header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


UAV-vliegtraining en simulatiemarkt om de inkomsten te verhogen als gevolg van de toenemende behoefte aan drones in commerciële, agrarische en militaire behoeften

Nov 25, 2022 8:00 PM ET

Toekomstige inzichten in marktonderzoek

unmanned aerial vehicle (UAV) flight training and simulation business groeit snel naarmate meer sectoren UAV Flight Training And Simulation adopteren Marktaandeel werd geschat op USD 600 miljoen in 2020 en zal naar verwachting toenemen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,9% gedurende de verwachte periode.

Door de kans te verkleinen dat stagiairs lichamelijk letsel en andere financiële verliezen lijden, spelen UAV-vluchtsimulatiesystemen een belangrijke rol bij de training van werknemers. Voor trainingsdoeleinden kunnen deze simulatiesystemen een realistische sfeer genereren die studenten helpt te wennen aan het besturingssysteem. Daarnaast is er een faciliteit om studenten bloot te stellen aan virtuele uitdagingen die modellen zijn van systemen in het echte leven. Als gevolg hiervan gebruiken trainingsfaciliteiten deze techniek snel om dronepiloten les te geven. Tegen het einde van de prognoseperiode in 2028 zal de wereldwijde UAV-vliegtrainings- en simulatiemarkt naar verwachting USD 1,43 miljard waard zijn.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1239

 Belangrijkste spelers:

Crew Training International Inc. is een samenwerkingsverband tussen CAE (Canada), Israel Aerospace Industries (Israël), L-3 Link Simulation and Training (Verenigde Staten), Selex (Verenigde Staten), Simlat (Israël), BAE Systems (Verenigd Koninkrijk), Northrop Grumman Corporation (Verenigde Staten), Textron Systems (Verenigde Staten), Thales Training &Simulation (Noorwegen), General Atomics (Verenigde Staten) en Zen Technologies Limited (India) (VS)

De wereldwijde UAV-vliegtrainings- en simulatiemarkt breidt zich uit als gevolg van het toenemende gebruik van UAV’s in verschillende sectoren. Moderne binnenlandse, commerciële, militaire, landbouw- en lucht- en ruimtevaartoperaties zijn allemaal afhankelijk van drone-technologie. Daarom groeit de behoefte aan vluchttrainings- en simulatiesystemen voor onbemande luchtvaartuigen (UAV) snel om een personeelsbestand te creëren met de nodige vaardigheden om deze voertuigen te bedienen.

 

UAV-vliegtrainings- en simulatiesystemen stellen gebruikers in staat om de gevaren van echte vliegtraining te vermijden zonder de leerervaring op te offeren, daarom worden ze zo veel gebruikt. De behoefte aan deze systemen zal naar verwachting toenemen naarmate het gebruik van commerciële drones in dagelijkse taken en rampenbestrijding toeneemt. Bovendien zijn er waarschijnlijk meer realistische trainings- en simulatiesystemen onderweg vanwege ontwikkelingen in technologieën zoals virtual reality, machine learning en kunstmatige intelligentie. De toekomst is dan ook veelbelovend voor deze UAV-vliegtrainings- en simulatie-industrie.

Regionale analyse:

In de geprojecteerde periode zal de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting de wereldwijde markt voor training en simulatie van onbemande luchtvaartuigen (UAV’ s) leiden. De marktuitbreiding op dit gebied wordt aangedreven door het wijdverbreide gebruik van drones in het leger, de industrie, mijnbouw en bosmonitoring. Bovendien loopt dit gebied voorop bij het ontwikkelen van UAV-technologie en de vereisten ervan om vele industrieën en toepassingen te ondersteunen.

Met de snelle opname van UAV’s in verschillende industrieën is Azië-Pacific het gebied met het snelst groeiende regionale marktsegment. Bovendien wordt dit gebied een productiehub voor verschillende kleine en middelgrote onbemande vliegtuigen, waardoor de marktuitbreiding wordt versneld. Bovendien zal de uitbreiding van de UAV-vliegtrainings- en simulatiemarkt op dit gebied naar verwachting worden gevoed door de groeiende steun van publieke en private organisaties voor de ontwikkeling van drone-technologie.

Marktsegmentatie:

Op basis van UAV:

HALE, MALE of SUAV Gedurende de verwachte periode zal de High Altitude Long Endurance (HALE) UAV-sector zich naar verwachting sneller ontwikkelen. Dit soort onbemand voertuig wordt op grote schaal gebruikt in commerciële en militaire toepassingen. Deze drones hebben de mogelijkheden van zowel satellieten als onbemande vliegtuigen en ze kunnen op grote hoogte vliegen met een grotere lading.

Op gebruik:

Civiele & commerciële, militaire en binnenlandse veiligheid Het grootste deel van de wereldwijde vraag naar de UAV-vliegtrainings- en simulatiemarkt wordt aangedreven door civiele en commerciële UAV’s. Drones worden steeds vaker gebruikt voor een verscheidenheid aan maatschappelijke en zakelijke doeleinden, waaronder projectmonitoring en -onderzoek, media en entertainment, landbouw, geografische kartering en meer. Als gevolg hiervan zal de vraag in de toekomst waarschijnlijk groeien.

Volledig rapport @ <ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/uav-flight-training-and-simulation-market-1239″>https://www.marketresearchfuture.com/reports/uav-flight-training-and-simulation-market-1239

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  UAV Flight Training And Simulation Market,UAV Flight Training And Simulation Market Size,UAV Flight Training And Simulation Market Share,UAV Flight Training And Simulation Market Trend,UAV Flight Training And Simulation Market Anlysis,UAV Flight Training And Simulation Industry,UAV Flight Training And Simulation Market Growth,UAV Flight Training And Simulation Market 2030,UAV Flight Training And Simulation Market Outlook,UAV Flight Training And Simulation Market Overview