header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes zal tegen 2027 USD 242,3 miljoen winnen, met een groei van 11,2% CAGR van 2021 tot 2027; Bevestigt MRFR

Nov 24, 2022 11:00 PM ET

De wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes laat een aanzienlijk groeipotentieel zien. Toenemende vooruitgang in technologieën en de proliferatie van digitalisering zouden de marktwaarde doen escaleren. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes naar verwachting in 2027 USD 242,3 miljoen verzamelen, met een cagr van ongeveer 11,2% tijdens de geschatte periode (2021-2027). 

Contactloze visitekaartjes en NFC-compatibele visitekaartjes zijn de nieuwste trends. Ze zijn eenvoudig te gebruiken, betaalbaar en milieuvriendelijk. Met digitale visitekaartjes kunnen gebruikers hun werkportfolio’s, sociale mediaprofielen en contactgegevens delen met slechts één tik. Het gevolg is dat mensen snel overstappen op digitale visitekaartjes.  

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10696

De markt zou getuige zijn van een grote vraag, aangevoerd door de groeiende toepassingen. Bovendien verhoogt het toenemende bewustzijn van duurzaamheid en kwaliteitskenmerken zoals draagbaarheid, maatwerk, stijl en gemakkelijke deelbaarheid de wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes.   Het leesgemak van informatie en de functies voor een laag stroomverbruik zijn belangrijke factoren die de markt voor digitale visitekaartjes aandrijven. 

Het gemak van het delen van visitekaartjes via tekst (sms), e-mail, QR-codes en grote sociale mediaplatforms beïnvloedt marktaandelen. Omgekeerd zijn het gebrek aan personalisatie en expertise belangrijke nadelen van digitale visitekaartjes die hun brede acceptatie beperken. Ook brengt het online delen van kaarten aanzienlijke cyberbeveiligingsproblemen met zich mee, waardoor de groei van de markt wordt belemmerd. 

Ook heeft de implementatie van visitekaartjes internettoegang nodig en heeft het een app nodig om informatie te ontvangen en te delen. Als de app bugs bevat, kan dit problemen veroorzaken bij het delen van de kaart met clients en anderen. 

Digital Business Card Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2027: USD 242,3 miljoen
Groei: CAGR van 11,2% van 2020 tot 2027
Prognoseperiode: 2020 -2027
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes – Segmenten

De markt is gesegmenteerd in typen, platforms, applicaties, prijzen en regio’s. Het typesegment is onderverdeeld in individuele, zakelijke en zakelijke gebruikers. Het platformsegment is onderverdeeld in iOS, Android en Windows. Het prijssegment is onderverdeeld in maandelijks en jaarlijks. 

Het applicatiesegment is onderverdeeld in bedrijfseigenaren, verkoopondernemers, marketingbureaus, evenementen en reizen, software & IT, onderwijs & training, financiën , makelaars, gezondheid & schoonheid, consultants en anderen. Het regiosegment is verdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.  

Gebaseerd op Platform:

 • Ios
 • Androïde
 • Ramen

 

Op basis van prijzen:

 • Maandelijks
 • Jaarlijks

 

Op basis van toepassing:

 • Ondernemers
 • Verkoopondernemers
 • Marketing bureaus
 • Evenementen en reizen
 • Software &GT
 • Onderwijs en opleiding
 • Financiën &Makelaars
 • Gezondheid en schoonheid
 • Consultants
 • Anderen

 

Op basis van regio:

 • Noord-Amerika
 • Europa
 • Azië-Pacific
 • Zuid-Amerika
 • Midden-Oosten &Afrika

 

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-business-card-market-10696

Digitale visitekaartjesmarkt – Geografische analyse 

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes. Snelle ontwikkelingen in digitale technologie en de toenemende vraag naar digitale visitekaartjes in deze regio stimuleren de marktgroei.   Noord-Amerikanen zijn milieubewuster en er is een breed bewustzijn van duurzaamheid bij bedrijven en ondernemingen. Bovendien stimuleert de snelle verschuiving naar het digitale visitekaartje dat eenvoudige en meer digitale uitwisseling van informatie mogelijk maakt, de marktvraag.  

De regio Azië-Pacific is een andere groeiende markt voor digitale visitekaartjes. De snelle digitalisering bij bedrijven en de verschuiving naar online en social media vergroten de marktomvang. China, Japan, India, Zuid-Korea en Australië zijn belangrijke markten voor digitale visitekaartjes in de regio. De APAC-markt voor digitale visitekaartjes zal naar verwachting een aanzienlijk aandeel vertegenwoordigen tijdens de prognoseperiode.

Markt voor digitale visitekaartjes – Concurrerend landschap

Fel concurrerend, de markt voor digitale visitekaartjes lijkt gefragmenteerd, met verschillende opmerkelijke spelers die een concurrerend landschap vormen. Deze spelers richten zich steeds meer op productontwikkeling en integreren strategische benaderingen, zoals samenwerking, fusies en overnames, uitbreiding en productlanceringen, om een groter concurrentieaandeel te krijgen. Ze doen aanzienlijke investeringen om R&D-activiteiten te stimuleren om vereiste technologieën te ontwikkelen en uit te breiden. 

Grote spelers

Actieve marktspelers zijn onder andere HiHello, Inc. (VS), Inigo (VS), Haystack (Australië), L-Card (VS), Adobe (VS), Switchit (VS), Techno Infonet (India), SnapDat (VS), ME (VS), CamCard (VS), COM (Quancore Group – India), Mobilo (VS), Knowee (Spanje), Lulu Systems, Inc. (VS) en Vistinkard (India).  

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10696

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws

07 nov.2022 —  Ytviews India kondigde zijn plan aan om een NFC digitaal visitekaartje in Dubai te lanceren, waardoor het delen van werkportfolio’s en sociale media en contactgegevens via NFC met compatibele apparaten mogelijk is. Het belangrijkste voordeel van dit NFC digitale visitekaartje is dat de informatie van de gebruiker automatisch wordt toegevoegd aan de contactenlijst door simpelweg de kaart aan te raken met een smartphone. 

Gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact: 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Digital Business Card Market,Digital Business Card Market Share,Digital Business Card Market Size,Digital Business Card Market Growth,Digital Business Card Market Analysis