header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Actieve optische kabelmarktgrootte bereikt USD 16.285,2 MN met een cagr van 25,1% tegen 2030 | Brancheanalyse per type, vormfactor, toepassing

Nov 25, 2022 3:18 PM ET

De markt voor actieve optische kabels laat een aanzienlijk groeipotentieel zien. Het groeiende gebruik van verbeterde actieve optische kabels in datacenters en high-performance computing, waar hoge datasnelheden over langere afstanden nodig zijn, zou de marktgroei ondersteunen. Volgens MRFR zal de wereldwijde actieve optische kabelmarkt tegen 2030 USD 16.285,2 MN winnen, met een cagr van ongeveer 25,1% gedurende de beoordelingsperiode (2022-2030). 

Typische toepassingen van actieve optische kabels (AOC’s) zijn multi-lane datacommunicatie, interconnect en langdurige, betrouwbare elektrische verbindingen. De groeiende vraag naar gespecialiseerde ontwerpen en productieoplossingen voor complexe elektrische en elektromedische componenten creëert een enorme vraag naar actieve optische kabels. Bovendien zou de toegenomen productie van elektrische en elektronische apparatuur de markt stimuleren. 

Aanzienlijke investeringen van grote fabrikanten in de ontwikkeling van zeer configureerbare actieve optische technologieplatforms onderbouwen de marktomvang. De groeiende vraag naar hybride oplossingen met kleine vormfactor die stroom, controle en gegevensoverdracht over lange afstanden leveren in machine vision-systemen, fabrieksautomatisering, robotica en intelligente detectieapparaten, verhoogt de marktwaarde. Bovendien drijft de steeds toenemende vraag naar stroom wereldwijd de groei van de markt aan. 

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10954

Strenge regelgeving en nalevingsparameters met betrekking tot de veiligheid en beveiliging van bedradingsconstructies bevorderen marktaandelen. Het toenemende aantal energiedistributie-/opwekkingsinstallaties en onderstations over de hele wereld zal naar verwachting de groei van de marktomzet gedurende de beoordelingsperiode ondersteunen. Bijkomende factoren die een positieve invloed hebben op de marktwaarde zijn onder meer groeiende investeringen in hernieuwbare energie en upgrades van de energie-infrastructuur. 

Grote spelers

Actieve marktspelers zijn TE Connectivity, Avago Technologies Ltd (Broadcom Inc.), Finisar Corporation (II-VI Incorporated), Amphenol Corporation, Emcore Corporation, Molex Inc., Siemon, 3M Company, Shenzhen Gigalight Technology Co., Ltd., Sumitomo Electric, Corning Incorporated, T&C Communication Co, Ltd., Mobix Labs Inc., Intel Corporation, Alysium Tech GmbH, Dell Inc., IOI Technology Corporation, Chromis Technologies en Unixtar Technology Inc., onder andere.

Wereldwijde actieve optische kabelmarkt – segmentaties

De markt is gesegmenteerd in type, vormfactor, toepassing, eindgebruiker en regio. Het typesegment omvat InfiniBand, Ethernet, beeldschermpoorten, serial-attached SCSI (SAS), PCI express (PCIE), HDMI, thunderbolt, USB, USB-typen en andere. Het vormfactorsegment bestaat uit typische connectortypen en andere. 

Het toepassingssegment omvat datacenters, consumentenelektronica (CE), high-performance computing (HPC), telecommunicatie, digital signage, personal computing (pc), machine vision, robotica, vezelsensoren en andere. Het eindgebruikerssegment omvat energie, elektriciteit, medisch, olie en gas, leger / ruimtevaart, consument, IT & telecommunicatie en andere. Het regiosegment omvat Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA en de rest van de wereld. 

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/active-optical-cable-market-10954

Wereldwijde actieve optische kabelmarkt – Geografische analyse 

APAC is goed voor het grootste marktaandeel van actieve optische kabels, met de enorme beschikbaarheid van grondstoffen en kostenconcurrerende arbeidskrachten. De hoge energievraag in deze regio vergroot de marktomvang, waardoor het gebruik van actieve optische kabels toeneemt. Ook de snelle verstedelijking en industrialisatie en de aansporing in de bouwsector creëren een enorme marktvraag in de regio. 

Bovendien hebben de aanzienlijke voordelen van actieve optische kabels een positieve invloed op de marktgroei. China en India zijn goed voor aanzienlijke marktaandelen als gevolg van de snelle groei van de bevolking en de economie in deze landen. Bovendien drijft de ontluikende energiesector in de regio de actieve optische kabelmarkt van APAC aan, getuige van het toegenomen gebruik van kabelbomen en andere elektrische componenten.

Wereldwijde actieve optische kabelmarkt – concurrerend landschap 

Fel concurrerend, de actieve optische kabelmarkt lijkt gefragmenteerd, met verschillende opmerkelijke spelers die een concurrerend landschap vormen. Deze spelers richten zich steeds meer op productontwikkeling en integreren strategischebenaderingen, zoals samenwerking, fusies en overnames, uitbreidingen en productlanceringen, om een groter concurrentieaandeel te verwerven. Ze doen aanzienlijke investeringen om R&D te stimuleren om vereiste technologieën te ontwikkelen en uit te breiden. 

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10954

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws 

08 nov.2022 —  C2G (de VS), een toonaangevende leverancier van hoogwaardige bekabelings- en connectiviteitsoplossingen, lanceerde de Performance-serie high-speed HDMI actieve optische kabels (AOC). De nieuwe kabels zijn geschikt voor uitgebreide HDMI-signalen in het onderwijs, commerciële en toepassingen met hoge interferentie.

C2G’s Performance HDMI AOC’s bieden ondersteuning voor HDMI 2.0, vereist voor verhoogde elektrische geleidbaarheid, duurzaamheid en directionele kabel die vereist is in commerciële toepassingen en omgevingen met hoge interferentie, zoals datacenters, operatiekamers en productiefaciliteiten.

Gerelateerde rapporten:

Bluetooth Smart and Smart Ready Market, per apparaat, per technologie, per eindgebruiker – prognose 2027

Transparante geleidende film voor displaymarkt, per materiaal, per apparaat, per eindgebruiker – prognose 2027

Markt voor apparatuur voor explosiegevaarlijke omgevingen, per product, per connectiviteitsdiensten, per eindgebruiker – prognose 2030

Markt voor biometrische systemen, per component, per authenticatietype, per functie, per toepassing – prognose 2030

Markt voor slimme huishoudelijke apparaten, per product, technologie en regio – prognose 2030

HDR (High Dynamic Range) videocameramarkt, per type, per pixels, per toepassing – Prognose 2027

Smartphone TV-markt, per gebruik, service en regio – prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com

Keywords:  Active Optical Cable Market,Active Optical Cable Market Size,Active Optical Cable Market Share,Active Optical Cable Market Analysis,Active Optical Cable Market Trends,Active Optical Cable Market Growth,Active Optical Cable Market Demand,Active Optical Cable Industry,Active Optical Cable Market Research,Active Optical Cable Market Report