header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Levering Drone Markt Toekomst en laatste innovatie onderzoeksrapport met Top 10 belangrijkste leveranciers, Industrie Nieuws, Business News -2030

Nov 25, 2022 8:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De markt voor bezorgdrones zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 49% en wordt geschat op een waarde van USD 7168 miljoen tegen het einde van 2030.

Toepassingsgebied van het verslag

Deze studie geeft een overzicht van de wereldwijde markt voor bezorgdrones en volgt drie marktsegmenten in vijf regio’s. Het rapport bestudeert de belangrijkste spelers en biedt een vijfjarige trendanalyse die de marktomvang, het volume en het aandeel in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika benadrukt. Het rapport geeft ook een prognose, gericht op de marktkansen voor de komende vijf jaar in elke regio. De studie segmenteert de wereldwijde markt voor bezorgdrones op type, component, toepassing, capaciteit en regio.

Levering Onbemande vliegtuigvoertuigen die bekend staan als drones worden geplaatst om vracht te vervoeren. Fixed-wing, rotor en hybride drones zijn de drie verschillende soorten van deze drones die populair zijn. Deze drones groeien snel in omdat ze tijd besparen en pakketten op schema bezorgen. Drones worden nu gebruikt door logistieke en vrachtvervoerbedrijven om goederen naar afgelegen locaties te vervoeren. Drones zijn in staat tot verschillende leveringsalternatieven vanwege hun verticale start- en landingsmogelijkheden en hoge vluchtsnelheden. Verschillende landen versoepelen de regelgeving om drones toe te staan in hun luchtruim te opereren als reactie op de toenemende vraag naar drone-bezorgdiensten op universele schaal.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6314

  In de afgelopen drie jaar zijn er meer dan 16000 commerciële drone-leveringen aan klanten geweest, exclusief de talloze testvluchten om de technologie te ontwikkelen en te bewijzen en meer dan 8000 drone-leveringen vinden elke dag wereldwijd plaats. Het groeitempo neemt elke week toe en we verwachten dat er in 2022 als geheel bijna 1,5 miljoen leveringen zullen zijn, tegen iets minder dan een half miljoen in 2021.

De cascocomponent stimuleert de groei van de wereldwijde Delivery Drone-markt vanwege de toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van verschillende bedrijven met verbeterde functies, kleinere afmetingen en hoge duurzaamheid.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de global delivery drone-markt zijn FedEx (VS), Flirtey (VS), Amazon (VS), DJI (China), EHANG (China), COM (China), Skycatch, Inc. (VS), Airbus SAS (Nederland), Google (VS), Uber Technologies Inc. (VS), Zomato (India), Alibaba (China), United Parcel Service of America Inc. (VS), Zipline (VS), Deutsche Post AG (Duitsland).

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor bezorgdrones is gesegmenteerd op basis van het volgende;
• Per type- roterende vleugel en vaste vleugel
• Door toepassingen – Gemakswinkels, Gezondheidszorg, E-commerce, Quick Service Restaurant en anderen
• Op capaciteit-> 10 kg en< 10 kg
• Door componenten- Voortstuwingssysteem, casco, controllersysteem, batterij, camera, navigatie en anderen
• Door eindgebruikers – detailhandel, logistiek, voedsel en dranken, gezondheidszorg en anderen

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor bezorgdrones is gesegmenteerd in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten &Afrika.Noord-Amerika ontstond als de grootste markt voor de wereldwijde markt voor het bezorgen van drone-pakketten, met een marktaandeel van ongeveer 39,6% en 84,3 miljoen van de marktomzet in 2021.

Verwacht wordt dat de Noord-Amerikaanse regio een aanzienlijke groei zal doormaken en de hoogste CAGR zal registreren tijdens de voorspellende periode. De regels met betrekking tot dronevluchten in de VS zijn liberaal geweest, waardoor de weg is vrijgemaakt voor legaal gebruik van drones voor bezorging in het civiele en commerciële luchtruim van het land. De markt voor het bezorgen van drone-pakketten in de regio heeft zich ontwikkeld vanwege de aanwezigheid van prominente fabrikanten. Evenzo heeft de toenemende acceptatie van drone-pakketbezorging door de e-commercesector de groei van de markt in de regio gestimuleerd. De markt in Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste marktbelang vertonen vanwege de toenemende vraag naar online winkelen onder de enorme bevolking.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/delivery-drones-market-6314

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]
Keywords:  Delivery Drone Market,Delivery Drone Market Size,Delivery Drone Market Share,Delivery Drone Market Trend,Delivery Drone Market Analysis,Delivery Drone Market Growth,Delivery Drone Industry,Delivery Drone Market Outlook,Delivery Drone Market 2030,Delivery Drone Market Oveview