header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Anomaly Detection Market Size USD 5 miljard verdienpotentieel CAGR 15% wordt onthuld in de komende periode -2027

Nov 26, 2022 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Er is vastgesteld dat de anomaly detection market size tegen 2027 USD 5 miljard zal bereiken, met een CAGR van 15%.

Het potentieel voor de anomaliedetectiemarkt om de komende drie jaar USD 5 miljard te genereren, is onderstreept in het meest recente onderzoeksrapport. In de komende vijf jaar zal het groeipotentieel naar verwachting met 5% per jaar toenemen. Anomaly Detection Market verwijst naar procedures voor het vinden van anomalieën, zoals een onverwachte verandering in de procedure of een gebeurtenis in een activiteit die afwijkt van de verwachte trend of dataset. Wanneer een procesfout, fout of probleem zich voordoet, is dit bijna altijd het gevolg van een afwijking van de gebruikelijke gang van zaken. Anomaliedetectie is het proces waarbij software wordt gebruikt om afwijkingen te identificeren, zoals een onverwachte verandering in een proces of gebeurtenis die afwijkt van het verwachte patroon of de verwachte gegevensset.

De kans op verkeersopstoppingen neemt toe met de netwerkschaal, wat kan leiden tot vreemd systeemgedrag. Het vinden van deze vreemde patronen in netwerkactiviteit die een belangrijke bron kunnen zijn voor het scannen van kwetsbaarheden, computerhackers en fraudepreventie, wordt Anomaliedetectie genoemd.

Ontvang een gratis voorbeeld: – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5756

Anomaly Detection Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2027: USD 5 miljard
Groei: CAGR van 15% van 2020 tot 2027
Prognoseperiode: 2020 -2027
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers: –

 • International Business Machines Corporation (VS)
 • SAS Institute Inc. (VS)
 • Cisco Systems Inc. (VS)
 • Dell Technologies Inc. (VS)
 • Hewlett Packard Enterprise Company (VS)
 • Symantec Corporation (VS)
 • Trend Micro Inc. (Japan)
 • Splunk Inc. (VS)
 • Wipro Limited (Indië)
 • Securonix Inc. (VS)
 • Gurucul (VS)
 • Happiest Minds (India)
 • Guardian Analytics (VS).

 

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor anomaliedetectiemarkt zal naar verwachting in de voorspelde periode in een potentieel tempo groeien, volgens projecties. De anomaliedetectie kan geografisch worden onderverdeeld in vier groepen, namelijk Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Vanwege groeiende trends zoals “Use Your Own Device”, die bedrijven kunnen implementeren om werknemers aan te moedigen hun eigen apparaten op het werk te gebruiken, heeft Noord-Amerika momenteel het grootste deel van het marktaandeel in handen. Grote bedrijven hebben deze strategie op grote schaal overgenomen, wat de efficiëntie en resultaten in het algemeen heeft verbeterd.

Bovendien was Noord-Amerika, meer dan enige andere regio, goed voor het grootste marktaandeel voor oplossingen, toepassingen en technologie voor anomaliedetectie. Deze leveranciers omvatten bekende bedrijven zoals IBM en Cisco, evenals een aanzienlijk aantal start-ups. De groei van de anomaly detection-markt in Noord-Amerika wordt ook gedreven door het toegenomen gebruik van anomaliedetectiesystemen in overheids- en wetshandhavingsorganisaties. Bijna de helft van alle donaties komt uit de Verenigde Staten, waardoor het de grootste donor in Noord-Amerika is.

Marktsegmentatie:

De markt is onderverdeeld in professionele service- en managed servicesegmenten op basis van het type geleverde service. Installatie en onderhoud, ondersteuning & onderhoud en adviesdienst zijn andere subcategorieën van professionele service. Professionele diensten beheersen grotendeels de markt in het dienstensegment. De meeste grote spelers en kleine bedrijven concentreren zich op het aanbieden van gespecialiseerde diensten zoals installatie, onderhoud en advies.

