header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Poederverwerkingsapparatuur Markttechnologieanalyse, groeifactoren, wereldwijde omvang, aandeel, topfabrikanten, regio’s, eisen en voorspelling 2030

Nov 24, 2022 11:00 AM ET

Poeder processing equipment markt Onderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per technologie (mengen en mengen, drogen en koelen, sinteren, verdichten / ponsen en matrijzen, anderen), eindgebruik (voedsel en drank, farmaceutisch, cosmetisch, chemisch, materiaal, metaal, anderen) – voorspelling tot 2030

Poederverwerkingsapparatuur Marktoverzicht

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor poederverwerkingsapparatuur aanzienlijk zal gedijen tijdens het beoordelingstijdsbestek van 2022 tot 2030 met een gezonde groei van ongeveer 6,47%. Het rapport verwacht dat de markt tegen het einde van 2027 een waardering van ongeveer USD 6,47 miljard zal bereiken.

De wereldwijde markt voor poederverwerkingsapparatuur heeft de afgelopen tijd een enorme expansie laten zien, gezien de aspecten zoals de groeiende ontvangst van automatisering, een uitbreiding die wordt gezocht bij eindklantenbedrijven en de ontwikkeling van vooruitgang die gaande is met innovatie.

Poederverwerkingsapparatuur Markt concurrentieanalyse

De catalogus voor de toonaangevende deelnemers op de wereldwijde markt voor poederverwerkingsapparatuur omvat spelers zoals,

 • Kemutec
 • Guilin Hongcheng Mijnbouw Apparatuur Manufacture Co Ltd
 • Hosokawa Micron Corporation
 • Charles Ross &Son Bedrijf
 • Bakker Perkins Limited
 • Powder Systems Corporation
 • Britse Rema
 • Syntegon Technology GmbH
 • Classifier Freessystemen
 • Poeder proces-oplossingen
 • Dongsun Poeder Processing Equipment Co Ltd
 • Hänsel Verwerking GmbH
 • Bepex Internationale LLC
 • Sanovo Technologie Groep
 • Sollich UK Ltd onder verschillende anderen.

Avail Free Sample Pages: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9576

Recente ontwikkelingen

 • November 2022 – De maker van ultrasnelle professionele en industriële polymeer 3D-printers, Nexa3D en DyeMansion, heeft een strategisch partnerschap aangekondigd om de automatisering en integratie van Nexa3D’s poederbedfusieworkflow te stimuleren – van printen tot afgewerkte onderdelen.

Poederverwerkingsapparatuur Marktsegmentanalyse

De wereldwijde markt voor poederverwerkingsapparatuur is gescheiden in een aantal segmenten op basis van eindgebruik, technologie en regio.

Op basis van de technologie is de wereldwijde markt voor poederverwerkingsapparatuur verdeeld in verdichting / ponsen en matrijzen, mengen, sinteren, drogen en koelen en andere.

Op basis van de eindgebruiker is de wereldwijde markt voor poederverwerkingsapparatuur opgesplitst in metaal, chemie, materiaal, voedsel en drank, cosmetica, farmaceutische en andere.  

Poederverwerkingsapparatuur Markt Regionale analyse

De wereldwijde markt voor poederverwerkingsapparatuur wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Volgens de analyserapporten van MRFR wordt voorspeld dat de regio Azië-Pacific de toppositie op de wereldwijde markt voor poederverwerkingsapparatuur in het beoordelingstijdperk zal garanderen. De regio bestaat uit landen zoals India, Japan, China en de rest van Azië-Pacific. De regio ontwikkelt en domineert de markt voor poederverwerkingsapparatuur, voornamelijk vanwege de toename van buitenlandse directe investeringen in productie-industrieën in de hele regio. Bovendien wordt aangenomen dat de groeiende productiebasis ook de groei van de regionale markt in het beoordelingstijdperk zal stimuleren. De toenemende eindgebruiksindustrieën zoals de bouw, voedingsmiddelen en dranken en farmaceutische producten zullen waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt in de komende jaren katalyseren. China droeg het grootste marktaandeel bij vanwege de toegenomen productie, de toenemende vraag naar verwerkingsapparatuur in industrieën en de ontwikkeling van productiefaciliteiten. De Chinese economie maakt de laatste tijd een enorme ontwikkeling door, gezien de verwerkende en verwerkende industrie, die waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt in de komende jaren zal beïnvloeden. India, Japan en andere regio’s zijn verantwoordelijk voor een aanzienlijke ontwikkeling in de markt voor poederverwerkingsapparatuur. Bovendien zullen factoren zoals de toenemende vraag naar tabletverwerkingsapparatuur en de toegenomen consumptie van verwerkt voedsel waarschijnlijk de prestaties van de regionale markt verbeteren.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/9576

