header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Telecom Cloud Market zal naar verwachting stijgen van 9 miljard USD naar 115,6 miljard USD met een CAGR van 19,2% van 2020 tot 2030

Nov 26, 2022 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomst Inzichten –

De telecom cloudmarkt is op zijn hoogtepunt van expansie en zal de komende jaren blijven groeien. De marktgroei zal naar verwachting toenemen van 9 miljard USD naar 115,6 miljard USD met een CAGR van 19,2% van 2020 tot 2030.

De term “telecomcloud” verwijst naar de overgang van de telecommunicatiesector van verouderde vastelijndiensten naar geavanceerde cloud computing-platforms. De overstap naar cloud computing maakt het voor bedrijven mogelijk om effectief gebruik te maken van netwerkbronnen. De telecomcloudmarkt zal bedrijven helpen cloud computing te gebruiken voor optimalisatie van informatietechnologie.

Aangezien de meeste activiteiten geautomatiseerd zijn, zal de adoptie van de telecomcloud kosten besparen, elasticiteit in werkmethoden bieden en de snelheid verhogen. De telecomcloudmarkt stelt bedrijven in staat om nieuwe zakelijke vooruitzichten te grijpen, zoals de gestandaardiseerde telecomcloudinterface.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-bestand: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2027 

Telecom Cloud Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 115,6 miljard
Groei: CAGR van 19,2% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2021 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

De telecommunicatiesectoren opereren meestal op verre, gereguleerde marktplaatsen, waardoor ze hun lokale zichtbaarheid kunnen vergroten. Het stelt bedrijven in staat om een solide basis te leggen voor communicatie tussen hun merken en klanten. Naarmate de telecomcloudindustrie belangrijker wordt, verplaatsen een aantal data- en applicatiedomeinen zich van on-premise naar on-cloud. In tegenstelling tot het on-cloudproces, dat door een derde partij wordt beheerd en onderhouden, vereiste het on-premise proces van het telecombedrijf een doorlopend beheer van gegevens door het bedrijf zelf.

De belangrijkste drijvende krachten achter de telecomcloudmarkt zijn IT-organisaties en de telecommunicatiesector.

Belangrijkste spelers –

Enkele van de belangrijke belangrijke bedrijven in de Telecom cloud markt zijn aanwezig op het internationale toneel en hebben bijgedragen aan het verhogen van de marktomzet. Deze belangrijke spilfiguren zijn AT&T Inc. (VS), Telus Corporation (VS), China Telecommunications Corporation (China), T-Mobile International AG (Duitsland), Fusion Telecommunications International Inc. (VS), Verizon Communications Inc. (VS), CenturyLink Inc. (VS), NTT Communications Corporation (Japan), Telstra Corporation Limited (Australië) en BT Group PLC (VK).

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/telecom-cloud-market-2027 

Regionale analyse –

Tal van geografische gebieden, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, worden bestudeerd voor de telecom cloud marktanalyse. Organisaties in Noord-Amerika maken snel gebruik van telecomclouddiensten voor effectieve connectiviteit en communicatie. Als gevolg van hun sterke technologische expertise en bereidheid om meer telecomclouddiensten te gebruiken, dragen de medewerkers van deze bedrijven bij aan de dominantie van Noord-Amerika in de telecomcloudindustrie. In de komende jaren wordt verwacht dat het gebied Azië-Pacific marktaandeel zal winnen in telecomclouds. In Europa is een cloudinitiatief gestart waarmee bedrijven gegevens kunnen beheren en opslaan, waardoor de digitale markt in de regio en het concurrentievermogen voor datagestuurde innovatie worden versterkt.

Marktsegmentatie –

De Telecom cloud markt is ideaal gecategoriseerd in 3 delen op basis van service, applicatie en cloud. De segmentatie van service is verder onderverdeeld in Communication As A Service en Network As A Service. De applicatiegebaseerde markt is verder onderverdeeld op basis van Billing, Customer Management, Provisioning en Traffic Management. Terwijl de cloudgebaseerde categorie is onderverdeeld in Saa S, Paa S en Iaa S.

Gerelateerde artikelen:

 • <a

href=”https://icrowdnewswire.com/2022/10/28/digital-workplace-market-projected-to-hit-usd-76-6-billion-at-a-21-8-cagr-by-2027-report-by-market-research-future-mrfr/”>https://icrowdnewswire.com/2022/10/28/digital-workplace-market-projected-to-hit-usd-76-6-billion-at-a-21-8-cagr-by-2027-report-by-market-research-future-mrfr/ 

 •  https://icrowdnewswire.com/2022/10/28/cyber-security-market-is-anticipated-to-grow-usd-390-2-billion-at-a-cagr-of-14-50-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr/
 •  https://businessinmyarea.com/technology/internet-of-things–iot–insurance-market-size–trends-and-forecast-2030
 •  https://businessinmyarea.com/technology/business-intelligence-market-to-soar-across-top-countries-in-the-globe
 •  https://techplanet.today/post/clientless-remote-support-software-market-expected-to-witness-a-sustainable-growth
 •  

  Over Market Research Future:

  Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

  Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

  Contact:

  Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

  99 Hudson Street, 5e verdieping

  New York City, NY 10013

  Verenigde Staten van Amerika

  1 628 258 0071 (VS)

  44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

  E-mail: sales@marketresearchfuture.com

  Website: https://www.marketresearchfuture.com


  Keywords:  Telecom Cloud Market,Telecom Cloud Market Share,Telecom Cloud Market Size,Telecom Cloud Market Growth,Telecom Cloud Market Value,Telecom Cloud Market Analysis