header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CNC Fiber Laser Markt, Grootte, Aandeel, Analyse, Vraag en Groei met een CAGR van 7,1% tegen 2030

Nov 25, 2022 3:21 PM ET

De CNC Fiber Laser Markt toont een aanzienlijk groeipotentieel in het komende decennium. Een aantal voordelen die CNC-fiberlasermachines bieden, waaronder elektrische efficiëntie en minder bewegende onderdelen, zou de marktgroei ondersteunen. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde CNC-fiberlasermarkt tegen 2030 USD 2.546,6 MN verzamelen, met een CAGR van 7,1% gedurende de beoordelingsperiode (2022-2030).

Zeer efficiënte CNC-fiberlasers hebben veel minder stroomverbruik nodig; ze zijn luchtgekoeld en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Deze machines zijn in wezen plug-and-play en vereisen alleen vermogen, snelheid en frequentie. Ook hebben deze machines minimale tijd nodig om in te stellen, omdat ze geen voortdurende uitlijning of aanpassing van de optiek nodig hebben. Met technologische vooruitgang zijn CNC-fiberlasermachines gemakkelijker en veiliger in gebruik en flexibeler en betaalbaarder geworden.

Snelgroeiende gereedschapsproductiesectoren en zware industrieën wereldwijd omarmen Industrie 4.0, wat als gevolg daarvan de CNC-fiberlaseradoptie stimuleert. Bovendien creëert de wijdverbreide acceptatie van automatisering in productiesectoren wereldwijd een enorme marktvraag. Bovendien verhoogt de toenemende druk onder fabrikanten om de productie te verhogen en tijd, handmatige arbeid en operationele kosten te verminderen de verkoop van CNC-fiberlasers.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10941

CNC Fiber Laser Markt – Grote spelers 

Actieve marktspelers zijn:

 • ZINSER GMBH
 • Accurl
 • McMillanco
 • LLC
 • Precisie Waterjet &Laser
 • HPC Laser Ltd
 • GMT Ingenieurs Private Limited.
 • Mantech Machinery Ltd
 • Hglaser Engineering Co Ltd
 • CTR Lasers
 • YAMAZAKI MAZAK Corporation
 • MITSUBISHI Electric Corporation
 • Messer Snijsystemen GMBH
 • BODOR
 • Multicam Inc 

CNC Fiber Laser Markt – Segmentaties

De CNC-fiberlasermarkt is gesegmenteerd in product, type, toepassing, eindgebruiker en regio. Het typesegment is onderverdeeld in stationair portaal en beweegbaar portaal. Het productsegment is onderverdeeld in CNC CO2-lasersnijders, CNC-fiberlasersnijders en CNC-kristallasersnijders. Het toepassingssegment is onderverdeeld in houtwerk, metselwerk, metaalwerk en andere.

Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in bouw en constructie, consumentenelektronica, automotive, medisch, energie, energie, ruimtevaart, defensie, transport, meubels en andere. Het regiosegment is onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cnc-fiber-laser-market-10941 ophalen

Wereldwijde CNC Fiber Laser Markt – Geografische Analyse

De regio Azië-Pacific is de grootste markt voor CNC-fiberlasermachines. Het ruime grondstofvoordeel en de beschikbaarheid van kostenconcurrerende arbeidskrachten, samen met de snelle industrialisatie in de hele regio, verhogen de marktwaarde. Bovendien drijft de toenemende automatisering in productiesectoren wereldwijd de vraag naar CNC-fiberlasermachines. 

Tegelijkertijd laat de Europese regio aanzienlijke groeimogelijkheden zien voor CNC-fiberlasermachines. De toenemende acceptatie van geavanceerde technologie in productiesectoren en de gevestigde auto-industrie vergroten de marktomvang. Toonaangevende autofabrikanten zoals Audi, BMW en Volvo hebben hun productie-eenheden geautomatiseerd met CNC-fiberlasermachines om de productiecapaciteit te vergroten. 

CNC Fiber Laser Markt – Concurrerend Landschap

Fel concurrerend, de CNC-fiberlasermarkt lijkt gefragmenteerd, met verschillende opmerkelijke spelers die een concurrerend landschap vormen. Deze spelers richten zich steeds meer op productontwikkeling en integreren strategische benaderingen, zoals samenwerking, fusies en overnames, uitbreiding en productlanceringen, om een groter concurrentieaandeel te krijgen. Ze doen aanzienlijke investeringen om R&D te stimuleren om vereiste technologieën te ontwikkelen en uit te breiden. 

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10941

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws

07 nov.2022 —  Squickmon’s Engineering &Automation heeft aangekondigd dat het van plan is om tegen 2023 een nieuwe productiefaciliteit te openen in Aberdeen, NC.Squickmon’s produceert CNC plasmatafels voor lichte tot zware industrieën en thuis / persoonlijk gebruik. Met het groeiende klantenbestand en het groeiende aanbod van brandtafels, is het uitbreiden van de productieruimte cruciaal geworden voor het bedrijf. 

De nieuwe productiefaciliteit beslaat meer dan 70.000 vierkante meter en zal Squickmon’s tegen 2028 positioneren als de grootste CNC-plasma- en kantbankfabrikant. De primaire focus van het bedrijf zal liggen op de productie van kantbanken en fiberlasers. Het openen van een locatie aan de oostkust zal de apparatuur toegankelijker maken voor meer bedrijven en particulieren. 

Gerelateerde rapporten:

Uninterruptible Power Supply (UPS) Markt Onderzoeksrapport per producttype, per toepassing – prognose tot 2030

Sensor markt Onderzoeksrapport: Per type, per component, per technologie, per verticaal – voorspelling tot 2030

3D XPoint-technologiemarkt, per opslagtype, per eindgebruiker – prognose 2027

Personal Service Robotics Market, per component, per toepassing – prognose 2030

Hardware Security Modules (HSM) Markt, Per type, per toepassing, per eindgebruiker – Prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)

Keywords:  CNC Fiber Laser Market,CNC Fiber Laser Market Size,CNC Fiber Laser Market Share,CNC Fiber Laser Market Analysis,CNC Fiber Laser Market Trends,CNC Fiber Laser Market Growth,CNC Fiber Laser Market Demand,CNC Fiber Laser Market Research,CNC Fiber Laser Market Report,CNC Fiber Laser Industry