header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Low Code Development Platform Market zal naar verwachting USD 125,3 miljard bereiken bij een CAGR van 34,20% in 2030- Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 3:00 PM ET

In 2021 zou de markt voor low-code ontwikkelingsplatforms naar verwachting USD 16,3 miljard waard zijn. Verwacht wordt dat het tijdens de geprojecteerde periode met een CAGR van 27,8% zal stijgen en tegen 2030 een verwachte waarde van USD 125,3 miljard zal bereiken. (2022–2030). Tijdens de voorspelde periode had Noord-Amerika het grootste marktaandeel.

Het gebruik van AI breidt zich uit in alle sectoren. De uitvoering ervan wordt belemmerd door een gebrek aan competente mensen en hogere uitvoeringskosten. Volgens Cisco’s Transforming Business with AI-onderzoek hebben bedrijven strategisch prioriteit gegeven aan AI, maar de volledige implementatie ervan wordt belemmerd door een tekort aan vaardigheden. Het idee van low-code kunstmatige intelligentie is revolutionair op het gebied van AI-technologie voor software- en applicatieontwikkeling. Het platform trekt investeringen van veel bedrijven aan vanwege het brede gebruik en de potentiële voordelen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5355

Low Code Development Platform Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 125,3 miljard
Groei: CAGR van 34,20% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

Tijdens de voorspelde periode had Noord-Amerika het grootste marktaandeel. Alle regionale eindgebruikers kunnen kiezen uit een breed scala aan platforms en diensten die worden geleverd door verschillende belangrijke spelers in de industrie. Vanwege hun sterke economieën wordt verwacht dat de VS en Canada de low-code ontwikkelingsplatformindustrie zullen helpen groeien. Geografische aanwezigheid, substantiële onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten (R&D), partnerschappen, overnames en fusies zijn de belangrijkste factoren bij de inzet van platforms en diensten voor minimale codeontwikkeling. De uitbreiding van de wereldwijde markt in Noord-Amerika wordt aangedreven door de toonaangevende leveranciers, waaronder Salesforce, Microsoft, Appian en Pegasystems, die groeiende low-code ontwikkelingsplatforms en -diensten bieden om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Azië-Pacific zou de snelste groei laten zien gedurende de projectieperiode. Meer dan 50% van de topmanagers in de regio heeft er vertrouwen in dat ze het low-code platform gebruiken voor hun individuele bedrijven, volgens de 2020 Software Survey of Asia-Pacific. Low-code platforms moeten worden gebruikt door Chinese IT-ontwikkelaars voor een efficiënte workflow, wordt geadviseerd. Volgens de Mendix Survey keurt 9% van de IT-professionals het platform goed. Het huidige Atma Nirbhar Bharat-programma zal naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de voorspelde snelle groei van India.

Marktsegmentatie:

Platforms en Services vormen de twee segmenten van de wereldwijde low-code ontwikkelingsplatformmarkt, afhankelijk van component. In de voorziene periode had het Platform-segment het grootste marktaandeel.

De wereldwijde low-code ontwikkelplatformmarkt is gesegmenteerd in On-premises en Cloud op basis van implementatie. In de loop van de geprojecteerde periode had de categorie On-premise het grootste marktaandeel.

De webgebaseerde en mobiele segmenten van de wereldwijde markt voor minimal code-ontwikkelingsplatforms zijn gescheiden op basis van de toepassing. Tijdens de voorspelde periode was het segment dat de meeste inkomsten genereerde webgebaseerd.

De wereldwijde low code development platform markt is onderverdeeld in KMO’s en Grote Ondernemingen op basis van bedrijfsgrootte. Tijdens de verwachte periode had het segment Large Enterprise het grootste marktaandeel.

De segmenten BFSI, IT &Telecommunicatie, Onderwijs, Overheid, Productie, Gezondheidszorg, Retail, Media &Entertainment en andere segmenten vormen de wereldwijde low code development platform markt. Het segment dat gedurende de voorspelde periode zal domineren, is IT & Telecommunicatie.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-code-development-platform-market-5355

BijBestanddeel:

  • Oplossing
  • Dienst

 

Op type:

  • Constructie
  • Platform voor algemeen gebruik
  • Platform voor database-apps
  • Platform voor proces-apps
  • Platform voor het afhandelen van aanvragen

 

Per implementatie:

  • On-premises
  • Wolk

 

Op organisatiegrootte:

  • Klein en middelgroot
  • Groot

 

Door Verticaal:

  • Retail en E-Commerce
  • Gezondheidszorg
  • Media en entertainment
  • BFSI
  • IT &Telecommunicatie
  • Regering
  • Anderen

 

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5355

Belangrijkste spelers:

Appian (Verenigde Staten), Pegasystems Inc. (Verenigde Staten) en ServiceNow (Verenigde Staten) zijn enkele van de bedrijven die concurreren met Microsoft (Verenigde Staten) com Inc.

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact: 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Low Code Development Platform Market,Low Code Development Platform Market Share,Low Code Development Platform Market Size,Low Code Development Platform Market Growth,Low Code Development Platform Market Trends,Low Code Development Platform Market Analysis