header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Video streaming markt zal naar verwachting USD 972,31 miljard bereiken bij een gezonde CAGR van 18,1% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De videostreamingmarkt zal naar verwachting groei bereiken en zijn markt uitbreiden met USD 972,31 miljard met een CAGR van 18,1% vanaf de periode 2020-2030.

De beeldkwaliteit wordt verbeterd door gebruik te maken van innovaties zoals blockchain-technologie en kunstmatige intelligentie (AI). Montage, cinematografie, voice-overs, scriptwriting en vele andere facetten van het maken en vrijgeven van video’s worden allemaal enorm geholpen door AI. Verwacht wordt dat deze vooruitgang een gunstig effect zal hebben op de uitbreiding van de industrie. De inhoudelijke waarde van video’s wordt verbeterd door een aantal leveranciers van streaming video-oplossingen die ai gebruiken. Onlangs zijn deze kanalen veel beroemder geworden dan reguliere media zoals YouTube en Netflix. Om zijn abonnees een meer op maat gemaakte ervaring te bieden, introduceerde Netflix ai in mei 2016. Bovendien wordt verwacht dat de industrie zich voornamelijk zal ontwikkelen als gevolg van de snelle opname van mobiele telefoons als gevolg van de toenemende bekendheid van online netwerkapps en andere digitale media voor branding en reclame.

Download een voorbeeld-PDF van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3150 

De industrie neemt toe sinds cloudgebaseerde oplossingen door meer mensen worden overgenomen. Noord-Amerika en Europa zijn waar dit patroon het meest voorkomt. Een toenemend aantal gebruikers heeft hoge normen voor videokwaliteit, prestaties en veiligheid, en er wordt verwacht dat voortdurende ontwikkelingen en technische verbeteringen aan die normen zullen voldoen.

Reikwijdte van het videostreamingmarktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 972,31 miljard
Groei: CAGR van 18,1% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Met een omzetaandeel van 38,7% in 2021 genereerde Noord-Amerika het hoogste omzetaandeel van de videostreamingmarkt. Dit kwam vooral door de snelle uitbreiding van cloudgebaseerde streamingdiensten. Vanwege de grote populatie die online content bekijkt, zal het Europese segment zich naar verwachting gestaag ontwikkelen. Bovendien wordt voorspeld dat Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode met de snelste CAGR zal groeien vanwege het toenemende gebruik van mobiele telefoons en tablets, snelle technologische ontwikkeling en de groeiende populariteit van online streaming.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-streaming-market-3150 

Marktsegmentatie

Met een aandeel van de videostreamingmarkt van ongeveer 61 procent in 2021 had de livestreamingsector de meeste inkomsten. De toenemende groei van digitale mediatechnologie en de toegankelijkheid van hogesnelheidsnetwerken om overal media-inhoud vandaan te halen, stimuleren de groei in dit segment. Met een marktaandeel van meer dan 31% in 2021 hadden smartphones en tablets het grootste markt- en omzetaandeel. De uitbreiding van deze sectie wordt toegeschreven aan variabelen zoals gemakkelijke internettoegang, een stijgend besteedbaar inkomen, een hogere levensstandaard en veranderingen in levensstijl. Met een marktaandeel van bijna 51% videostreaming in 2021 was het consumentensegment goed voor het hoogste omzetaandeel. Dit komt door een toename van het aantal kijkers van video-on-demand en live streamingdiensten uit de media- en entertainmentindustrie.

Op componenten

  1. Oplossing
  2. Diensten

 

Op type

  1. Video Hosting Management – Niet-lineaire video streaming
  2. Video Analytics – Niet-lineaire videostreaming
  3. Video-inhoud – niet-lineaire video

Streaming

  • Live streaming – Lineaire videostreaming
  • Mobiele video
  •  

    Per distributiekanaal

    1. Commerciële videoplatforms
    2. Academisch en onderwijs
    3. Video’s delen
    4. Reclame
    5. Regering
    6. Gezondheidszorg
    7. Retail en e-commerce
    8. Media
    9. IT en telecommunicatie

     

    Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3150 

    Belangrijkste spelers

    Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor videostreaming zijn Netflix, Google LLC, Amazon-webservices, Microsoft Corporation, Adobe Inc en Walt Disney.

    Gerelateerde rapporten:

    •  https://www.linkedin.com/pulse/metaverse-play-major-role-shaping-post-pandemic-world-harsh-k–1f/
    •  https://www.linkedin.com/pulse/healthcare-metaverse-market-big-revolution-industry-harsh-k-/
    •  https://www.linkedin.com/pulse/live-streaming-market-growth-boost-cagr-293-size-share-harsh-k-/
    •  https://www.linkedin.com/pulse/growing-mixed-reality-applications-businesses-gaming-boost-harsh-k-/

     

    Over Market Research Future (MRFR):

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York City, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Contactgegevens:

    Contact:

    Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5Th Floor

    New York, NY 10013

    United States of America

    +1 628 258 0071 (US)

    +44 2035 002 764 (UK)

    Email: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com
    Keywords:  Video Streaming Market,Video Streaming Market Share,Video Streaming Market Size,Video Streaming Market Growth,Video Streaming Market Analysis,Video Streaming Market Forecast,Video Streaming