor elektrische voertuigen

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Motorsport Products Market,Motorsport Products Market components,Motorsport Products Market trends,Motorsport Products Market technology,Motorsport Products Market companies,Motorsport Products Market forecast