header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Computer-Aided Design (CAD) Markt werd gewaardeerd het zal naar verwachting USD 16,2 miljard bereiken in 2030 met een CAGR van 5,30% in 2030- Rapport door Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 8:00 PM ET

Inzichten in de branche

In de onzekere tijd van COVID-19 is Market Research Future gekomen met de nieuwste studie over de wereldwijde Computer-Aided Design (CAD) Market 2022. De enquête bevatte de impact van COVID-19 op de economie. Mrfr onthult dat de wereldwijde markt eerder een waardering van USD 7,47 miljard behaalde in 2022 en zou opschalen naar USD 16,2 miljard in 2030. Deze waardering zou kunnen worden bereikt in een tempo van 5,30% groeipercentage. De evaluatie van de escalatie zou plaatsvinden in de loop van de jaren (2022 tot 2030) – de voorspelde periode.

Belangrijkste factoren die van invloed zijn

De acceptatie van cad-ontwerpplatforms in diverse productie-industrieën en disciplines om modellen en tekeningen te genereren, is de belangrijkste drijfveer voor de ontwikkeling van de wereldwijde CAD-markt. De toenemende acceptatie van virtuele platforms voor productontwikkeling in de verwerkende industrie zal waarschijnlijk de consumptie van CAD-software motiveren. 

De computer-Aided Design (CAD) Marktgebaseerde ontwerpen worden gebruikt gedurende de levenscyclus van een product en in verschillende stadia, zoals conceptverificatie, ontwerpverificatie en foutverificatie. De fabrikanten passen de uitvoering van CAD-software toe in de productontwikkelingsfase omdat dit helpt bij het verbeteren van de kwaliteit van het product. De CAD-gebaseerde ontwerpen worden op grote schaal gebruikt in de auto-industrie en de OEM’s richten zich consequent op het bevorderen van de ontwerpparameters. De snelle groei in de auto-industrie is wat naar verwachting de groei van de wereldwijde CAD-markt voor de toekomst zal stimuleren.

Vraag een gratis sample aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8531

Computer-Aided Design (CAD) Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 16,2 miljard
Groei: CAGR van 5,30% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Toonaangevende spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde CAD-markt zijn Trimble Inc (VS), Autodesk, Inc (VS),  Bentley Systems, Incorporated (VS), Dassault Systèmes  (Frankrijk), Siemens PLM Software (Frankrijk), PTC  (VS), Hexagon AB (Zweden), Encore Software (VS), CAD International (Australië), TurboCAD (VS), Corel Corporation, (Canada), Graebert GmbH (Duitsland), ZWSOFT Co., Ltd (China), SmartDraw, LLC (VS) en ANSYS, Inc. (VS).

Op dezelfde manier heeft het opkomende tijdperk van digitalisering van het productieproces geleid tot de verhoogde efficiëntie van het productontwikkelingsproces. Vóór het tijdperk van digitalisering werden de ontwerpen van het prototype handmatig opgesteld, wat leidde tot de vertraging in de productietijd en handmatig werden berekend. Met de introductie van Computer-Aided Design (CAD) softwarepakketten is echter niet alleen de efficiëntie van het ontwerp- en productieproces verbeterd, maar ook geleid tot meer creativiteit in de ontwerpen door verschillende ingenieurs en ontwerpers. De digitalisering van ontwerpen heeft de ontwerpers nu in staat gesteld om producten te verkennen en te innoveren in meerdere eindgebruikersindustrieën zoals gezondheidszorg, automotive, elektronica en elektrische, en onder anderen.

De absolute opkomst in de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie, de bouw- en constructie-industrie, de industriële machine-industrie en meer hebben de groei van de wereldwijde computerondersteunde ontwerpmarkt beïnvloed. Integendeel, de factor van toenemende beveiligingszorgen over cloudgebaseerde Computer-Aided Design (CAD) Market-oplossing en de opkomst van BUILDING INFORMATION MODELLING (BIM) kan de groei van de computerondersteunde ontwerpmarkt in de prognoseperiode belemmeren.

Toonaangevende segmenten

De wereldwijde computerondersteunde ontwerpmarkt is gesegmenteerd in technologietype, component, implementatiemodus, toepassing en industrie.

In termen van het technologiesegment heeft de markt 3D-technologie en 2D-technologie opgenomen. 