De markt is onderverdeeld in netwerkgedrag Anomaliedetectiemarkt en gebruikersgedraganomaliedetectie op basis van het type oplossing. Netwerkgedrag Anomaliedetectiemarkt zal naar verwachting de maximale groei zien en de markt domineren binnen de oplossingscategorie in de loop van de prognose. Het detecteren van abnormaal gebruikersgedrag is moeilijker omdat het vraagt omapps voor synthetische monitoring en end-user monitoring. De behoefte aan Anomaly Detection Market-software en -oplossingen wordt ook aanzienlijk verhoogd door het feit dat veel aanvallen eerst op netwerkniveau worden gelanceerd.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/anomaly-detection-market-5756

De anomaly detection market is onderverdeeld in cloudimplementatie en on-premises implementatie op basis van de implementatiemethode. Grote bedrijven gebruiken de cloudimplementatie vaak om een afwijking te herkennen. Veel grote bedrijven gebruiken on-premises implementatie of privéclouds naast cloudgebaseerde Anomaly Detection-software-implementatie om het risico op toekomstige inbraken en beveiligingsinbreuken te verminderen. Anomaliedetectie wordt vaker gebruikt door bedrijven vanwege de wijdverspreide acceptatie van de cloud door bedrijven in regio’s zoals het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

De markt is verdeeld in inbraakdetectie, fraudedetectie, systeemstatusmonitoring en andere op basis van toepassing. De markt is verdeeld in bank- en financiële diensten, detailhandel, productie, IT &telecommunicatie, overheid, ruimtevaart & defensie, gezondheidszorg en anderen op basis van verticaal.

Inhoudsopgave:

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het rapport

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van de studie

2.2.1 Onderzoeksdoelstellingen

2.2.2 Aannames &beperkingen

2.3 Marktstructuur

3 Marktonderzoek Methodologie

3.1 Onderzoeksproces

3.2 Secundair onderzoek

3.3 Primair onderzoek

3.4 Prognosemodel

4 Marktlandschap

Voortgezet….

De onderzoeksdoelstellingen van dit rapport zijn:

? Het ontleden en bestuderen van de wereldwijde anomaliedetectiemarktcapaciteit, productie, waarde, consumptie, status (2013-2017) en prognose (2022-2027).

? Richt zich op de belangrijkste anomaliedetectiemarktfabrikanten, om de capaciteit, productie, waarde, marktaandeel en ontwikkelingsplannen in de toekomst te bestuderen.

? Richt zich op de wereldwijde belangrijkste fabrikanten, om het marktconcurrentielandschap te definiëren, beschrijven en ontleden, Swot-analyse.

? Om het verzoek te definiëren, beschrijven en voorspellen op type, bewerking en regio.

? Om de wereldwijde en cruciale regio’s te ontleden, is impliciet en voordeel, gelegenheid en uitdaging, voorwaarden en valkuilen nodig.

? Om significante trends en factoren te identificeren die de groei van het verzoek stimuleren of remmen.

Vraag om kortingen: – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5756

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) heeft een niche gecreëerd in de wereld van marktonderzoek. Het wordt gerekend tot de beste marktonderzoeksbedrijven die goed onderzochte en bijgewerkte marktonderzoeksrapporten en inzichten bieden aan bedrijven van elke omvang. Wat ons onderscheidt, is ons superresponsieve team dat kwaliteitswerk biedt en klanten op de hoogte houdt van de toekomstige uitdagingen en kansen in verschillende markten. Ons team is bedreven in hun ruimte en luistert geduldig naar elke klant.

Contactgegevens:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Anomaly Detection Market,Anomaly Detection Market Size,Anomaly Detection Market Share,Anomaly Detection Market Growth,Anomaly Detection Market Analysis,Anomaly Detection Market Forecast