header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ondergrondse aardgasopslagmarkttechnologie, grote spelers, regio’s, kansen, grootte, groeifactoren, wereldwijde trends en industrieprognose 2030

Nov 24, 2022 6:00 PM ET

Ondergrondse aardgasopslagmarkt Onderzoeksrapport en groeianalyse 2022 Per type (uitgeput gasreservoir, aquiferreservoir, zoutcavernes) Regio’s (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) Voorspelling 2030

Ondergronds aardgasopslag Marktoverzicht

De ondergrondse aardgasopslagmarkt groeit gestaag. Factoren zoals het toenemende verbruik van aardgas in de eindgebruikersindustrieën en de toenemende ondergrondse aardgasopslagfaciliteiten over de hele wereld zouden de marktomvang vergroten. Bovendien zouden de snelgroeiende chemische, pulp- en papier- en voedingsmiddelen- en drankenindustrie de marktvraag doen toenemen. 

Onder verwijzing naar de groeiende vraag naar ondergrondse opslag voor aardgas, verwacht Market Research Future (MRFR) dat de wereldwijde markt voor ondergrondse aardgasopslag tijdens de prognoseperiode (2022-2030) met 3,59% CAGR zal groeien. Sterke gasinfrastructuur helpt de LNG- en ondergrondse gasopslagcapaciteit te vergroten. Uitgebreide aardgasinfrastructuur ondersteunt zowel de binnenlandse als de nationale energiezekerheid.

Grote spelers

  • Actieve marktspelers zijn:
  • NAFTA a. s. (Slowakije)
  • TC Energie Corporation (Aberta)
  • McDermott (Verenigde Staten)
  • Chart Industries (Georgië)
  • Uniper SE (Duitsland)
  • Koninklijke Vopak (Nederland)
  • ENBRIDGE Inc (Canada) en anderen.

Gratis voorbeeldpagina’s aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10944

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws

10 nov 2022 —  Enbridge Gas Inc. (Canada), een toonaangevend bedrijf voor aardgasopslag, -transmissie en -distributie, heeft een partnerschap aangekondigd met EQT Corporation (EQT), een toonaangevende aardgasproducent in de VS, om verantwoord geproduceerd gas (RSG) naar zijn faciliteit te brengen. Enbridge Gas zal van november 2022 tot oktober 2023 ongeveer 15 petajoule (PJ) RSG van EQT kopen en leveren en mengen in zijn distributiesysteem.

Enbridge Gas streeft naar een duurzame energietoekomst en zet zich in om te voldoen aan strenge industriebrede kwaliteitscriteria. De toevoeging van RSG zou helpen de huidige normen te escaleren om duurzaamheid in de hele waardeketen te waarborgen en de impact op het milieu en de gemeenschap te minimaliseren.

Overheden hervormen normen voor verantwoorde energieontwikkeling, met de nadruk op milieu, maatschappij en governance (ESG). Goed ontwikkelde certificeringsnormen zijn bedoeld om transparantie te brengen in een ondoorzichtige markt en de vraag naar gecertificeerd aardgas te stimuleren. Verbeterde normen helpen exploitanten ook om zich te onderscheiden door middel van algemene energieproductie. De prijsvolatiliteit en de acute tekorten aan aardgas moedigen overheden aan om de aardgasopslagfaciliteiten te vergroten.

Wereldwijde ondergrondse aardgasopslagmarkt – segmentaties

De markt is gesegmenteerd in type en regio. Het typesegment bestaat uit uitgeputte gasreservoirs, watervoerende reservoirs en zoutcavernes. Het regiosegment omvat Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde ondergrondse aardgasopslagmarkt – Geografische analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor ondergrondse aardgasopslag. De voortdurend toenemende aardgasproductie, voornamelijk in de VS, heeft de marktvraag doen toenemen. Bovendien drijft de stijgende vraag naar aardgasopslag vanuit de olie- en gasindustrie in de hele regio de marktgroei. De toenemende behoefte aan strategisch ontwikkelde opslagruimten voor uitgeput gas en watervoerende reservoirs bevordert de marktinkomsten in deze regio.

Bovendien onderbouwt de grote aardolie-industrie in deze regio de marktinkomsten. Gunstige overheidsvoorschriften om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen en initiatieven om koolstofarme brandstoffen te bevorderen, dragen bij aan de toename van de vraag naar aardgas en de opslagfaciliteiten ervan. Grote technologische upgrades en het enorme bewustzijn van aardgasvoordelen bij het ontwikkelen van schone brandstof verhogen de marktvraag. 

De ondergrondse aardgasopslagmarkt is levendig in Europa. De aanwezigheid van gevestigde industriële spelers en automobielsectoren in de regio verhoogt de marktwaarde, waardoor een enorme vraag naar aardgas ontstaat. Bovendien onderbouwen enorme industrialisatie en stijgende LNG-productiecapaciteiten in verschillende eindgebruiksindustrieën zoals chemicaliën, metalen, voedingsmiddelen en dranken en gezondheidszorg en bouw de marktinkomsten. 

Vraag om geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10944

Wereldwijde ondergrondseAardgasopslagmarkt – Concurrentieanalyse

De markt voor ondergrondse aardgasopslag is fel concurrerend en lijkt gefragmenteerd, met verschillende opmerkelijke spelers die een concurrerend landschap vormen. Deze spelers richten zich steeds meer op productontwikkeling en integreren strategische benaderingen, zoals samenwerking, fusies en overnames, uitbreiding en productlanceringen, om een groter concurrentieaandeel te krijgen. 

Toonaangevende marktspelers ontwikkelen innovatieve oplossingen om de opslagcapaciteit van aardgas te vergroten. Ze nemen ook projecten aan om een bredere kans te bieden om lng-leveringsopties te diversifiëren en de energiezekerheid te versterken. Dergelijke ontwikkelingen zullen van cruciaal belang zijn om tegemoet te komen aan de bezorgdheid over de gevolgen voor het aanbod, de prijs en het klimaat, evenals de uitbreiding van het aardgasverbruik.

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT

1.1.1 WERELDWIJDE ONDERGRONDSE AARDGASOPSLAGMARKT, PER TYPE

1.1.2 WERELDWIJDE MARKT VOOR ONDERGRONDSE AARDGASOPSLAG, PER REGIO

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 DEFINITIE

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 ONDERZOEKSDOELSTELLING

2.4 MARKTSTRUCTUUR

2.5 BELANGRIJKSTE AANKOOPCRITERIA

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 ONDERZOEKSPROCES

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

3.5 PROGNOSEMODEL

3.6 LIJST VAN AANNAMES

4 MARKTINZICHTEN

5 MARKTDYNAMIEK

5.1 INLEIDING

5.2 STUURPROGRAMMA’S

5.2.1 TOENEMENDE VRAAG NAAR AARDGASOPSLAGSYSTEMEN

5.3 BEPERKINGEN

5.3.1 HOGE OPSLAGKOSTEN

5.4 KANSEN

5.4.1 EXPLORATIE VAN ONCONVENTIONELE RESERVOIRS

5.5 COVID-19-IMPACTANALYSE

5.5.1 GEVOLGEN VOOR DE TOTALE OLIE- EN GASINDUSTRIE

5.5.1.1 ECONOMISCHE GEVOLGEN

…Voortgezet.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10944

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Underground Natural Gas Storage Market,Underground Natural Gas Storage Market Analysis,Underground Natural Gas Storage Market research,Underground Natural Gas Storage Market technology,Underground Natural Gas Storage Market trends,Underground Natural Gas Storage Market Forecast,Underground Natural Gas Storage Market growth