header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de vastgoedbeheermarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 8,40% tot USD 36,9 miljard in 2030

Nov 26, 2022 9:00 PM ET

Marktanalyse 

De property management markt zal naar verwachting een gezonde CAGR van 8,40% bereiken, met een geschatte waarde van USD 39,9 miljard in 2030 tijdens de prognoseperiode.

Property Management verwijst naar het omgaan met de huurders of prospects. Dit systeem omvat oplossingen voor onroerend goed. Oplossingen voor vastgoedbeheer bieden implementatie-, advies-, integratie-, ondersteunings- en onderhoudsservices. De neiging naar digitale oplossingen voor vastgoedbeheer drijft de markt aan. De toename van de acceptatie van vastgoedbeheer met behulp van softwareoplossingen zoals cloudgebaseerde oplossingen en servicemodellen (SaaS) stuwt de groei van de property management-markt. Daarnaast bieden vastgoedbeheeroplossingen hulp voor de vastgoedhouders om de aspecten van woningen van residentieel en commercieel te monitoren, beheren en analyseren. Wanneer een vastgoedbeheerbedrijf eigendommen beheert, kunnen ze softwarehulpmiddelen garanderen die eenvoudigweg de dagelijkse activiteiten voor vastgoedbeheerders omvatten, wat zal resulteren in het besparen van tijd en geld besteed aan het beheren van activiteiten. Deze groeifactoren stimuleren de vraag van de Property Management-markt op mondiaal niveau.

Ontvang een gratis voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8553

Property Management Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 36,9 miljard
Groei: CAGR van 8,40% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Volgens de geografische status bestrijkt de Property Management Market belangrijke regio’s wereldwijd, zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. De Noord-Amerikaanse markt is goed voor het grootste marktaandeel in de afgelopen jaren en zal zijn groeiconsistentie tijdens de prognoseperiode voortzetten vanwege de aanwezigheid van grote landen zoals Canada, de VS en Mexico, waar de vraag naar oplossingen voor vastgoedbeheer hoog is. De Asia Pacific zal naar verwachting zijn hoogste CAGR-percentage bereiken met een goed groeipercentage vanwege de aanwezigheid van hoogontwikkelde landen zoals China, Japan, India en de rest van Azië-Pacific, waar de belangrijkste spelers grotendeels investeren in verschillende technologieën zoals vastgoedbeheersoftware, elektronische betalingsoplossing, boekhoud- en boekhoudtools, elektronische lease en andere.

Marktsegmentatie 

De Property Management-markt is gesegmenteerd op basis van component, implementatie, toepassing en eindgebruiker. Het componentensegment van de markt is onderverdeeld in oplossingen en diensten. Het oplossingssegment van de markt zal naar verwachting het grootste aandeel hebben vanwege de solide prestaties in de afgelopen jaren. Het servicesegment omvat een servicesegment dat verder is onderverdeeld in integratieservices, adviesdiensten en training en onderhoud. Het implementatiesegment van de Property Management-markt is onderverdeeld in on-premises en cloudgebaseerde oplossingen. Het cloudgebaseerde segment heeft de afgelopen jaren het grootste aandeel gehad vanwege de opkomende eigenschappen. In het toepassingssegment wordt de markt ingedeeld in residentieel en commercieel. Het commerciële segment is verder onderverdeeld in onder andere de retail-, hotel-, workspaces- en andere subsegmenten. Het segment van de eindgebruiker is onderverdeeld in makelaars en woningcorporaties.

Belangrijkste spelers 

De opmerkelijke spelers die in het wereldwijde marktrapport voor vastgoedbeheer worden geprofileerd, zijn onder andere Chetu Inc., Spacewell, Accruent, RealPage, Inc., Trimble Inc., SAP, Oracle, IBM, AppFolio, Inc., Yardi Systems, Inc., Buildium, MRI Software LLC, Rosmiman Software Corporation, Re-Leased Software Company Ltd en Skyline Property Management. 

Branche-updates 

Maart 2021- MultiLiving heeft de Propel-app gelanceerd, een end-to-end applicatie voor vastgoedbeheer voor huiseigenaren. 

In 2018In juli kocht Trimble Inc. Viewpoint, een leverancier van bouwmanagementsoftware. Trimble verwachtte dat de aankoop het bedrijf in staat zou stellen om de mogelijkheden van zijn vastgoedbeheersysteem te verbeteren.

Toegang tot rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/property-management-market-8553

Doelstellingen van het verslag

-Het zorgvuldig analyseren en voorspellen van de omvang van de Property Management Markt naar waarde en volume.

-Het inschatten van de marktaandelen van de belangrijkste segmenten van de Cloud Infrastructure Service

-Om de ontwikkeling van de Property Management Markt in verschillende delen van de wereld te laten zien.

-Het analyseren en bestuderen van micromarkten in termen van hun bijdragen aan de Property Management Markt, hun vooruitzichten en individuele groeitrends.

-Om nauwkeurige en nuttige details te bieden over factoren die van invloed zijn op de groei van de Cloud Infrastructure Service

-Een zorgvuldige beoordeling geven van cruciale bedrijfsstrategieën die worden gebruikt door toonaangevende bedrijven die actief zijn in de Property Management-markt, waaronder onderzoek en ontwikkeling, samenwerkingen, overeenkomsten, partnerschappen, overnames, fusies, nieuwe ontwikkelingen en productlanceringen.

Trending Rapporten: –

  1. https://www.openpr.com/news/2765671/blockchain-in-smart-home-industry-witness-huge-growth-by-2030
  2. https://www.openpr.com/news/2765677/mobile-cobots-market-valuation-usd-2-770-8-million-by-2027
  3. https://www.openpr.com/news/2765699/ar-and-vr-in-the-education-system-ready-to-fly-on-high-growth-trends
  4. https://www.openpr.com/news/2765709/crypto-asset-management-to-witness-impressive-growth-by-2028
  5. https://www.linkedin.com/pulse/smart-highways-market-size-relied-upon-develop-usd-9238-singh/

 

Over Market Research Future

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Contact

M Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Property Management Market,Property Management Market Size,Property Management Market Share,Property Management Market Growth,Property Management Market Analysis,Property Management Market Forecast,Property Management Industry