header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vertaaldiensten zal naar verwachting USD 47,21 miljard bereiken bij een gezonde CAGR van 2,60% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 4:00 PM ET

Tegen 2030 zal de markt voor vertaaldiensten naar verwachting US $ 47,21 miljard bereiken met een CAGR van 2,60%. Er is al lang vraag naar tolken en verdient geld door belangrijke vergaderingen te tolken voor bedrijfsvertegenwoordigers in het hele land in overeenstemming met de internationale taalstandaard. Leven in een wereld met talloze talen die uit verschillende regio’s van de wereld komen, is een uitdaging geweest, waardoor er wereldwijd een open markt voor vertaaldiensten is ontstaan. De taak om alle taalkundige en vocale vertalingen van de ene taal in de andere te volgen, valt onder de bevoegdheid van de International Standard Organization. Voorheen waren vertalers mensen, maar met de komst van kunstmatige taal en machine learning werden computers ontworpen om verschillende talen te vertalen in de taal die we wilden.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1400

Reikwijdte van het marktrapport van vertaaldiensten:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 47,21 miljard
Groei: CAGR van 2,60% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

Om de tevredenheid van de consument te behouden, hebben overheidsorganisaties, landelijke en stedelijke gebieden en de markt voor vertaaldiensten de afgelopen jaren allemaal een exponentiële groei doorgemaakt. Door de toenemende behoefte aan vertaal- en tolkdiensten domineert Amerika nu de wereldwijde markt voor vertaaldiensten. Als gevolg van de toename van terrorisme en criminaliteit wereldwijd, heeft Europa zijn toon veranderd en zijn gebruik van vertaaldienstenmarkt gestimuleerd. Het ontcijferen van de informatie die over het overheidsnetwerk circuleert, is een topprioriteit geworden voor de administratie van de Europese Unie. Ongeveer 60% van het inkomen van de markt is toegevoegd door verschillende ondernemers uit landen in Azië en de Stille Oceaan, waaronder China, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland en India. Om de behoeften van klanten te begrijpen, nieuwe, snellere manieren te creëren om problemen te ontrafelen en de beste oplossingen te bieden, werken kleinere bedrijven samen met grotere bedrijven.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/translation-service-market-1400

Marktsegmentatie:

Service gebruiken:

Mijn servicesegmentatie voor de markt voor vertaaldiensten omvat voornamelijk tolk- en vertaaldiensten. De ondertitels die we lezen voor films met verschillende nationaliteiten of de markt voor vertaaldiensten die nodig zijn om zaken te doen met personen van verschillende nationaliteiten en taalkundige achtergronden, zijn voorbeelden van hoe vertaaldiensten worden gebruikt in de media- en entertainmentindustrie. Gewone mensen maken vaak gebruik van tolkdiensten om de betekenis van woorden en zinnen in vele talen te begrijpen op basis van hun behoeften.

Voor type:

De markt voor vertaaldiensten is verdeeld in twee soorten: hardware en software. Luidsprekers, microfoons, koptelefoons, computers en andere slimme gadgets vormen de hardware die dient als de syphons voor menselijke bestellingen. Complexe algoritmen worden gebruikt door software zoals Hadoop (Big Data), kunstmatige intelligentie en machine learning om input van fysieke apparaten in behoeften te interpreteren.

Verticaal gebruiken:

De markt voor verticale vertaaldiensten is verdeeld in alle industrieën die vertaal- en tolktechnieken gebruiken om klanten tevreden te stellen, waaronder IT, media en entertainment, gezondheidszorg, automotive en media.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1400

Belangrijkste spelers:

Het onderzoeksrapport “Worldwide Translation Services Market” geeft inzichtelijke informatie met een focus op de wereldwijde markt. De toonaangevende bedrijven in deze branche zijn TransPerfect, Lionbridge, LanguageLine, SDL, RWS, WELOCALIZE, Logos Group, Lingotek, MISSION ESSENTIAL PERSONNEL, LLC., Alchemy, THEBIGWORD GROUP, PROZ en STARSGroep.

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Translation Service Market Share,Translation Service Market Size,Translation Service Market Growth,Translation Service Market Trends,Translation Service Market Value,Translation Service Market Analysis