header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Big Data Security Market zal naar verwachting USD 35,71 miljard bereiken bij een CAGR van 17,10% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

De big data-beveiligingsmarkt in 2020 wordt gedreven door de toenemende relevantie van datamining voor bruikbare informatie vandaag. Market Research Future maakt rapporten over de ICT-industrie, die marktkansen voor groei benadrukken. Tegen het einde van 2030 zal de markt naar verwachting USD 35,71 miljard genereren bij een CAGR van 17,10%.

De toekomstige groei van de markt voor big data-beveiliging zal naar verwachting worden aangedreven door de toenemende vraag naar geschikte oplossingen voor hoge beveiliging. In de komende jaren zal de markt voor big data-beveiliging naar verwachting groeien als gevolg van de sterke toename van de vraag naar managed security service providers van derden.

Download een voorbeeld-PDF van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4410 

Big Data Security Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 35,71 miljard
Groei: CAGR van 17,10% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Marktsegmentatie :

Op basis van componenten, organisatiegrootte, implementatie, technologie en eindgebruiker is de big data security markt gesegmenteerd. De big data security markt is op basis van eindgebruiker onderverdeeld in de volgende sectoren: travel &logistics, automotive, healthcare, government, BFSI en IT &communications. Software en services vormen de samenstellende basis voor het segmenteren van de big data-beveiligingsindustrie. De softwaremarkt is verder onderverdeeld in de volgende submarkten: data governance, data masking, encryptie en security intelligence. De big data-beveiligingsindustrie is verdeeld tussen on-premise en on-cloud implementaties.

Identified threat management (UTM), security information and event management (SIEM), identity and access management (IAM) en intrusion detection system (IDS)/intrusion prevention systems vormen de op technologie gebaseerde segmenten van de big data security industry (IPS). De markt voor big data security is onderverdeeld in kmo’s en grote ondernemingen op basis van de grootte van de organisaties.

Op basis van de component:

  • Software
  • Diensten

 

Gebaseerd op software

  • Gegevensdetectie en -classificatie
  • Gegevensautorisatie en -toegang
  • Gegevensversleuteling, tokenisatie en maskering
  • Controle en bewaking van gegevens
  • Gegevensbeheer en naleving
  • Analyse van gegevensbeveiliging
  • Back-up en herstel van gegevens

 

 Op basis van implementatietype

  • Wolk
  • On-premises

 

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/big-data-security-market-4410 

Regionale analyse :

Volgens de regionale analyse domineert de Noord-Amerikaanse regio de big data-beveiligingsindustrie als gevolg van het groeiende gebruik van cloudgebaseerde platforms en technologieën in de regio. Met een omzet van 3,45 miljard dollar in 2017 domineren de Verenigde Staten de markt. De vraag naar passende en schaalbare hoogbeveiligde oplossingen is toegenomen als gevolg van de aanleg van de regio voor de snelle en verhoogde goedkeuring van de meest recente technische ontwikkelingen. Meer dan een paar toonaangevende bedrijven zullen naar verwachting kansen creëren voor marktuitbreiding, wat zal leiden tot groei gedurende de projectieperiode. Als gevolg van de stijgende uitgaven voor geavanceerde technologieën in landen als China en India, wordt voorspeld dat de regio Azië-Pacific zich gedurende de projectieperiode in het hoogste tempo zal ontwikkelen. Daarnaast is de vraag van de vele KMO’s naar winstgevende geavanceerde analytische softwaresolutions & services heeft een behoefte gecreëerd aan hoogbeveiligde oplossingen.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4410 

Belangrijkste spelers :

De belangrijkste spelers van Global Big Data Security zijn de volgende:

  • Symantec Corporation
  • Fortinet
  • Controleer Point Software Technologies Ltd
  • IBM
  • Hewlett Packard Enterprise (HPE)
  • Proofpoint Inc
  • FireEye Inc
  • Rapid7 Inc

 

Gerelateerde rapporten:

  1.  https://www.linkedin.com/pulse/worldwide-5g-infrastructure-market-see-touching-new-level-harsh-k-/
  2.  https://www.linkedin.com/pulse/metaverse-play-major-role-shaping-post-pandemic-world-harsh-k-/
  3.  https://www.linkedin.com/pulse/iot-platform-huge-ratio-consumption-apac-us-regions-harsh-k-/
  4. https://www.linkedin.com/pulse/cyber-security-market-anticipated-register-higher-cagr-harsh-k-/

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Big Data Security Market,Big Data Security Market Share,Big Data Security Market Size,Big Data Security Market Growth,Big Data Security Market Analysis,Big Data Security Market Forecast