In termen van component heeft de computer-Aided Design (CAD) -markt software en diensten opgenomen. Onder deze, de diensten zijn onderverdeeld in systeemintegratiediensten, trainings- en implementatiediensten, installatiediensten en andere ondersteuningdiensten.

Qua implementatiemodel heeft de markt cloud en on-premises opgenomen.

Bovendien omvat het toepassingssegment 3D-printen, oppervlaktemodellering, onderdeelassemblage, reverse engineering en andere.

In termen van industrie heeft de markt elektrische en elektronische, automobiel-, energie- en materialen, civiele en bouw-, media- en entertainment- en industriële apparatuur en andere omvat.

Ontvang het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/computer-aided-design-market-8531

Toonaangevende regio’s

De wereldwijde CAD-markt is bestudeerd in de belangrijkste regio’s, namelijk Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika. 

Europa grijpt het aanzienlijke aandeel in de wereldwijde CAD-markt als gevolg van de incidentie van de gevestigde auto-industrie in de regio. Noord-Amerika neemt ook een aanzienlijk deel van de wereldwijde CAD-markt in beslag ter ondersteuning van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde mechanische Computer-Aided Design (CAD) Marktsoftware in de mechatronica-industrie. Dit zal naar verwachting de groei van de CAD-markt in de regio stimuleren. 

APAC zal waarschijnlijk een aanzienlijke groei voorspellen tijdens de beoordelingsperiode. Er is een toename van investeringen in de gezondheidszorg en de snelle adoptie van CAD-ontwerpen voor de ontwikkeling van medische hulpmiddelen in de regio. Ook wordt verwacht dat de snelle groei van de auto-industrie de escalatie van de computer-Aided Design (CAD) -markt in de regio zal stimuleren. In de APAC-regio bezit Japan een aanzienlijk aandeel in de robotica- en mechatronica-industrie, wat waarschijnlijk de groei van de CAD-markt in het land zal stimuleren.

Doelstellingen van het verslag

-Het zorgvuldig analyseren en voorspellen van de omvang van de computer-Aided Design (CAD) markt op basis van waarde en volume.

-Het inschatten van de marktaandelen van de belangrijkste segmenten van de Cloud Infrastructure Service

-Om de ontwikkeling van de computer-Aided Design (CAD) markt in verschillende delen van de wereld te demonstreren.

-Het analyseren en bestuderen van micromarkten in termen van hun bijdragen aan de computer-Aided Design (CAD) Markt, hun vooruitzichten en individuele groeitrends.

-Om nauwkeurige en nuttige details te bieden over factoren die van invloed zijn op de groei van de Cloud Infrastructure Service

-Het bieden van een zorgvuldige beoordeling van cruciale bedrijfsstrategieën die worden gebruikt door toonaangevende bedrijven die actief zijn in de computer-Aided Design (CAD) -markt, waaronder onderzoek en ontwikkeling, samenwerkingen, overeenkomsten, partnerschappen, overnames, fusies, nieuwe ontwikkelingen en productlanceringen.

Vraag om korting: – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8531

Trending Rapporten: –

  1. https://www.openpr.com/news/2765677/mobile-cobots-market-valuation-usd-2-770-8-million-by-2027
  2. https://www.openpr.com/news/2765699/ar-and-vr-in-the-education-system-ready-to-fly-on-high-growth-trends
  3. https://www.openpr.com/news/2765709/crypto-asset-management-to-witness-impressive-growth-by-2028
  4. https://www.openpr.com/news/2767051/smart-glass-market-size-can-reach-usd-15-43-billion-by-2030
  5. https://www.openpr.com/news/2767090/mobile-security-software-market-witness-huge-growth-by-2030

 

Belangrijkste vragen beantwoord

  1. Hoe haalbaar is computer-aided design (CAD) markt voor langetermijninvesteringen?
  2. Wat zijn beïnvloedende factoren die de vraag naar Computer-Aided Design (CAD) in de nabije toekomst stimuleren?
  3. Wat is de impactanalyse van verschillende factoren in de groei van de Global Computer-Aided Design (CAD) Markt?
  4. Wat zijn de recente trends in de regionale markt en hoe succesvol zijn ze?

Over Market Research Future

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

Hudson 99Straat, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Computer-Aided Design (CAD) Market,CAD Market,Computer-Aided Design (CAD) Market Size,Computer-Aided Design (CAD) Market Growth,Computer-Aided Design (CAD) Market Trends,Computer-Aided Design (CAD) Market Share,Computer-Aided Design (CAD) Market Analysis