header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vitamine K2-marktomvang om een CAGR van 31,08% te registreren en een waarde van USD 703,82 miljoen te bereiken in 2027 | Marktonderzoek Toekomst

Nov 24, 2022 5:38 PM ET

De prevalentie van vitamine K2-tekort stijgt als gevolg van het veranderen van voedings- en levensstijlpraktijken. In de menselijke darmen maken micro-organismen spontaan vitamine K2 aan. Het westerse dieet heeft een tekort aan vitamine K2, vandaar dat geneesmiddelen en aanvullende diëten nodig zijn om vitamine K2 te leveren. De belangrijkste aanjagers van marktuitbreiding zijn een groeiend patiëntenbestand met vitaminetekorten, een toegenomen vraag van de consument naar nutraceuticals die vitamine K2 bevatten en stijgende percentages osteoporose en artritis. De strikte richtlijnen voor nutraceuticals kunnen de uitbreiding van de industrie in de toekomst echter beperken. Vroege, klassieke en late VKDB zijn de drie categorieën waarin zorgverleners VKDB categoriseren, volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

de vitamine K2-markt zal naar verwachting in 2027 USD 703,82 miljoen overschrijden bij een CAGR van 31,08%. Meer typisch voorkomende, vroege en klassieke VKDB treft 1 op de 60 mensen. Late VKDB komt vaker voor en komt voor bij 1 op de 14.000 tot 1 op de 25.000 pasgeborenen, terwijl vroege en klassieke VKDB vaker voorkomen bij 1 op de 60 tot 1 op de 250 pasgeborenen. Bovendien meldde de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) dat vitamine K-tekortbloedingen (VKDB) bij baby’s een ernstige zorg zijn, met een prevalentie van 72 per 100.000 levendgeborenen in Thailand.

Ontvang gratis voorbeeldexemplaar @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7495

Regionale analyse

De regio’s Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika vormen de wereldwijde vitamine K2-markt.

Noord-Amerika en Zuid-Amerika zijn de twee belangrijkste regio’s binnen de Amerikaanse markt. Canada en de VS zijn toegevoegd als extra divisies van Noord-Amerika. Toenemende interesse van consumenten in gezondheid en welzijn, stijgende kosten voor gezondheidszorg en een toegenomen vraag vanuit de farmaceutische, voedsel- en dranken- en cosmetische industrie zijn allemaal factoren die naar verwachting Noord-Amerika de regio met de grootste markt zullen maken.

Zowel Oost- als West-Europa zijn opgenomen in de Europese vitamine K2-markt. Op de korte termijn zal het waarschijnlijk een enorme groei doormaken. West-Europa bestaat uit landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.Over de verwachte periode zullen het toenemende bewustzijn van de consument van vitamine K2 en de stijgende vraag naar vitamine K2 in het VK, Frankrijk en Duitsland waarschijnlijk marktuitbreiding bevorderen.

China, Japan, India, Zuid-Korea, Australië en de rest van Azië-Pacific vormen Azië-Pacific. Vanwege verschillende marktvooruitzichten, waaronder een vergrijzende bevolking, toenemende gezondheidsproblemen en een groeiend patiëntenbestand met vitaminetekorten, wordt verwacht dat Azië-Pacific zich in de loop van de verwachte periode in een gematigd tempo zal ontwikkelen.

Als gevolg van de toegenomen verstedelijking, de stijgende consumptie van mengvoeders en de groeiende gezondheidsproblemen in de VAE, Saoedi-Arabië en Bahrein, wordt voorspeld dat het Midden-Oosten en Afrika gedurende de projectieperiode een gematigde marktexpansie zullen ervaren.

De industrie breidt zich uit als gevolg van consumenten die kiezen voor maaltijden en supplementen die zijn verrijkt met vitamines. Bovendien verhogen de GCC en Zuid-Afrika hun door de overheid gesponsorde initiatieven voor gezondheidsbewustzijn als onderdeel van hun algemene inspanningen om aandoeningen zoals osteoporose en hartaandoeningen aan te pakken.

Marktsegmentatie

De markt voor K2Vitamin is verder onderverdeeld op basis van producttype, bron, vorm en toepassing.

Het is echter verder gesegmenteerd in MK-7, MK-4 en combinatiegeneesmiddelen, afhankelijk van het producttype.

Terwijl de markt bij de bron komt, wordt deze verder opgesplitst in synthetische en natuurlijke bronnen.

Door vorm wordt deze vitamine gevonden in capsule, tabletten, olie en poeder

Terwijl het nutraceutische en farmaceutische toepassingen heeft.

Belangrijkste spelers

  • Kappa Bioscience (Noorwegen)
  • Lesaffre (Frankrijk)
  • Viridis BioPharma (Indië)
  • Seebio Biotech (Shanghai) Co
  • Ltd (China)
  • DSM (Nederland)

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/vitamin-k2-market-7495

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Meer gerelateerd rapport

Medical Tourism Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Markt voor bloedglucosemonitoring Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Gastro-intestinale geneesmiddelen markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Vitamin K2 Market,Vitamin K2 Market trends,Vitamin K2 Market Size,Vitamin K2 Market Share,Vitamin K2 Market Growth,Vitamin K2 Market Demand,Vitamin K2 Market Forecast,Vitamin K2 Market analysis