header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor onderwijs-pc’s zal naar verwachting USD 48,7 miljard bereiken, met een cagr van CAGR 15,30% van 2022 tot 2030 | Aandeel, omvang en groei van de industrie

Nov 25, 2022 3:15 PM ET

De wereldwijde markt voor educatieve pc’s heeft een aanzienlijk omzetpotentieel. De toenemende populariteit van online training en afstandsonderwijs zal de marktgroei in de komende jaren ondersteunen. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde pc-markt voor onderwijs naar verwachting usd 48,7 miljard zal opleveren in 2030, met een CAGR van 15,30% gedurende de beoordelingsperiode (2022-2030).

Bovendien stimuleren overheidsbeleid en de toenemende vraag naar bevorderlijk leren en technisch onderwijs de marktgroei. Ook overheidssteun voor actief leren en omgedraaide klasomgevingen verhoogt de marktomvang. De beschikbaarheid van geavanceerde infrastructuren en de groeiende acceptatie van geavanceerde technologieën bevorderen de marktinkomsten.

Een educatieve pc is een belangrijke factor voor het faciliteren en stimuleren van optimaal leren. De toenemende digitalisering heeft geleid tot een enorme toename van de marktwaarde. Bovendien versnelt de proliferatie van technologie die leerervaringen en onderwijspraktijken van docenten verbetert, de marktaandelen. Besluitvormers houden rekening met factoren zoals prestaties, draagbaarheid, connectiviteit, duurzaamheid, beheerbaarheid, beveiliging en budget om studenten voor te bereiden op een academische omgeving.

Studenten en docenten kunnen profiteren van educatieve pc’s om te voldoen aan hun gebruiks- en prestatiebehoeften in een actieve leeromgeving. Onderwijs-pc’s zullen naar verwachting de algehele onderwijsindustrie transformeren in termen van inkomsten en innovaties. Toenemende implementaties van IT-beveiliging en cloudgebaseerde oplossingen hebben een positieve invloed op de marktgroei. 

Download een PDF-voorbeeld van de Market@ education pc https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8660

Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 48,7 miljard

  Groei:

  CAGR van 15,30% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Grote spelers

Onderwijs PC Marktspelers zijn

 • SMART Technologies Inc
 • IBM Corp
 • AT & Technologies Inc
 • Dell Inc
 • Blackboard Inc.
 • Apple Inc
 • PK
 • Microsoft Corp
 • Lenovo Group Ltd
 • Toshiba
 • Samsung
 • Panasonic
 • Compaq
 • Sony
 • LG
 • HCL
 • AsusTek
 • NEC (Japan)

Global Education PC Market- Segmenten 

De markt is gesegmenteerd in product, eindgebruiker en regio. Het productsegment bestaat uit desktops, laptops, tablets en andere. Het eindgebruikerssegment omvat onder meer het primair, voortgezet en hoger onderwijs. Het regiosegment omvat Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika, Europa en de rest van de wereld.  

Krijg volledige rapportdetails van de Education PC-markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/education-pc-market-8660

Global Education PC Market – Geografische analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor educatieve pc’s, getuige de groeiende acceptatie van laptops en tablets. Bovendien vergroten een goed ontwikkelde IT-infrastructuur en de toenemende acceptatie van computers en geavanceerde technologieën zoals machine learning (ML), kunstmatige intelligentie (AI), cloud computing en andere de marktomvang. 

De hoge adoptie van augmented reality en virtual reality-technologieën geïntegreerd met onderwijsconcepten onderbouwt marktgroei, waardoor de hele leerervaring interactief wordt. Bovendien heeft de aanwezigheid van grote technologieleveranciers, zoals Ellucian Company LP, Oracle Corporation en Jenzabar, Inc., een positieve invloed op de marktaandelen van de regio. 

Global Education PC Market – Competitief landschap

Fel concurrerend, de markt voor educatieve pc’s lijkt gefragmenteerd, met verschillende opmerkelijke spelers die een concurrerend landschap vormen. Deze spelers richten zich steeds meer op productontwikkeling en integreren strategische benaderingen, zoals samenwerking, fusies en overnames, uitbreidingen en producten.lanceert, om een groter concurrentieaandeel te krijgen. Ze richten zich op geoptimaliseerd situationeel bewustzijn om hun missie te laten slagen.

Marktspelers werken samen met specialisten op het gebied van onderwijssoftwareoplossingen om innovaties aan te bieden zoals interactieve touchscreen-displays die compatibel zijn met elk verbonden apparaat en cloudgebaseerde digitale creatie- en leerplatforms waarmee docenten digitale inhoud naar studenten kunnen brengen voor afstandsonderwijs of afstandsonderwijs. Ze doen aanzienlijke investeringen om R&D te stimuleren om vereiste technologieën te ontwikkelen en uit te breiden. Volwassen spelers maken gebruik van opkomende markten voor uitbreidingen en streven ernaar producten te ontwikkelen met bedreven technologie.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8660

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws 

25 augustus 2022 — het San Diego County Office of Education (SDCOE) en Computers 2 Kids een drive-thru-evenement aangekondigd om laptop- en desktopcomputers vol met educatieve software te distribueren voor slechts US $ 100. Dit programma is gericht op het bieden van toegang tot digitalisering voor gezinnen met een laag inkomen.

Elke computer bevat Windows 10 &Microsoft Office 2019, antivirus en onderwijsgerelateerde software. Het distributie-evenement was gepland op 17 september 2022 en debet- en creditcards werden samen met contant geld geaccepteerd. Dit partnerschap heeft SDCOE geholpen bij zijn voortdurende gelijkheidswerk om ervoor te zorgen dat elke student de kans en toegang tot onderwijs heeft. 

Gerelateerde rapporten:

Digitale IC-markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Halfgeleider IP-markt, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

Digital Signage Markt Uitstekende groei, huidige trends, toekomstige groeistudie en strategische beoordeling

Crystal Oscillators Markt Geschat om te groeien met een gezonde CAGR tijdens de prognoseperiode 2020-2030

Markt voor industriële besturingssystemen Belangrijkste bevindingen, toekomstinzichten, marktomzet en bedreigingsprognose tegen 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com

Keywords:  Education PC Market,Education PC Market Size,Education PC Market Share,Education PC Market Analysis,Education PC Market Trends,Education PC Market Growth,Education PC Industry,Education PC Market Research,Education PC Market Report