header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De misleidingstechnologiemarkt zal naar verwachting usd 3.514,16 miljoen groeien bij een CAGR van 13,3% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 4:00 PM ET

Tegen het einde van de verwachte periode van 2021 tot 2030 zal de markt voor misleidingstechnologie zich naar verwachting ontwikkelen met een snelle CAGR van 13,3% en een marktwaarde van USD 3.514,16 miljoen bereiken.

Tal van misleidingsproducten, waaronder Identity Deception and Response, Endpoint Deception Net Suit, InsightIDR van Rapid7, Inc. en anderen, zijn opgenomen in de wereldwijde marktomvang van misleidingstechnologie. De COVID-19-pandemie zal naar verwachting een gunstig effect hebben op deze sector. Volgens onze studie groeide de wereldwijde markt voor misleidingstechnologie aanzienlijk met 12,0% in 2020 in vergelijking met de gemiddelde jaarlijkse groei in de jaren 2017 tot en met 2019. De groei van de markt en de vraag die terugkeert naar het niveau van vóór de pandemie wanneer de pandemie voorbij is, is wat de abrupte toename van cagr heeft veroorzaakt.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2466

Door het bouwen van lokvogels van realistische maar nep-assets, waaronder databases, domeinen, servers, inloggegevens, bestanden, cookies, apps en meer die in het netwerk worden ingezet met echte activa, speelt de markt voor misleidingstechnologie een cruciale rol bij het beveiligen van de gevoelige gegevens van de organisatie. Het kan buitengewoon uitdagend zijn om onderscheid te maken tussen echte activa en nepactiva. Er wordt een stil alarm afgegaan en het systeem wordt op de hoogte gebracht van de intenties van de aanvaller wanneer een aanvaller zich bezighoudt met een lokvogel. Bedrijven die misleidingsoplossingen gebruiken, kunnen extreem veilig, betrouwbaar en veilig zijn. Het systeem heeft ook een minimale initiële investeringsbehoefte, wat bijdraagt aan de wijdverspreide toepassing ervan in kleine en middelgrote bedrijven.

Het aantal cyberaanvallen op militaire, staats- en gemeentelijke overheidsinstanties neemt toe. Aanvallers ontwikkelen nieuwe technieken om verder te gaan dan traditionele netwerkverdedigingsmechanismen, die zich concentreren op het stoppen van dergelijke activiteiten. Het gebruik van een misleidingsplatform om zich te verdedigen tegen cyberaanvallen op overheidsorganisaties is wijdverspreid over de hele wereld.

Deception Technology Market Report Reikwijdte:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 3.514,16 miljoen
Groei: CAGR van 13,3% van 2021 tot 2030
Prognoseperiode: 2021 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

Tijdens de verwachte periode wordt verwacht dat Noord-Amerika de markt voor misleidingstechnologie zal leiden in termen van inkomsten.

De groei van de regio zal naar verwachting worden gevoed door de snelle ontwikkeling en acceptatie van innovatieve technologieën en belangrijke bedrijven, waaronder Attivo Networks, Inc., Rapid7, Inc., Illusive Networks, Inc., Fidelis Cybersecurity en anderen.

In de nabije toekomst zal Azië-Pacific waarschijnlijk het snelste groeipercentage hebben. Snelle verstedelijking, de enorme bevolking van de regio en het groeiende gebruik van Internet of Things (IoT) -apparaten en BRING YOUR OWN DEVICE (BYOD) -technologieën binnen bedrijven zullen naar verwachting de belangrijkste aanjagers zijn van de groei van de markt voor misleidingstechnologie in Azië-Pacific. Daarnaast concentreren grote marktspelers zich op het laten groeien van hun bedrijven in deze

de opkomende landen van de regio, zoals Singapore, China en India, die naar verwachting de marktuitbreiding zullen versnellen.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/deception-technology-market-2466

Marktsegmentatie:

Volgens de  component. Vanwege het toenemende gebruik van misleidingstechnologiemarktproducten in BFSI, overheid, productie en andere verticals, hebben misleidingsoplossingen het grootste marktaandeel hiervan. Professionele services en beheerde services zijn opgenomen in de sectie services.

De markt is onderverdeeld in applicatiebeveiliging, gegevensbeveiliging, eindpuntbeveiliging en netwerkbeveiligingscategorieën op basis van type. Omdat netwerken steeds complexer worden als BYOD en loTtrends worden breder toegepast, netwerkbeveiliging heeft een aanzienlijk marktaandeel onder deze.

Per component:

  • Dienst
  • Oplossing

 

Door Deception Stack:

  • Applicatiebeveiliging
  • Gegevensbeveiliging
  • Netwerkbeveiliging
  • Endpoint-beveiliging

 

Per implementatie:

  • Wolk
  • On-premise

 

Per eindgebruiker:

  • Productie
  • Gezondheidszorg
  • BFSI
  • Vervoer
  • Regering
  • Detailhandel

 

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2466

Belangrijkste spelers:

TrapX Security (Verenigde Staten), Rapid7 Inc. (Verenigde Staten), Attivo Networks (Verenigde Staten) en Allure Security Technology (Verenigde Staten) Guardicore (Israël), Cymmetria Inc. (Israël), TopSin Security (Israël), Smokescreen Technologies (India), Illusive Networks (Israël), LogRhythm Inc. (Verenigde Staten) en vArmour zijn allemaal bedrijven die zijn gevestigd in de Verenigde Staten of Israël.

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Deception Technology Market,Deception Technology Market Size,Deception Technology Market Growth,Deception Technology Market Share,Deception Technology Market Analysis