header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Online Payment Gateway-markt zal naar verwachting USD 193,27 miljard bereiken bij een CAGR van 10,18% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 5:00 PM ET

Wereldwijde online betalingsgatewaymarkt zal gedijen bij een CAGR van 10,18% in 2030

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor online betalingsgateways sterk zal gedijen tijdens het waarderingstijdsframe van 2022 tot 2030 met een gezonde groei van ongeveer 10,18%. De rapporten voorspellen verder dat de markt tegen het einde van 2030 een waardering van ongeveer USD 193,27 miljard zal bereiken.

De wereldwijde markt voor online betalingsgateways heeft de afgelopen tijd een enorme groei laten zien als gevolg van factoren zoals de vraag naar veilige online betalingsgateway, opkomende technologieën, een toename van online transacties en stijgende e-commerceverkopen . Aan de andere kant zullen factoren zoals het ontbreken van grensoverschrijdende betalingsnormen en bezorgdheid over de veiligheid van online transacties de groei van de markt waarschijnlijk beperken.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-bestand: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6347 

Online Payment Gateway Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 193,27 miljard
Groei: CAGR van 10,18% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Segment analyse

De wereldwijde markt voor online betalingsgateways is verdeeld in tal van fragmenten op basis van toepassing, regio en type.

Op basis van het type wordt de wereldwijde markt voor online betalingsgateways ingedeeld in platformgebaseerde betalingsgateway-oplossingen, pro / zelf-gehoste betalingsgateways en integraties van lokale banken.

Per toepassing is de wereldwijde markt voor online betalingsgateways opgesplitst in micro-, kleine, grote en middelgrote ondernemingen

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor online betalingsgateways wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: Noord-Amerika, Latijns-Amerika, azië-pacific (APAC), Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse regio de toppositie in de wereldwijde markt voor online betalingsgateways zal veiligstellen gedurende het beoordelingstijdperk. De belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt, is de stijgende online transacties vanwege de hoge neiging van consumenten naar e-commerceplatforms. Bovendien zal het wijdverspreide nut van debetkaarten, creditcards en m-commerce waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt gedurende het beoordelingstijdsbestek stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat consistente technologische vooruitgang ook de groei van de regionale markt in de komende jaren zal katalyseren. Daarnaast wordt verwacht dat factoren zoals het toenemende gebruik van online bedrijfsplatforms, de toenemende afhankelijkheid van consumenten voor online winkelen, de behoefte aan online betalingsgatewaydiensten, de toenemende afhankelijkheid van elektronische facturering en brede toepassingen in verschillende segmenten voor eindgebruik de groei van de regionale markt in de komende jaren zullen stimuleren.

De Europese regionale markt voor online betalingsgateways zal naar verwachting wereldwijd de tweede plaats innemen in het beoordelingstijdperk. De belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt stimuleert, is de aanwezigheid van gevestigde spelers die de beste online betalingsgatewaydiensten aanbieden. Bovendien zal de technologische vooruitgang om de beste online betalingsgateway-oplossingen te bieden waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt in de komende jaren katalyseren.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-payment-gateway-market-6347 

Concurrentie analyse

De wereldwijde markt voor online betalingsgateways heeft een gezonde en agressieve omgeving. De deelnemers op de wereldmarkt implementeren verschillende nieuwe groeibeleidsmaatregelen, zoals fusies, overnames, partnerschappen, enz., Om hun wereldwijde marktpositie te versterken. De catalogus voor toonaangevendedeelnemers aan de wereldwijde markt voor online betalingsgateways zijn spelers zoals First Data Corp. (VS), com Inc. (VS), Wirecard AG (Duitsland), Stripe (VS), Visa Inc. (VS) com Inc. (VS), Tencent Holdings Ltd. (China), Worldpay Inc. (VS), PayPal Holding (VS), Verizon Communications Inc. (VS), Adyen NV (Nederland), CASHU (VAE), GMO Payment Gateway Inc. (Japan), Alibaba Group Holding Ltd. (China), CCBill LLC (VS), SecurePay Pty Ltd. (Australië), Naspers Ltd. (Zuid-Afrika), Global Payments Inc. (VS) en verschillende anderen.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6347 

Recente ontwikkelingen 

  • November 2022 – SabPaisa, de startup voor betalingsoplossingen, heeft ‘in principe’ toestemming gekregen van de Reserve Bank of India (RBI) om als betalingsaggregator te functioneren. De licentie stelt de startup in staat om de ‘innovatiekloof’ te vullen en zijn aanbod op te schalen om meer verkopers aan boord te krijgen.

 

Gerelateerde artikelen:

  •  http://icrowdnewswire.com/virtual-private-network-market-estimated-to-garner-usd-76-59-billion-at-a-15-42-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr
  •  https://icrowdnewswire.com/2022/10/31/smart-sensors-market-worth-usd-190-74-billion-growing-at-a-19-49-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr/
  •  https://techplanet.today/post/3d-imaging-market-trends-and-forecast-up-to-2030
  •  https://techplanet.today/post/metaverse-market-overview-on-demanding-applications-2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:                                                                                     

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Online Payment Gateway Market Share,Online Payment Gateway Market Size,Online Payment Gateway Market,Online Payment Gateway Market Growth,Online Payment Gateway Market Analysis