header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IoT-platformmarkt zal naar verwachting USD 21,55 miljard bereiken bij een CAGR van 15,23% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 10:00 PM ET

MARKTONDERZOEK TOEKOMSTIGE INZICHTEN

De term “loT-platform” is van toepassing op een sterke samenwerking door een verscheidenheid aan open-source bijdragers om een innovatieve set van open-source, sterke intelligentie loT te creëren, ook bekend als het internet der dingen. De apps zijn ontwikkeld in overeenstemming met het cloud computing-implementatiesysteem van het hulpprogramma. De technieken worden zeer goed beschreven als een natuurlijke schets voor de impact van cloud computing. Toegang tot aanvullende en absoluut vitale loT-gebaseerde activa en middelen wordt bereikt door loT. De aanbiedingen voor de productie en het beheer van de omgeving bestaan uit loT-bronnen die on-demand nuts- en loT-diensten bieden.

De wereldwijde IoT-platformmarkt staat op het punt te stijgen met een CAGR van 15,23% om in 2030 USD 21,55 miljard te bereiken. De vraag naar cloudgebaseerde gegevensopslag is een van de belangrijkste factoren die de IoT-platformmarkten aandrijven. Dit levert een belangrijke bijdrage aan de groeiende behoefte aan loT-platforms. Een andere factor die de uitbreiding van loT-platforms beïnvloedt, is de toenemende incidentie van apparaten die zijn verbonden in een loT-ecosysteem, wat een toename heeft veroorzaakt in het verzenden, downloaden en uploaden van gegevensvolumes, wat meestal wordt gedaan door bedrijfsgegevenscomplexen. De groeiende behoefte om de kosten van alle netwerkapparaten over de hele wereld te verlagen, is een van de belangrijkste drijfveren voor de uitbreiding van de open loT-platformmarkt.

Download een voorbeeld-PDF van het rapport op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1739  

Systemen bestaan uit onderling verbonden systemen en toepassingen die communicatie en gegevensuitwisseling mogelijk maken. IoT-modules en -sensoren waren goed voor meer dan 30% van de marktgroei. Vanwege de technologische vooruitgang in de productie van sensoren en apparaten, wordt verwacht dat de prijzen van deze sensoren aanzienlijk zullen dalen.

IoT Platform Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 21,55 miljard
Groei: CAGR van 15,23% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

HOOFDROLSPELERS

De industrie is uitzonderlijk lucratief en operationele en modelontwikkelingen blijven het stimuleren. Accenture PLC, Alcatel-Lucent, Amazon.com Inc., Atmel Corporation, Cisco Systems Inc., Google Inc., Hewlett-Packard, Huawei Technologies, IBM en Oracle behoren tot de belangrijkste zakelijke spelers.

REGIONALE ANALYSE

De beschikbaarheid van enorme softwareontwikkelaars heeft ertoe geleid dat Noord-Amerika een sterke kracht is geworden in de IoT-markt. De markttoetreding van technologische kolossen zoals Cisco, Google Inc. en Samsung heeft de creatie van revolutionaire netwerkinfrastructuur mogelijk gemaakt voor een breed scala aan applicaties en apparaten.

De kritieke uitdagingen die worden aangepakt door gereguleerde entiteiten in de Verenigde Staten om een netwerkhabitat voor effectieve vertrouwelijkheid tot stand te brengen, zijn geheimhouding en gegevensbescherming in de omstandigheden van het Internet of Things. Bovendien beveelt de studie van de EU-commissaris over de toepassing van het internet der dingen aan dat enkele vooraf gedefinieerde benodigdheden worden gevolgd, die de beginselen van verwijdering, recht om te worden vergeten, gegevensportabiliteit, privacy en gegevensbescherming versterken.

MARKTSEGMENTATIE

De LoT-platformmarkt is per platform gesegmenteerd in connectiviteits- / M2M-platforms, laaS-back-ends, hardwarespecifieke softwareplatforms en consumenten- / bedrijfssoftware-extensies. Op basis van de implementatie is de wereldwijde LoT-platformmarkt onderverdeeld in drie categorieën: on-premises, cloud en hybride. In termen van eindgebruiker is het IoT-platform onderverdeeld in eindgebruikerscategorieën zoals productie, slimme steden en huizen, detailhandel, gezondheidszorg en andere.

Gerelateerde rapporten:

 1.  https://techplanet.today/post/clientless-remote-support-software-market-expected-to-witness-a-sustainable-growth
 2. <a

href=”https://techplanet.today/post/clientless-remote-support-software-market-expected-to-witness-a-sustainable-growth”>https://techplanet.today/post/clientless-remote-support-software-market-expected-to-witness-a-sustainable-growth 

 •  https://techplanet.today/post/product-life-cycle-management-market-to-record-an-exponential-cagr
 •  https://techplanet.today/post/virtual-cpe-market-growth-analysis-up-to-2030
 • Over Market Research Future (MRFR):

  Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

  Contact:

  Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

  99 Hudson Street, 5e verdieping

  New York City, NY 10013

  Verenigde Staten van Amerika

  1 628 258 0071 (VS)

  44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

  E-mail: [email protected]

  Website: https://www.marketresearchfuture.com


  Keywords:  IoT Platform Market,IoT Platform Market Share,IoT Platform Market Size,IoT Platform Market Growth,IoT Platform Market Analysis,IoT Platform Market Forecast