header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Pomped Hydroelectric Storage Turbines Marktsegmenten, Technologie overzicht, Groeifactoren, Regio’s, Eisen, Topspelers en Industrieprognose 2030

Nov 24, 2022 6:00 PM ET

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor gepompte hydro-elektrische opslagturbines naar schatting groeien met 5,01% CAGR tijdens de prognoseperiode (2022-2030). 

Pumped Hydroelectric Storage Turbines Marktoverzicht

De markt voor gepompte hydro-elektrische opslagturbines vertoont een aanzienlijk groeipotentieel. De stijgende vraag naar veilige en betrouwbare stroomvoorziening zou de marktgroei de komende jaren ondersteunen. De stijgende vraag naar duurzame en beveiligde energievoorzienings- en opslagsystemen die kunnen worden aangesloten op elektriciteitsnetten, gaspijpleidingen en transportsystemen verhoogt de marktomvang. Door de toenemende klimaatverandering zijn duurzame stroomvoorziening en robuuste oplossingen voor energieopslag noodzakelijk geworden. Bovendien creëert de toenemende opwekking van hernieuwbare energie aanzienlijke marktkansen.

Het groeiende gebruik van off-grid/ on-grid waterkracht in commerciële en industriële toepassingen vergroot de marktaandelen. Stijgende huishoudelijke installaties van waterkrachtsystemen en de groeiende trend van aangesloten waterkrachtcentrales geïntegreerd in netten en batterij-energieopslagsystemen op netschaal onderbouwen marktaandelen. 

De markt is getuige van toenemende productstandaardisatie en onderzoeks- en innovatieactiviteiten, wat de komende jaren een grote technologie-acceptatie met zich meebrengt. Vooruitgang in waterstoftechnologieën escaleert de marktverkopen. Bovendien heeft de groeiende druk om energiebesparing te optimaliseren en het brandstofverbruik van aardolie te verminderen een positieve invloed op de marktgroei. 

Het vergroten van de vraag naar schone en betrouwbare energiebronnen en de voordelen die waterstofenergieopslag kan bieden, zoals verminderde koolstofemissies en zeer betrouwbare energieopwekking, verhoogt de marktwaarde. De introductie van innovatieve technologieën die de veiligheid en prestaties kunnen verbeteren terwijl de prijzen van componenten dalen, heeft de verkoop van gepompte hydro-elektrische opslagturbines exponentieel verhoogd. 

Gratis voorbeeldpagina’s aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10601

Pumped Hydroelectric Storage Turbines (PHS) Markt – Segmenten

Deze markt is gesegmenteerd in typen en regio’s. Daarvan bestaat het typesegment uit pelton- en francisturbines. Het peltonturbinesegment heeft het grootste marktaandeel en is getuige van toenemende toepassingen in waterkrachtcentrales. Verder omvat het regiosegment Azië-Pacific, MEA, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

PHS Turbines Markt – Regionale Analyse

APAC domineert de wereldwijde markt voor gepompte hydro-elektrische opslagturbines. De regio herbergt ‘s werelds grootste consumentenmarkt en bevolkingsbasis, waardoor de vraag, het verbruik en de opwekking van energie toenemen. Bovendien verhoogt de aanwezigheid van veel industriële spelers in deze regio de marktinkomsten. 

Overheidsinitiatieven om hernieuwbare energie te bevorderen en investeringen van snelgroeiende economieën in deze regio creëren een aanzienlijke vraag naar energie. Bovendien creëert de overvloedige beschikbaarheid van natuurlijke hulpbronnen, naast uitgestrekte kusten en snelle verstedelijking en industrialisatie, een aanzienlijke vraag naar PHS-turbines in de APAC-regio. India en China zijn belangrijke markten voor gepompte hydro-elektrische opslagturbines.

Markt voor gepompte hydro-elektrische opslagturbines – concurrerend landschap

Fel concurrerend, de PHS-turbinesmarkt lijkt gefragmenteerd, met verschillende opmerkelijke spelers die een concurrerend landschap vormen. Deze spelers richten zich steeds meer op productontwikkeling en integreren strategische benaderingen, zoals samenwerking, fusies en overnames, uitbreidingen en productlanceringen, om een groter concurrentieaandeel te verwerven. Ze doen aanzienlijke investeringen om R&D te stimuleren om vereiste technologieën te ontwikkelen en uit te breiden. 