De Noord-Amerikaanse regionale markt voor poederverwerkingverwacht wordt dat apparatuur in de loop van het beoordelingstijdperk een aanzienlijke ontwikkeling zal vertonen, voornamelijk vanwege het feit dat de regio bekend staat als de thuisbasis van twee van ‘s werelds grootste mijnbouwlanden, Canada en de VS. Bovendien worden de factoren zoals de grote vraag naar edel- en basismetalen en een toename van exploratieactiviteiten in de regio ook beschouwd als de belangrijkste parameters die de groei van de regionale markt in het beoordelingstijdperk stimuleren. Bovendien zullen de toename van de vraag naar energie-efficiënte productietechnieken, de groeiende voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de toenemende vraag naar een hoog productievolume en de snelle ontwikkeling van de medische en gezondheidszorgindustrie waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt in de komende jaren beïnvloeden.

1 SAMENVATTING

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT 16

1.2 WERELDWIJDE MARKT VOOR POEDERVERWERKINGSAPPARATUUR, PER TECHNOLOGIE 17

1.3 WERELDWIJDE MARKT VOOR POEDERVERWERKINGSAPPARATUUR, PER eindgebruik 18

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 DEFINITIE 19

2.2 REIKWIJDTE VAN DE STUDIE 19

2.3 MARKTSTRUCTUUR 20

2.4 BELANGRIJKSTE AANKOOPCRITERIA 21

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 ONDERZOEKSPROCES 22

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK 23

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK 24

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG 25

3.5 TOP DOWN & BOTTOM UP BENADERING 25

3.6 PROGNOSEMODEL 26

3.7 LIJST VAN AANNAMES 27

4 MARKTINZICHTEN

5 Marktdynamiek

5.1 Inleiding 32

5.2 Stuurprogramma’s 33

5.2.1 Groeiende voedingsmiddelen- en drankenindustrie 33

5.2.2 Behoefte aan verbeterde productiviteit en efficiëntie in productiesystemen 34

5.2.3 Impactanalyse van stuurprogramma’s 34

5.3 Beperkingen 35

5.3.1 Stijging grondstofprijzen 35

5.3.2 Impactanalyse van beperkingen 35

5.4 Kans 36

5.4.1 Economische groei in opkomende economieën 36

5.4.2 Ontwikkeling van nieuwe technologie 36

5.5 Uitdagingen 37

5.5.1 Investeringen met een hoog kapitaal 37

6 Wereldwijde markt voor poederverwerkingsapparatuur, marktfactoranalyse

6.1 Porter’s Vijf Krachten Model 38

6.1.1 Bedreiging van nieuwkomers 39

6.1.2 Onderhandelingsmacht van leveranciers 39

6.1.3 Onderhandelingsmacht van kopers 39

6.1.4 Bedreiging van substituten 39

6.1.5 Rivaliteit 39

…Voortgezet.

Andere gerelateerde rapporten:

Markt voor commerciële koelapparatuur

Markt voor coatingapparatuur

Markt voor landbouwmachines

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Powder Processing Equipment Market,Powder Processing Equipment Market technology,Powder Processing Equipment Market trends,Powder Processing Equipment Market types,Powder Processing Equipment Market application,Powder Processing Equipment Market growth,Powder Processing Equipment Market Forecast