header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D-animatiemarkt zal naar verwachting USD 42,18 miljard bereiken bij een CAGR van 11,43% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De uitbreiding van gekoppelde producten is versneld door technologische innovatie. De visuele effectenindustrie, waarvan wordt gedacht dat het de belangrijkste aanjager is van de 3D-animatiemarkt , komt steeds vaker voor in de film- en entertainmentindustrie. Gameontwerpers en animators geven sterk de voorkeur aan VFX, dat een gesimuleerde virtuele wereld biedt en gebruikerservaringen verbetert.

De behoefte aan mobiel compatibele apps en games is toegenomen als gevolg van de uitbreiding van de telecommunicatie- en smartphone-industrie. Software voor smartphones en verbeterde game-ervaringen zullen dus verdere ontwikkelingsdrivers zijn voor de 3D-animatiemarkt.

Wereldwijde vooruitgang in GPS- en navigatietechnologie wordt ook gemaakt in de transport- en reisindustrie. Het grote publiek en reizigers maken goed gebruik van GPS en kaartapparatuur om te komen waar ze naartoe gaan. 3D-mapping is geleidelijk overgenomen door de automobielsector.

Download een voorbeeld-PDF van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2760 

Bereik van het 3D-animatiemarktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 42,18 miljard
Groei: CAGR van 11,43% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De regionale uitsplitsing van het marktaandeel van 3D-animatie omvat Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De snelle invoering van 3D-gaming, visualisatie en mobiele applicaties heeft een ontwikkelingspad in deze industrieën gecreëerd. De markt in Noord-Amerika, die goed is voor 42,1% van de wereldwijde omzet, werd geschat op USD 49917 miljard. Het zal een marktstijging van 13,6% hebben in de loop van de prognoseperiode. De markt in Azië-Pacific zal het snelst groeien, met een marktwaarde van USD 3799 miljoen en een marktaandeel van 32%. De marktuitbreiding zal ook in andere delen van de wereld gestaag doorgaan.

Marktsegmentatie

Componenten, implementatie en eindgebruik kunnen worden gebruikt om de omvang van de 3D-animatiemarkt te categoriseren.

Het kan worden onderverdeeld in software, hardware en servicecomponenten. 50% van het aandeel werd geregistreerd in het softwaregebied. Plug-ins, gebundelde softwareoplossingen en softwareontwikkelingskits zijn allemaal inbegrepen. Bedrijven hebben in 2020 een groot marktaandeel in de hardwaresector veroverd. De hardware-industrie heeft een constante verbetering gezien. Bovendien is de groeisnelheid binnen de hardwaresectoren toegenomen als gevolg van de toenemende technische ontwikkeling en medisch forensisch onderzoek. Met de snelle penetratie van de onderwijs- en opleidingssector zal ook het dienstensegment groei doormaken.

De markt is verder gesegmenteerd in on-premise en cloudimplementaties. Volgens deze hypothese zal de on-premise sector in 2020 60% van de markt in handen hebben. De infrastructuur van het bedrijf was sterk afhankelijk van on-premise opslag, wat effectieve gegevensbescherming en kostenbesparende mogelijkheden biedt. Bovendien zal de vraagsector in de loop van de projectieperiode een snelle expansie doormaken als gevolg van de adoptie van cloudtechnologieën door ondernemingen en animatieontwikkelaars. Zodra de gebruiker zijn creatie heeft geüpload, helpen cloud rendering services bij automatische bewerkingen. Het versnelt het proces en helpt ook bij het vrijmaken van opslagruimte.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-animation-market-2760 

De markt zal ook worden onderverdeeld in media en entertainment, architectuur, onderwijs en academici, productie, gezondheidszorg, life sciences, overheid en andere sectoren op basis van eindgebruik. Vanwege de groeisnelheid van VFX in films, commercieel materiaal, games,en andere media, media en entertainment zullen tegen 2020 een marktaandeel van ongeveer 35% hebben. Snelle ontwikkelingen in simulatietechnologie hebben klanten geholpen bij het hebben van een grondige visualisatie-ervaring. Door de snelle vooruitgang van software, e-learning en training is een enorme uitbreiding in het onderwijs en de academische wereld voorspeld. Het gebruik van CAD-software, ontwerp- en constructietechnieken zal aanzienlijk toenemen in de productie-, architectuur- en bouwsector. Er wordt voorspeld dat animatietechnologie zich in de publieke sector zal ontwikkelen met een CAGR van 11,5%.

Belangrijkste spelers

 • Autodesk Inc. (VS)
 • Image Metrics Inc. (VS)
 • Corel Corporation (Canada)
 • Pixologic Inc. (VS)
 • Foundry Visionmongers Ltd (Verenigd Koninkrijk)
 • Maxon Computer (Duitsland)
 • Toon Boom Animation Inc .(Canada)
 • Side FX (Canada)
 • NVIDIA Corporation (VS)
 • Sony Corporation (Japan)
 • Trimble Inc (VS)
 • Adobe Systems Inc. (VS)

 

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2760 

Gerelateerde rapporten:

 •  https://businessinmyarea.com/technology/metaverse-market-to-witness-upsurge-in-growth-during-the-forecast-period-by-2030
 •  https://www.linkedin.com/pulse/demand-quantum-computing-has-witnessed-tremendous-growth-harsh-k-/
 •  https://www.linkedin.com/pulse/live-streaming-market-2022-trending-technologies-development-harsh-k-/
 •  https://www.linkedin.com/pulse/healthcare-metaverse-market-booming-worldwide-scrutinized-harsh-k-/

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  3D Animation Market,3D Animation Market Share,3D Animation Market Size,3D Animation Market Growth,3D Animation Market Value,3D Animation Market Analysis,3D Animation Market Forecast