header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor gegevensversleuteling bereikt USD 38,73 miljard, met een CAGR van 16,3% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 2:39 PM ET

Het unieke idee van de markt voor gegevensversleuteling wordt gedefinieerd als de naadloze conversie van gegevens van een bestaand leesbaar formaat naar een actueel en up-to-date gecodeerd formaat. Dit kan alleen worden gelezen of gemanipuleerd met een decoderingssleutel.

In de eerste plaats stimuleert de toename van het aantal fundamentele inbreuken op openbare databases de groei en uitbreiding van de wereldwijde gegevensversleutelingsindustrie. De groei en uitbreiding van de markt voor gegevensversleuteling wordt gedreven door de toenemende schaalbaarheid, eenvoud van implementatie en aanpasbaarheid van basisoplossingen voor databaseversleuteling. Bovendien heeft de toenemende acceptatie van moderne cloudgebaseerde technologische databases in een breed scala van bedrijven het gebruik van verschillende database-encryptietechnologieën aanzienlijk verhoogd. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende acceptatie van verschillende BYOD-apparaten, grotere mobiliteit en fundamentele cloudservices de groei van de marktvooruitzichten voor gegevensversleuteling gedurende de prognoseperiode zullen stimuleren. Het verspreiden van digitalisering en basisuitbesteding van databases hebben voornamelijk en geleidelijk superieure databasebeveiligingsoplossingen geëist, wat het gebruik van hedendaagse database-encryptieoplossingen heeft versneld.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1733

Reikwijdte van het marktrapport voor gegevensversleuteling:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 38,73 miljard
Groei: CAGR van 16,3% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2021 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

Volgens projecties zou de wereldwijde database-encryptie-industrie zich het snelst ontwikkelen in Azië-Pacific. Noord-Amerika is een groeiende marktleider in de wereldwijde database-encryptie business, volgens een nieuw rapport. Maar omdat de Verenigde Staten en Canada de thuisbasis zijn van belangrijke internationale spelers. De meest ontwikkelde landen, de Verenigde Staten en Canada, hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Noord-Amerika. Na de regio Azië-Pacific is Europa de op een na grootste markt.

De Internet of Things (IoT) Security-markt in Noord-Amerika heeft een regionale analyse ondergaan, waarbij gevarieerde inkomsten, aanzienlijk volume, omvang en waardestatistieken zijn onthuld. Er zijn verschillende Internet of Things (IoT) Security Industry Reports beschikbaar in Noord-Amerika die onpartijdige, onvolledige of eerlijke evaluaties bieden en geven, evenals hedendaagse beoordelingen van verschillende kansen op de Noord-Amerikaanse markt.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-encryption-market-1733

Marktsegmentatie:

Op basis van een encryptie-soort, implementatie, hedendaagse verticale en wereldwijde regionale locaties, wordt de wereldwijde database-encryptiemarkt gesegmenteerd. De wereldwijde markt voor databaseversleuteling is gesegmenteerd op basis van het soort codering dat wordt gebruikt, inclusief basis en transparant, kolomniveau, geavanceerd bestandssysteem en andere. De wereldwijde markt voor gegevensversleuteling is verder onderverdeeld in de meest recente on-cloud en meest geavanceerde on-premise technologieën op basis van implementatie.

De wereldwijde markt voor databaseautomatisering is verder verticaal gesegmenteerd in IT en telecom, productie, BFSI, detailhandel, overheid, gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart en militaire en andere sectoren.

Applicatie-gebaseerde divisie:

De behoefte aan een hedendaagse markt voor gegevensversleuteling is toegenomen als gevolg van het feit dat bedrijven in de wereldwijde data-analysesector hun financiële budget voor cyberbeveiligingsoplossingen hebben verhoogd. Een onderzoek dat in mei 2020 werd vrijgegeven, beweert dat het coronavirusprobleem moderne hackers nieuwe en goed ontwikkelde kansen heeft gegeven en dat ongeveer 70% van de bedrijven prioriteit heeft gegeven aan de meest recente cyberbeveiligingsinbreuken.

Markt voor gegevensversleuteling door implementatie:

 • In de cloud
 • Geavanceerd op locatie

 

Markt voor gegevensversleuteling per branche:

 • Het en

Telecommunicatie

 • Bfsi
 • Detailhandel
 • Regering
 • Gezondheidszorg
 • Lucht- en ruimtevaart & Defensie
 •  

  Markt voor gegevensversleuteling op basis van geografische segmentatie:

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • APAC
  • Zuid-Amerika
  • MEA

   

  Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1733

  Belangrijkste spelers:

  De in de Verenigde Staten gevestigde Microsoft Corporation, IBM Corporation, Symantec Corporation, Intel Security, Gemalto uit Nederland, Netapp Inc. uit de Verenigde Staten, FireEye Inc. uit de Verenigde Staten en Vormetric Inc. (VS).

  Gerelateerde rapporten:

   

  Over Market Research Future (MRFR):

  Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

  Contact:

  Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

  99 Hudson Street, 5e verdieping

  New York City, NY 10013

  Verenigde Staten van Amerika

  1 628 258 0071 (VS)

  44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

  E-mail: [email protected]

  Website: https://www.marketresearchfuture.com


  Keywords:  Data Encryption Market,Data Encryption Market Share,Data Encryption Market Size,Data Encryption Market Growth,Data Encryption Market Analysis,Data Encryption