header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Textielvervenmarkt 2022: dekking van prime factoren en concurrentievooruitzichten van topspelers in de industrie tot 2030

Nov 24, 2022 4:00 PM ET

Verwacht wordt dat de omzet van de textielverfmarkt tegen het jaar 2030 zal oplopen tot een totaal van USD 10,9 miljard. Verwacht wordt dat het marktaandeel van textielkleurstoffen gedurende de voorspelde periode zal stijgen met een CAGR van 6,00%.

Om textiel een bepaald uiterlijk te geven, worden kleurstoffen of pigmenten toegepast die textielkleurstoffen worden genoemd. Kleurstoffen worden gebruikt om kleur toe te voegen aan een verscheidenheid aan materialen, waaronder denim, polyester, wol, katoen, acryl, bont, nylon en zijde. Kleurstoffen zijn chemische mengsels die worden gebruikt om de vereiste kleur voor textielkleurstoffen te bereiken. De variëteiten van kleurstoffen die voor textiel worden gebruikt, zijn direct, reactief, BTW, basisch, zuur en dispersie.

De wens van consumenten voor textiel voor verschillende doeleinden stimuleert de groei van de textielverijindustrie. Bovendien wordt de uitbreiding van textielkleurstoffen gevoed door lagere productiekosten veroorzaakt door goedkopere toegang tot grondstoffen en arbeid. Het bedrijf is negatief beïnvloed door de toename van ecologische verontreiniging veroorzaakt door gevaarlijke verbindingen, waaronder lood, arseen en giftige metalen in kleurstoffen.

Voorbeeld van rapport downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3111

Vanwege de grote hoeveelheden water die worden gebruikt als oplosmiddel in textielverfmethoden, dient waterverspilling ook als een beperking omdat het schaars is. Er wordt geprojecteerd dat het creëren van nieuwe methoden die waterverspilling verminderen een aanzienlijke mogelijkheid zou bieden om de markt te laten groeien. Bovendien bieden ontwikkelingen in milieuvriendelijke natuurlijke kleurstoffen een winstgevende kans voor de textielvervenindustrie.

Regionale analyse

De markt voor textielkleurstoffen wereldwijd wordt per regio bestudeerd, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en LAMEA.

De regio die het meeste geld bijdroeg aan de wereldwijde markt was Azië-Pacific. De uitbreiding van de productie-industrie, een toename van de continentale bevolking en betere marktomstandigheden zijn de belangrijkste aanjagers van vooruitgang op deze gebieden. De uitbreiding van het publieke bouwveld, de medische industrie en de toenemende verstedelijking zijn andere belangrijke aanjagers van de technologische textielindustrie.

India en China zijn de twee belangrijkste investeringsbestemmingen voor de wereldwijde textielverfmarkt. Vanwege de toegenomen behoefte aan textiel en kleding, is deze regio waar textielverfmakers hun inspanningen concentreren.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3111

Marktsegmentatie

Kleurstoftype, vezeltype en geografische regio zijn de segmenten van de wereldwijde textielkleurstoffenmarkt. Marktsegmenten omvatten directe, reactieve, btw, basische, zuur, dispersie en vele anderen, afhankelijk van het soort kleurstof dat wordt gebruikt. De markt werd vooral gedreven door de versnipperde sector. Het is een van de meest gebruikte kleurstoffen vanwege de aanzienlijke voordelen ten opzichte van alternatieve kleurstoffen, zoals een hogere lichtechtheid dan de meeste reactieve kleurstoffen, gebruiksgemak, algehele goedkoopheid, verminderde watervraag en enkele andere. Als gevolg hiervan wordt het snel gebruikt om textiel te verven.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers in de industrie zijn Huntsman International LLC (VS), Archroma (Zwitserland), DyStar Singapore Pte Ltd (Singapore), LANXESS (Duitsland), Organic, Dyes and Pigments (VS), Atul Ltd (India), Vipul Organics Ltd (India), Jihua Group (China), A. Robama (Spanje), Kiri Industries Ltd (India), Synthesia, AS (Tsjechië), Zhejiang Runtu Co., Ltd (China).

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/textile-dyes-market-3111

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

MarktonderzoekToekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Textile Dyes,Textile Dyes Market,Textile Dyes Market Size