Grote spelers

Top Actieve marktspelers zijn,

  • Toshiba Corporation (Japan)
  • General Electric (Verenigde Staten)
  • Voith GmbH & Co. KGaA (Duitsland)
  • Natel Energy (VS)
  • NuStreem LLC (VS)
  • GUGLER Water Turbines GmbH (Duitsland)
  • Mitsubishi Heavy Industries Ltd. (Japan) en anderen.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10601

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws

28 oktober 2022 —  Eesti Energia AS (Estland), een toonaangevende naamloze energiemaatschappij, kondigde aan overheidsfondsen te ontvangen om de eerste hydro-elektrische energieopslag van Estland te ontwikkelen. Het gezamenlijke agentschap van KredEx en Enterprise Estonia heeft € 584.950 toegewezen voorde bouw van de waterkrachtcentrale met pompopslag van 225 MW op de mijnsite van Estland in Ida-Virumaa. 

De waterkrachtcentrale met pompopslag zou de veiligheid en stabiliteit van energienetwerken helpen waarborgen bij het opstarten. De waterkrachtcentrale met pompopslag is gepland om in 2026 in gebruik te worden genomen en de analyse van de technische oplossing en de beoordeling van de milieueffecten zullen begin 2023 zijn voltooid.  

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING 13

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT 15

1.1.1 WERELDWIJDE MARKT VOOR GEPOMPTE HYDRO-ELEKTRISCHE OPSLAGTURBINES, PER TYPE 16

1.1.2 WERELDWIJDE MARKT VOOR GEPOMPTE HYDRO-ELEKTRISCHE OPSLAGTURBINES, PER REGIO 17

2 MARKTINTRODUCTIE 20

2.1 DEFINITIE 20

2.2 REIKWIJDTE VAN DE STUDIE 20

2.3 ONDERZOEK DOELSTELLING 20

2.4 MARKTSTRUCTUUR 21

2.5 BELANGRIJKSTE AANKOOPCRITERIA 21

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE 22

3.1 ONDERZOEKSPROCES 22

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK 23

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK 24

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG 25

3.5 PROGNOSEMODEL 26

3.6 LIJST VAN AANNAMES 27

4 MARKTINZICHTEN 28

5 MARKTDYNAMIEK 32

5.1 INLEIDING 32

5.2 BESTUURDERS 34

5.2.1 TOEGENOMEN VRAAG NAAR DUURZAME ENERGIE IN ENERGIEOPWEKKING MIX……………………………………34

5.2.2 STIJGENDE VRAAG NAAR ELEKTRICITEIT 35

5.3 TERUGHOUDENDHEID 35

5.3.1 HOGE KAPITAALKOSTEN EN OPERATIONELE VEREISTEN 35

5.4 KANSEN 36

5.4.1 HYBRIDE EN SYMBIOTISCHE CONCEPTEN 36

5.5 IMPACTANALYSE VAN COVID-19 36

5.5.1 GEVOLGEN VOOR DE ENERGIE- EN ELEKTRICITEITSINDUSTRIE 36

5.5.2 ECONOMISCHE GEVOLGEN 36

5.5.3 IMPACT OP DE WAARDEKETEN VAN DE WERELDWIJDE MARKT VOOR POMP-HYDRO-ELEKTRISCHE OPSLAGTURBINES 37

5.5.3.1 PRIJSONTWIKKELING VAN DE BELANGRIJKSTE GRONDSTOFFEN 37

5.5.3.2 BESCHIKBAARHEID VAN ARBEID 37

5.5.3.3 GEVOLGEN VOOR DE PRIJSSTELLING VAN DE PRODUCTEN EN TYPEN VAN DE OPSLAGTURBINES VOOR GEPOMPTE HYDRO-ELEKTRISCHE ENERGIE

6 MARKTFACTORANALYSE 39

6.1 SUPPLY CHAIN ANALYSE 39

6.1.2 AANVOER VAN GRONDSTOFFEN 40

6.1.3 FABRICAGE 40

6.1.4 DISTRIBUTIE & INSTALLATIE 40

6.1.5 TESTEN, INSPECTIE, & MONITORING 40

…Voortgezet.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10601

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Pumped Hydroelectric Storage Turbines (PHS) Market,Pumped Hydroelectric Storage Turbines (PHS) Market Analysis,Pumped Hydroelectric Storage Turbines (PHS) Market trends,Pumped Hydroelectric Storage Turbines (PHS) Market technology,Pumped Hydroelectric Storage Turbines (PHS) Market Growth