header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IoT in magazijnmarkt zal naar verwachting USD 6,4 miljard bereiken bij een CAGR van 23,28% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De IoT-magazijnmarkt heeft in 2020 een omzet van $ 6,4 miljard gegenereerd. Daarnaast is de verwachte groei van het CAGR-percentage ongeveer 23,28% voor de voorspelde periode 2020-2030.

Dit komt omdat er een enorme toename is geweest in magazijnefficiëntie met betrekking tot bepaalde managements zoals personeel, inventaris en elektronische gegevensuitwisseling. Dit alles gebeurt ook met minimale of geen menselijke interactie.

Tijdens de pandemie is hoogstwaarschijnlijk elke sector getroffen of is hun groei afgenomen. Maar IoT in Warehouse Market is een van de industrieën die in die periode een hoge vlucht heeft genomen. Door de belangrijkste opslagplaats van medicijnen, vaccins en andere gezondheidsproducten te zijn.

Download een voorbeeld-PDF van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8687 

IoT in Warehouse Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 351,43 miljard
Groei: CAGR van 13,10% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2021 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Deze IoT-magazijnmarkt is grotendeels gedomineerd door Noord-Amerika, vervolgens Europa en er wordt ook geschat dat het marktaandeel van IoT-magazijnen in de regio Azië-Pacific ook zou toenemen.

De reden achter de dominantie van Noord-Amerika is vanwege de leidende spelers zoals robuuste cloudinfrastructuur en bekwame expertise. De meerderheid van deze spelers is afkomstig van de Amerikaanse markt, waardoor de regio Noord-Amerika dominanter werd.

Naast dat Dit Europa is de tweede regio die een controle heeft in de IoT magazijn markt door een toename van de online winkelen, E-commerce ondernemingen & Infrastructuur dat ook met sterke & draadloze connectiviteit. Bovendien verwerven ze met de regio Azië-Pacific de markt via zonne-energieprojecten en energiebronnen.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-in-warehouse-market-8687 

Marktsegmentatie

Voor het succes van dit IoT in Warehouse Market is de markt gesegmenteerd in 5 segmenten die zijn gebaseerd op Component, Deployment Model, Enterprise Size, Application &End user.

De hierboven genoemde 5 Segmenten zijn verder onderverdeeld, Op basis van Component is de markt onderverdeeld in software &services. Op basis van het Deployment model is het gesegmenteerd in on-premises &on cloud. Bovendien, Enterprise Size, verdeeld over grote ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen. Vervolgens is het op basis van applicatie gefragmenteerd in Warehouse Automation, Workforce Management, Inventory Management & Electronic Data Interchange Tracking. Ten slotte is het op basis van de eindgebruiker ingedeeld in Retail &Logistics, Automobile, Food &Beverage, Healthcare &Electrical &Electronics.

Hoofdrolspelers

IoT Warehouse Market belangrijke bedrijven zijn over het algemeen uit 4 landen. En de belangrijkste boomers van deze industrie komen uit de VS en worden gevolgd door andere landen zoals Duitsland, Canada, India en Italië.

De belangrijkste bedrijven zoals Omnitracs LLC (VS), IBM Corporation (VS), Software AG (Duitsland), Cisco Systems Inc. (VS), UltraShipTMS (VS), TECSYS Inc. (Canada), HCL Technologies Limited (India), Intel Corporation (VS), PTC Incorporation (VS), Eurotech SpA (Italië), Oracle Corporation (VS), Zebra Technologies (VS) &Infor Inc. (VS).

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8687 

Gerelateerde rapporten:

  1. <a

href=”https://www.digitaljournal.com/pr/healthcare-in-metaverse-market-a-big-revolution-in-healthcare-industry-expected-to-hit-with-a-cagr-of-48-3-over-the-forecast-period-2022-2030″>https://www.digitaljournal.com/pr/healthcare-in-metaverse-market-a-big-revolution-in-healthcare-industry-expected-to-hit-with-a-cagr-of-48-3-over-the-forecast-period-2022-2030 

  •  https://www.digitaljournal.com/pr/with-12-68-cagr-intelligent-process-automation-market-size-is-worth-usd-29-38-billion-in-20230
  •  https://www.digitaljournal.com/pr/smart-contracts-market-size-to-reach-usd-8-3-billion-with-a-21-40-cagr-from-2022-to-2030
  •  https://www.digitaljournal.com/pr/smart-contracts-market-size-to-reach-usd-8-3-billion-with-a-21-40-cagr-from-2022-to-2030
  • Over Market Research Future (MRFR):

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York City, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com


    Keywords:  IoT in Warehouse Market,IoT in Warehouse Market Share,IoT in Warehouse Market Size,IoT in Warehouse Market Growth,IoT in Warehouse Market Analysis,IoT in Warehouse Market Forecast