header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Integratieplatform als een service marktomvang bereikt USD 45,2 miljard, met een CAGR van 35,20% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 2:53 PM ET

Deze analyse voorspelt dat de markt voor integratieplatform als servicemarkt, die in 2021 werd gewaardeerd op $ 3,4 miljard, zou stijgen tot USD 45,2 miljard in 2030, met een CAGR van 35,20% tussen 2022 en 2030.

IPaaS is een platform dat anders afzonderlijke systemen koppelt om klanten een uitgebreide oplossing te bieden. Het dient als een communicatieverbinding tussen verschillende systemen, waardoor integratie en gegevensuitwisseling mogelijk is. De meeste bedrijven gebruiken verschillende systemen, met name in hun verkoop-, marketing- en servicedivisies.

Door technologieën te integreren om gegevens beter te communiceren in de hele onderneming, vergemakkelijkt iPaaS een betere communicatie tussen verschillende silo’s.

De integratieplatform-as-a-servicemarkt voor integratieplatforms als een service breidt zich wereldwijd uit vanwege factoren zoals het toenemende gebruik van hybride en multi-cloudinfrastructuur en de toenemende relevantie van cloud real-time monitoring in bedrijfssectoren. Interoperabiliteitsproblemen beperken echter de expansie van de markt.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5519

Integratie Platform as a Service Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 45,2 miljard
Groei: CAGR van 35,20% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

In 2021 had Noord-Amerika het hoogste marktaandeel van het integratieplatform als service van 45,3%. vanwege de aanwezigheid van verschillende spelers in de industrie en het toenemende gebruik van clouddiensten in het gebied. In de wereldwijde Integration Platform as a Service-markt zal Azië-Pacific zich in de loop van de prognoseperiode naar verwachting ontwikkelen met de hoogste CAGR van 11,1%. Onder de eerste landen die de voordelen van cloudleiderschap begrepen en hun industrieën omzetten in digitale bedrijven waren Australië, Singapore, Hong Kong en Zuid-Korea. Bedrijven in Sri Lanka, Cambodja en Myanmar zijn daarentegen vrij om hun huidige systemen te gebruiken en kunnen deze opnemen in cloud-first modellen.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor integratieplatform als een servicemarkt is onderverdeeld in kleine en middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen op basis van organisatiegrootte (kmo’s). Het midden- en kleinbedrijf (mkb) was in 2021 goed voor 62,3% van de markt voor integratieplatforms als diensten, wat het grootste aandeel was. Vanwege hun beperkte middelen en gebrek aan marketing- en blootstellingsalternatieven moeten kmo’s kosteneffectief zijn om te overleven.

De productie- en detailhandel en consumentengoederen, de overheid en de publieke sector, gezondheidszorg en life sciences, banken, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), telecommunicatie en andere sectoren vormen het wereldwijde integratieplatform als een dienstenmarkt. In 2021 had het segment Banking, Financial Services, and Insurance (BFSI) met xx% het grootste marktaandeel van het integratieplatform als service. Voor meer productiviteit en efficiëntie kan het processen tussen systemen automatiseren, gegevensuitwisseling tussen SaaS- en on-premises systemen mogelijk maken en procedures voor gegevensinvoer automatiseren.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/integration-platform-as-a-service-market-5519

Op servicetype:

  • Cloud Service Orkestratie
  • Datatransformatie
  • API-beheer
  • Data-integratie
  • Applicatie integratie

 

Per implementatie:

  • openbare cloud
  • privé cloud
  • hybride cloud

 

Door Verticaal:

  • Gezondheidszorg
  • BFSI
  • onderwijs
  • regering
  • Productie
  • media &entertainment
  • IT &telecommunicatie

 

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5519

Belangrijkste spelers:

Informatica Corporation en Dell Boomi Inc. (beide van de Verenigde Staten) (VS),

IBM Corporation, MuleSoft Inc. (gevestigd in de Verenigde Staten), Oracle Corporation (Verenigde Staten), SAP SE (Duitsland), SnapLogic Inc. (Verenigde Staten), Celigo Inc. (Verenigde Staten), Jitterbit Inc. (Verenigde Staten), Scribe Software Corporation (Verenigde Staten), DBSync (Verenigde Staten) en Flowgear zijn allemaal bedrijven die in de Verenigde Staten zijn gevestigd.

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Integration Platform as a Service Market,Integration Platform as a Service Market Share,Integration Platform as a Service Market Size,Integration Platform as a Service Market Growth,Integration Platform as a Service Market Analysis,Integration Platform as a Service