header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Spuitgietmachines Marktanalyse 2022 op basis van groeifactoren, industriegrootte, aandeel, technologie, wereldwijde trends, regio’s, topspelers en voorspelling 2030

Nov 25, 2022 4:00 PM ET

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor spuitgietmachines tegen 2030 USD 13,42 miljard bereiken, met een CAGR van 3,89% tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030).

Global Injection Molding Machinery Marktoverzicht

De markt voor spuitgietmachines laat de komende jaren een bescheiden groei zien. De toenemende acceptatie van spuitgietmachines in de voedingsmiddelen- en drankenverpakkings- en consumentenelektronica-industrie zou de marktgroei ondersteunen. De stijgende vraag naar lichtgewicht voertuigen onder leiding van strenge emissievoorschriften met betrekking tot milieugezondheid verhoogt de marktomvang. Ook het groeiende gebruik van spuitgietmachines in lichtgewicht voertuigfabrieken is een andere belangrijke groeimotor voor de markt. Bovendien verhoogt de groeiende vraag naar snellere cycli en aanzienlijke energiebesparingen de inkomsten in de markt voor spuitgietmachines. 

De stijgende verkoop van kant-en-klaar verwerkt voedsel met een langere houdbaarheid, geleid door de bedwelmende levensstijl, vergroot de vraag naar duurzame verpakkingsoplossingen in de F &B-industrie. De groeiende verkoop van compacte en draagbare elektronische instrumenten en brandstoffen voor elektrische apparaten bepalen het groeiende landschap van de markt voor consumentenelektronica. Deze factoren zouden de marktgroei gedurende de gehele beoordelingsperiode ondersteunen. 

Groeiende investeringen in het ontwerpen van nieuwe machines en het ontwikkelen van nieuwe productietechnieken zouden de marktgroei onderbouwen. Bovendien verhoogt het overmatige gebruik van spuitgietmachines in de productie van medische hulpmiddelen en het verpakken van gezondheids- en hygiëneproducten de marktomvang. Omgekeerd belemmeren prijsvolatiliteit en de vraag-aanbodkloof in grondstoffen die nodig zijn om spuitgietmachines te produceren de marktgroei.

Vraag gratis voorbeeldpagina’s aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10943

Markt voor spuitgietmachines – Segmentaties

De markt is gesegmenteerd in type, klemkracht, materiaal, eindgebruik en regio. Het typesegment bestaat uit elektrische, hybride en hydraulische machines. Het klemkrachtsegment omvat minder dan 200 ton kracht, 200-500 ton kracht en meer dan 500 ton kracht. Het materiaalsegment bestaat uit rubber, kunststof, keramiek en metaal. Het segment voor eindgebruik omvat automotive, elektrische elektronica, verpakkingen, gezondheidszorg, consumentengoederen en andere. Het regiosegment omvat Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor spuitgietmachines – regionale analyse 

APAC is wereldwijd de grootste markt voor spuitgietmachines. Het groeiende gebruik van spuitgietmachines in belangrijke eindgebruiksindustrieën en het stijgende verbruik van plastic verbindingen in de productie van verpakkingen stimuleren de marktgroei. Bovendien heeft de grote aanwezigheid van opmerkelijke fabrikanten van spuitgietmachines een positieve invloed op de marktgroei. 

Ook de stimulerende groei in de verpakkings-, automobiel-, bouw- en elektronica-industrie creëert een enorme marktvraag in de regio. Het toenemende gebruik van vormbare materialen, zoals rubber, metaal en keramiek, voor de productie van elektrische en elektronische apparatuur en consumentengoederen verhoogt de marktomvang. Bovendien biedt het stijgende inkomen per hoofd van de bevolking aanzienlijke groeimogelijkheden, waardoor de draagbare consumentenelektronica-industrie in deze regio wordt gestimuleerd.

Markt voor spuitgietmachines – Concurrentieanalyse

Fel concurrerend, de markt voor spuitgietmachines lijkt gefragmenteerd, met verschillende opmerkelijke spelers die een concurrerend landschap vormen. Deze spelers richten zich steeds meer op productontwikkeling en integreren strategische benaderingen, zoals samenwerking, fusies en overnames, uitbreidingen en productlanceringen, om een groter concurrentieaandeel te verwerven. Ze doen aanzienlijke investeringen om R&D te stimuleren om vereiste technologieën te ontwikkelen en uit te breiden. 

