header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


P2P-antennes Marktaandeel, grootte, segmentatie, belangrijkste spelers, ontwikkelingstrends, omzet en diepgaande analyse met specificaties- 2030

Nov 24, 2022 12:50 PM ET

P2P Antennes Marktoverzicht:

De geschatte marktomvang van de P2P-antennemarkt is ongeveer $ 5.365,4 miljoen waard met een CAGR-percentage van 6,8% voor de voorspelde periode 2022-2030. Dit komt omdat deze antennes snelle communicatie hebben  en ze worden gebruikt om spraak- en dataverkeer te verzenden via verschillende bandbreedte-intensieve toepassingen, het verbetert ook de efficiëntie van communicatie over lange afstanden. De antennes worden gebruikt via de connectoren zoals GPS, Bluetooth, WiFi, 2G, 3G, 4G en andere frequentiebanden zijn verpakt in consumentenelektronica-apparaten zoals smartphones, laptops, wearables, tablets en andere gadgets.

Als reactie op de Covid-19 had de pandemie niet veel invloed op de P2P-antennemarkt. Dit komt door een gemak in de installatie en uitbreiding van de internetpenetratie, zijn de belangrijkste factoren voor het aansturen van de markt. Sinds er een volledige lockdown was, mensen brengen meer tijd thuis door voor werk en vrije tijd, dit leidt tot een toename van het verbruik van internetgegevens. Daarnaast richten telecombedrijven zich sterk op het verbeteren van de betrouwbaarheid van het netwerk.

Download PDF-voorbeeld @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10087

P2P Antennes Markt Belangrijkste spelers

Toonaangevende fabrikanten van deze P2P Antennes Markt komen uit de VS dan gevolgd door andere landen zoals Duitsland, India en China. De namen van de belangrijkste bedrijven zijn

 • COMBA Telecom Systems Holdings
 • CommScope Inc
 • Ericsson
 • Cambium Netwerken
 • Amphenol Corporatie
 • Laird Technologieën
 • TONGYU Communicatie
 • Rosenberger
 • Radiofrequentiesystemen
 • MOBI-antenne. Technologieën
 • SHENGLU
 • MWAVE Industrieën
 • TRANGO Netwerken LLC.
 • Infinite Electronics Internationaal
 • KAVVERI Telecom

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/p2p-antennas-market-10087 ophalen

Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 5.365,4 miljoen

  Groei:

  CAGR van 6,8% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Regionale analyse

Tijdens de voorspelde periode wordt verwacht dat de P2P Antennas Market Noord-Amerika zal domineren. Dit komt door de aanwezigheid van geavanceerde technologieën, ontwikkelde infrastructuur die de groei van de markt aanzienlijk stimuleren. Daarnaast is er ook een toename van de vraag naar snel internet en de cruciale behoefte aan tweerichtingscommunicatie.

Een andere regio, Azië-Pacific, is ook geregistreerd om een groot marktaandeel te hebben. Vanwege de aanwezigheid van landen als China, Japan en Zuid-Korea. Er is een grote consumptie van het internet door verschillende bedrijven en overheidsorganisaties van deze regio.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10087

P2P Antennes Marktsegmentatie

P2P Antennas Market is verdeeld in 5 segmenten. Marktsegmentatie van deze markt wordt gedaan, op basis van polarisatie, type, diameter, frequentiebereik en toepassing. Elk segment is verder onderverdeeld in kleinere segmenten.

Op basis van de polarisatie is de P2P-antennemarkt gesegmenteerd tussen enkele gepolariseerde antennes en dubbele gepolariseerde antennes.

Op basis van type is het verdeeld in parabolische antennes, flatpanelantennes en yagi-antennes. Bovendien is de markt door diameter opgesplitst in 9 meter, 0 meter en 6 meter.

Daarnaast is het op basis van Frequentiebereik onderverdeeld in 9 G Hz &0 G Hz.

Ten slotte wordt op basis van toepassing de markt opgesplitst in telecommunicatie, commercieel, militair en defensie en satelliet.

Gerelateerde rapporten:

Stretchable Electronics Marktonderzoeksrapport: per component, grondstof, eindgebruiker en regio – prognose tot 2027

SiC Power Semiconductor Market, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

SerDes Markt, ontwikkelingstrends, omzet en diepgaande analyse met specificaties

Markt voor uitzendapparatuur, naar schatting gegroeid met een gezonde CAGR tijdens de prognoseperiode 2020-2030

Accelerator Card-markt, uitstekende groei, huidige trends, toekomstige groeistudie en strategische beoordeling

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com

Keywords:  P2P Antennas Market,P2P Antennas Market Size,P2P Antennas Market Share,P2P Antennas Market Analysis,P2P Antennas Market Trends,P2P Antennas Market Growth,P2P Antennas Industry,P2P Antennas Market Research,P2P Antennas Market Report