header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Restaurant Delivery Robot Marktanalyse per robot & restauranttype, service en regio | Amazon Robotica, Eliport

Nov 25, 2022 3:32 PM ET

Volgens de analyserapporten van MRFR wordt verwacht dat de wereldwijde restaurantbezorgrobotmarkt aanzienlijk zal gedijen tijdens het beoordelingstijdperk van 2022 tot 2030 met een gezonde groei van ongeveer 24,11%. Het rapport verwacht verder dat de markt in 2030 een omvang van ongeveer USD 64,5 miljoen zal hebben.

Innovaties in technologie veranderen de manier waarop de samenleving functioneert aanzienlijk. Verschillende eerdere onvoorstelbare ideeën worden nu werkelijkheid voor robots en andere geautomatiseerde apparatuur. De wereldwijde markt voor restaurantbezorgrobots heeft de afgelopen tijd een enorme expansie laten zien als gevolg van het belang van AI en robotica in de dienstensector, technologische vooruitgang en technologische verbeteringen. Integendeel, de intimiderende en uitdagende ervaring kan de prestaties van de markt beperken.

Concurrentie analyse

De wereldwijde markt voor restaurantbezorgrobots heeft een extreem en concurrerend landschap. Spelers over de hele wereld implementeren verschillende nieuwe groeibeleidsmaatregelen, zoals fusies, partnerschappen, productlanceringen, overnames, enz., Om hun wereldwijde marktpositie te versterken.

Download complete PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11031

De catalogus voor toonaangevende deelnemers op de wereldwijde markt voor restaurantbezorgrobots omvat bedrijven zoals-

 • Robomart Inc
 • Dexai Robotica
 • Cyaan Robotica
 • Keuken Robotica
 • Cleveron
 • Eliport
 • Robby Technologieën
 • XRobotics
 • Schepper
 • Relais Robotica
 • Bear Robotics, Inc
 • Miso Robotica
 • Starship Technologieën
 • Boston Dynamiek
 • Amazon Robotica.

Restaurantbezorgrobot Marktsegmentanalyse

De wereldwijde markt voor restaurantbezorgrobots is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van laadcapaciteit, restauranttype, service, robottype en regio.

Op basis van het robottype is de wereldwijde markt voor restaurantbezorgrobots gefragmenteerd in volledig autonoom en semi-autonoom.

Op basis van het servicetype is de wereldwijde markt voor restaurantbezorgrobots opgesplitst in volledige en beperkte services.

Op basis van restauranttypen is de wereldwijde markt voor restaurantbezorgrobots verdeeld in keten en onafhankelijk.

Op basis van het laadvermogen is de wereldwijde markt voor bezorgrobots voor restaurants gefragmenteerd in meer dan 50 kg, 10-15 kg en tot 10 kg.

Ontvang volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/restaurant-delivery-robot-market-11031

Restaurantbezorgrobot Markt regionale analyse

De wereldwijde markt voor restaurantbezorgrobots wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR heeft de Europese regio in 2021 de toppositie verworven op de wereldmarkt voor restaurantbezorgrobots. De groeiende adoptie van technologie is het belangrijkste aspect dat de groei van de regionale markt ondersteunt. Bovendien wordt voorspeld dat de toenemende investeringen van grote spelers in onderzoek en ontwikkeling ook de groei van de regionale markt in het beoordelingstijdperk zullen stimuleren. De groeiende keten van restaurants zal waarschijnlijk ook de groei van de markt in de regio in de komende jaren katalyseren. Een van de meest populaire vrijetijdsactiviteiten in de Europese regio is uit eten gaan, wat heeft geleid tot bloei in de restaurant- en foodservicesector. Voedseldiensten, zoals die worden aangeboden door restaurants, maaltijdbezorging, cafés, cafetaria’s, bars, contractcatering, afhaalmaaltijden en andere voedselverkopers, zijn allemaal diensten voor het consumeren van eten en drinken buiten de huizen.

De Noord-Amerikaanse regionale markt voor restaurantbezorgrobots zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei laten zien. het centrale aspect dat de sterke prestaties van de regionale markt ondersteunt, is de aanwezigheid van belangrijke leveranciers van robotica- en automatiseringsoplossingen in de hele regio. Bovendien is de gangbare implementatie van de nieuwste automatiserings- en robotsystemen in quick-service restaurants en de voedselverwerkende sector een andere cruciale parameter die de groei van de regionale markt in het beoordelingstijdperk stimuleert. Hoewel de problemen werden veroorzaakt door de epidemie van het coronavirus (COVID-19), is de restaurantbusiness in de Verenigde Staten de afgelopen decennia gestaag uitgebreid.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11031

Recente ontwikkelingen

 • Oktober 2022 – Grubhub, een toonaangevende marktplaats voor het bestellen en bezorgen van eten, en ‘s werelds toonaangevende leverancier van autonome bezorgdiensten, Starship Technologies, hebben aangekondigd dat ze robotbezorgdiensten zullen aanbieden op universiteitscampussen in de Verenigde Staten.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor magneetventielen, per type, per component, bedrijfstype, eindgebruiker  – prognose 2030

Videobewakingsmarkt per component, per hardware, per toepassing – prognose 2027

Digital Badges Market, By Type, By End-Users, Corporate, Retail,— Prognose tot 2027

Markt voor drukregelapparatuur, per type, per component, per toepassing— Prognose tot 2027

Touch Sensoren Markt Onderzoeksrapport per type, toepassing en regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Keywords:  Restaurant Delivery Robot Market,Restaurant Delivery Robot Market Size,Restaurant Delivery Robot Market Share,Restaurant Delivery Robot Market Analysis,Restaurant Delivery Robot Market Trends,Restaurant Delivery Robot Market Research,Restaurant Delivery Robot Market Report,Restaurant Delivery Robot Industry,Restaurant Delivery Robot Market Growth