Toonaangevende fabrikanten van spuitgietmachines streven ernaar om slimme productieapparatuur te leveren die geschikt is voor Industry 4.0-mogelijkheden en connectiviteit. Ze zorgen ervoor dat hun machines gebruikers in staat stellen om industriële toepassingen te maken, gebruikmakend van geavanceerde AI en analyses. Ze zijn op zoek naar softwareplatforms met industriële rand om real-time data-acquisitie,opslag, visualisatie en analysemogelijkheden voor hun spuitgietmachines te leveren.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10943

Grote spelers

Actiefmarktspelers zijn onder andere SUMITOMO Heavy Industries (Japan), JAPAN Steel Works (Japan), Chen Hsong Holdings (Hong Kong), HAITIAN International (China), Hillenbrand Inc (VS) en Dongshin Hydraulic (Zuid-Korea).

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws 

11 november 2022 —  Texas Injection Molding kondigde de voltooiing aan van de levering en installatie van drie spuitgietmachines in zijn vestiging in Houston in Texas. Het bedrijf is van plan om de productie van spuitgieten met een groot tonnage uit te breiden. Deze extra capaciteit, met machines van 720 ton, 770 ton en 1.000 ton, stelt het bedrijf in staat om te voldoen aan de groeiende vraag naar grote vormfaciliteiten in de regio om de transportkosten te verlagen.

 INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING 16

2 MARKTINTRODUCTIE 18

2.1 DEFINITIE 18

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK 18

2.3 MARKTSTRUCTUUR 19

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE 20

3.1 ONDERZOEKSPROCES 20

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK 21

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK 22

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG 23

3.5 PROGNOSEMODEL 24

3.6 LIJST VAN AANNAMES 24

4 MARKTDYNAMIEK 25

4.1 INLEIDING 25

4.2 BESTUURDERS 26

4.2.1 TOENEMEND BEWUSTZIJN OVER ENERGIEBESPARING 26

4.2.2 TOEGENOMEN ACCEPTATIE IN DE VERPAKKINGSINDUSTRIE 26

4.2.3 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE GEVOLGEN VAN DE BESTUURDERS 27

4.3 BEPERKINGEN 28

4.3.1 HOGE INITIËLE EN ONDERHOUDSKOSTEN 28

4.3.2 EFFECTBEOORDELING VAN BEPERKINGEN 28

4.4 KANSEN 29

4.4.1 VRAAG NAAR SPUITGIETMACHINES MET EEN GROOT TONNAGE 29

4.5 IMPACTANALYSE VAN COVID-19 29

4.5.1 GEVOLGEN VOOR DE GEHELE MACHINE-INDUSTRIE 29

4.5.1.1 ECONOMISCHE GEVOLGEN 29

4.5.2 GEVOLGEN VOOR DE MARKT VOOR SPUITGIETMACHINES 29

4.5.3 GEVOLGEN VOOR DE TOELEVERINGSKETEN VAN SPUITGIETMACHINES 29

4.5.3.1 STILLEGGING VAN DE PRODUCTIE 29

4.5.3.2 KASSTROOMBEPERKINGEN 30

…Voortgezet.

Andere gerelateerde rapporten:

Rubber Molding Market zal naar verwachting worden gewaardeerd op USD 52 miljard met een CAGR van 5,3% voorspelling tegen 2030

De markt voor hybride batterij-energieopslagsystemen zal naar verwachting groeien met USD 22,3 miljard in 2030, met 7,20% van de CAGR tussen 2022-2030.

Hybrid Power Solutions Market was klaar voor een waarde van 604,1 miljoen USD. Aan de andere kant is de wereldmarkt klaar om tegen 2028 een waarde van 60 miljard USD te bereiken

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: sales@marketresearchfuture.com
Keywords:  Injection Molding Machinery Market,Injection Molding Machinery Market Size,Injection Molding Machinery Market Share,Injection Molding Machinery Market trends,Injection Molding Machinery Market technology,Injection Molding Machinery Market companies