header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Software Defined Everything-markt zal naar verwachting USD 610,38 miljard bereiken bij een CAGR van 25,26% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De term “software defined everything market” is van toepassing op het gebruik van software om enkele of meerdere kenmerken van een structuur te reguleren. De adoptie van softwaregedefinieerde frameworks komt altijd ten goede aan de bedrijven die ze exploiteren. Deze voordelen omvatten een verbeterde kwaliteit van producten en diensten, maximale productiviteit en lagere bedrijfskosten.

Tegen het einde van 2030 zal de software defined everything-industrie naar verwachting ongeveer USD 610,38 miljard waard zijn. De rapporten voorzien ook dat de markt zal groeien met een gezonde CAGR van meer dan 25,26% tijdens de beoordelingsperiode. Factoren zoals de toenemende noodzaak om IT-kosten te verlagen als reactie op veranderende bedrijfssituaties, groeiend bewustzijn bij organisaties, grotere erkenning van software defined everything markttechnieken, escalerende toepassing van clouddiensten bij organisaties, de opkomst van het softwaregedefinieerde idee, kostenbeheersing om apparaten te verwerken, evoluerende IoT &cloud computing en de evoluerende internationale markt voor software-defined alles hebben allemaal bijgedragen aan de enorme groei gezien in de afgelopen jaren.

Download een voorbeeld-PDF van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2396 

Software Defined Everything Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 610,38 miljard
Groei: CAGR van 25,26% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De softwaregedefinieerde allesmarkt van de Europese regio zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de evaluatieperiode. In de beoordelingsperiode die in 2019 werd afgesloten, stond de regionale markt wereldwijd op de tweede plaats. De bloeiende telecommunicatie- en IT-industrieën in landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Italië worden beschouwd als de belangrijkste factor die de regionale marktontwikkeling bevordert.

Tijdens de analyseperiode definieerde de geografische software azië-pacific alles wat naar verwachting het snelst zal ontwikkelen. De belangrijkste factor die de marktgroei in de regio stimuleert, is het datacenterverkeer in het hele gebied. Bovendien is de toenemende acceptatie van de nieuwste innovaties nog een andere kritieke factor die waarschijnlijk de groei van de regionale markt in de komende jaren zal versnellen. Bovendien zal het toenemende bewustzijn van softwaregedefinieerde netwerken in landen als China, Japan en India waarschijnlijk de behoefte aan deze producten tijdens de evaluatieperiode vergroten.

Marktsegmentatie

Per technologie is de industrie onderverdeeld in Software Defined Networking (SDN), Software Defined Storage (SDS) en het Software-Defined Data Center (SDDC). Op het gebied van Services is de markt verdeeld als Integration and Deployment Services, Managed Services en Consulting Services. Met betrekking tot Deployment zijn de twee segmenten On-Premise en Cloud. Door Vertical is de wereldwijde Software Defined Everything-markt gecategoriseerd  als BFSI, Gezondheidszorg, Productie, IT &Telecommunicatie, Retail en Anderen.

Door technologie 

 • Software Defined Networking (SDN)
 • Software Defined Storage (SDS)
 • Software Defined Data Center (SDDC)

 

Per service 

 • Implementatieservices 
 • Beheerde services 
 • Adviesdiensten

 

Door implementatie 

 • Op locatie 
 • Wolk

 

BijVerticaal 

 • BFSI
 • IT en Telecommunicatie 
 • Detailhandel
 • Productie 
 • Gezondheidszorg 
 • Anderen

 

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/software-defined-everything-market-2396 

Belangrijkste spelers

De prominente spelers op de markt zijn NEC Corporation, Fujitsu Ltd, Western Digital Corp, Citrix Systems

NEC Corporation, Fujitsu Ltd, Western Digital Corp, Citrix Systems, Inc., IBM Corporation, Cisco Systems, Inc., Infoblox Inc., Pivot3, Metaswitch Networks Ltd, Silver Peak, Riverbed Technology Inc., Nexenta Systems Inc., Extreme Network, VMware Inc., Hewlett Packard Enterprise Co en Dell Technologies

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2396 

Gerelateerde rapporten:

 •  https://techplanet.today/post/field-service-management-market-application-share-qualitative-research-forecast-2021-2030
 •  https://businessinmyarea.com/technology/augmented-reality-market-grow-with-significant-cagr-by-2030
 •  https://techplanet.today/post/brain-computer-interface-market-growing-geriatric-population-to-boost-growth-2030
 •  https://businessinmyarea.com/technology/metaverse-market-to-witness-upsurge-in-growth-during-the-forecast-period-by-2030

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Software Defined Everything Market,Software Defined Everything Market Share,Software Defined Everything Market Size,Software Defined Everything Market Growth,Software Defined Everything Market Analysis,Software Defined Everything Market Forecast