header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Online reismarkt zal naar verwachting USD 2214,70 miljard bereiken bij een CAGR van 11,8% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Volgens een onderzoeksanalyse zal er tussen 2020 en 2030 sprake zijn van een gestage expansie in de internetreissector. De online reismarkt zal naar verwachting in 2030 US $ 2214,70 miljard bereiken, met een CAGR van 11,8%. Samen met het gebruik van mobiele applicaties wordt verwacht dat het gebruik van technologie in de reisindustrie de marktuitbreiding zal bevorderen. Zoals voorspeld door analisten, zal de markt van 2020 tot 2030 slecht presteren vanwege zorgen over oplichting en gegevensdiefstal. De markt zou gedurende de hele prognoseperiode worden gestimuleerd door een verhoogde internetpenetratie en een toenemend consumentenbewustzijn. Aan de andere kant zullen bedrijven in de toeristische sector die actief zijn op de wereldwijde internetreismarkt problemen ondervinden vanwege de groeiende behoefte aan ontwikkeling en upgrades.

Download een voorbeeld-PDF van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5182 

Op basis van producten en diensten verdeelden analisten de online reismarkt in platformtype, boekingswijze en dienstentypesectoren. Bedrijven met een focus op toerisme zijn gedekt. Tijdens de prognoseperiode van 2018 tot 2023 zal de wereldwijde markt naar verwachting worden beïnvloed door de toenemende behoefte aan hooggekwalificeerde professionals. Prognoses voor de prestaties van de markt tot 2030 zijn ook opgenomen in het onderzoek. Analisten hebben onderzoek gedaan naar de methoden die worden gebruikt door organisaties die de toeristische sector bedienen om zowel start-ups als bestaande bedrijven te ondersteunen. De grote vraag in alle sectoren van de industrie en het toenemende bewustzijnsniveau stimuleren de toeristische sector als geheel. De internetreismarkt zal naar verwachting tussen 2018 en 2023 sterk groeien op alle platformtypen, boekingsmethoden en servicetypen, evenals op regionale markten.

Reikwijdte van het online reismarktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 2214,70 miljard
Groei: CAGR van 11,8% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Stuurprogramma ‘s:

Toenemend gebruik van internet

Gebruik van sociale netwerksites voor het boeken van reizen

Marktsegmentatie:

Als gevolg van technologische vooruitgang en de beschikbaarheid van efficiënte communicatie, heeft de toeristische sector een groei doorgemaakt in de segmenten platformtype, boekingswijze en servicetype. Om de industrie te bestuderen, hebben analisten platforms verder onderverdeeld in mobiele / tabletgebaseerde en desktopgebaseerde platforms op basis van platformtype, boekingswijze en servicetype. Het subsegment reismodus van de markt is verder onderverdeeld in online reisbureaus en directe reisfacilitators. Bovendien is de online reismarkt verdeeld in drie categorieën op basis van het type service: accommodatie (hotels en pensions / slaapzalen), vervoer (vliegreizen, busreizen en andere vormen van reizen, inclusief treinen) en vakantiepakketten (in het land en buiten het land).

De gesegmenteerde analyse in het rapport geeft bedrijven in de toeristische sector inzicht in belangrijke groeiaspecten zoals de snel groeiende bevolking van de markt en beperkingen zoals de beperkte uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling tussen 2018 en 2023. Volgens specialisten die het online reismarktrapport analyseren, zijn een toename van het besteedbare inkomen en technologische verbeteringen twee van de belangrijkste variabelen die van invloed zijn op bedrijven in de toeristische sector. Het rapport noemt echter ook problemen met de toeleveringsketen en zorgen over buitensporige kosten als belangrijke kwetsbaarheden waarmee bedrijven in de toeristische sector tot 2023 te maken zouden krijgen.

Op servicetype 

  • Vakantie arrangementen 
  • Vervoer 
  • Reisaccommodatie 

 

Op boekingstype 

  • Directe reisaanbieders 
  • Online reisaanbieders 

 

BijPerron 

  • Mobiel 
  • Bureaublad 

 

Op geografie 

  • Europa 
  • Noord-Amerika 
  • Azië-Pacific 

 

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-travel-market-5182 

Regionale analyse:

Online reismarktgebaseerde bedrijven zijn actief in de rest van de wereld, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika. Voor regionale markten zal het stijgende besteedbare inkomen een cruciale economische motor zijn. De schaarste aan gekwalificeerd personeel zal echter een gevaar blijken te zijn. Elk van deze geografische markten wordt onderzocht in het rapport voor de verwachte periode van 2018 tot 2023. De regionale markt en toeristische verticale bedrijven zijn verspreid over Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Tussen 2018 en 2023 zal het gebrek aan vraag van ontwikkelingslanden een belangrijk obstakel blijken te zijn. Regionale marktplaatsen uit heel Europa zijn opgenomen in de berichtgeving van het rapport over verschillende aspecten van het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland.

Volgens de analyse zal de markt in de regio profiteren van consumenten die op zoek zijn naar meer gemak en van het bestaan van onontdekte marktvooruitzichten. India, Japan, China en andere landen zijn opgenomen in de segmentale studie van de toeristische sector voor de regio Azië-Pacific. Het Midden-Oosten en Afrika zijn opgenomen in het onderzoeksrapport voor de wereldwijde internetreismarkt. Prognoses voor de periode tot 2023 worden verstrekt op basis van de resultaten van het rapport.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5182 

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de online reismarkt zijn de volgende:

  • Expedia Inc. (VS)
  • Booking Holdings Inc. (VS)
  • TripAdvisor Inc. (VS)
  • com International Ltd (China)
  • FlixMobility GmbH (Duitsland)
  • Ryanair DAC (Ierland)
  • Thomas Cook Group PLC (Verenigd Koninkrijk)
  • MakeMyTrip (India) Pvt. Ltd (India)
  • Alibaba Group Holding Limited (China)
  • Airbnb Inc. (VS)
  • eDreams ODIGEO SA (Luxemburg).

 

Gerelateerde rapporten:

  1.  https://www.linkedin.com/pulse/influencer-marketing-market-projected-touch-382-billion-harsh-k-/
  2.  https://www.linkedin.com/pulse/booming-307-growth-rate-data-analytics-market-generating-harsh-k-/
  3. https://www.digitaljournal.com/pr/data-acquisition-daq-system-market-high-growth-opportunities-emerging-trends-industry-review-global-forecast-till-2028
  4. https://www.digitaljournal.com/pr/data-acquisition-daq-system-market-high-growth-opportunities-emerging-trends-industry-review-global-forecast-till-2028

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Online Travel Market,Online Travel Market Size,Online Travel Market Growth,Online Travel Market Trends,Online Travel Market Share,Online Travel Market Analysis,Online Travel Market Forecast,Online Travel