header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Web Content Management-markt zal naar verwachting $ 19,1 miljard bereiken bij een CAGR van 16,53% in 2027 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 7:00 PM ET

Toekomstige inzichten in marktonderzoek

Volgens Market Research Future zal de omvang van de wereldwijde markt voor webcontentbeheer naar verwachting in 2030 19,1 miljard dollar bedragen. (MRFR). Verwacht wordt dat het zal groeien met een CAGR van 16,53% gedurende het verwachte tijdsbestek (2020-2030). Bedrijven gebruiken web content management systemen om hun materiaal te beheren zonder eerst schrijfgereedschappen te gebruiken. De groeiende snelheid van internetadoptie en het gebruik ervan door consumenten voor product- en artikelaankopen kan een sleutelrol spelen in de groei van de online CMS-industrie.

Gedurende de projectieperiode kan de marktuitbreiding worden aangewakkerd door de ontwikkeling van onlinediensten als gevolg van wijdverbreid smartphonegebruik en eenvoudige toegang tot internet. De markt kan het goed doen als WordPress wordt gebruikt om eenvoudig websites te maken en er competente mensen beschikbaar zijn om een content repository te maken. De webcontentbeheerindustrie kan worden gedreven door de aantrekkingskracht van sites die op deze manier zijn gemaakt en het gebruik van plug-ins om aandacht te krijgen bij zoekopdrachten over de hele wereld.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-bestand: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4195

Web Content Management Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 19,1 miljard
Groei: CAGR van 16,53% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Hoofdrolspelers

Adobe (VS) (VS) EpiServer (Zweden) (Zweden) Bedrijfsnaam: Open Text Corporation (Canada) E-Spirit AG Sitecore (Verenigde Staten) Hyland Software Inc. (Verenigde Staten) (Duitsland) Crownpeak Technology Inc., Microsoft Corporation (Verenigde Staten) en Progress Software Corporation (Verenigde Staten) (VS) Oracle Corporation (Japan) IBM Corporation (Verenigde Staten) (VS)

Web Content Management Marktsegmentatie:

Per bestanddeel

Vanwege digitale marketing en branding zal de dienstensector naar verwachting een groter deel van de wereldwijde markt voor online contentmanagementsystemen hebben. Bedrijven willen graag geld investeren in websites om online populariteit te verwerven. Web content management marktsystemen kunnen digitale marketeers helpen bij het beheren van de belasting op hun websites en het volgen en bewaken van hun inhoud.

Implementatie gebruiken

Vanwege het vermogen van de technologie om enorme hoeveelheden materiaal te verwerken, wordt verwacht dat de cloud een groter deel van de wereldwijde online contentmanagementindustrie zal veroveren.

Op grootte van de organisatie

Kleine en middelgrote bedrijven (kmo’s) kunnen bijdragen aan de wereldmarkt dankzij overheidsstimulansen en digitaliseringsinspanningen. De vraag in de markt kan worden verhoogd door de activiteiten te stroomlijnen en de kosten te verlagen.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/web-content-management-market-4195 

Verticaal gebruiken

Vanwege de toenemende prevalentie van e-commercebedrijven, wordt verwacht dat de retailsector het meest zal bijdragen aan de wereldwijde markt voor online contentmanagementsystemen. Het toenemende besteedbare inkomen van klanten en de groei van internetshoppen kunnen een aanzienlijke impact hebben op de marktvraag. Volkstaalmateriaal en een focus op lokalisatie kunnen gunstig zijn voor de markt.

Regionale analyse

Global Web CMS Market to Be Led by North America het zal naar verwachting groeien met een CAGR van 16,98% tijdens de projectieperiode. Het gebied kan een toename van de vraag naar web CMS zien als gevolg van de verspreiding van het internet en het wijdverbreide gebruik van smartphones. De markt kan het goed doen vanwege de adoptie van digitale platforms voor zowel openbaar als commercieel gebruik, evenals de vraag naar een soepele surfervaring.

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4195 

APAC zal de snelste groei laten zien

APACzal naar verwachting groeien met een CAGR van 20,01% tijdens de prognoseperiode, waardoor het een veelbelovend gebied is voor de wereldwijde markt voor online content management systemen. Dit komt door zowel de behoefte aan geïndividualiseerde content als de mogelijkheid voor social media platforms om betere aankoopbeslissingen te beïnvloeden. De regio zou enorme hoeveelheden inkomsten genereren uit China en India.

Gerelateerde artikelen:

  1. https://icrowdchinese.com/2022/10/30/ æºè1/2ç¥ ̈å¡å ̧åºé¢è®¡å°è3/43/4å°245亿ç3/4å ï1/4è3/43/4å°14-80ãå°-2030-å¹’/ 
  2. https://icrowdchinese.com/2022/10/30/å ̈线èμåå ̧åºææè3/43/4å°1653亿ç3/4å ï1/4å°2030幒以11-30çå¤å/ 
  3.  https://techplanet.today/post/3d-imaging-market-trends-and-forecast-up-to-2030
  4.  https://businessinmyarea.com/technology/internet-of-things–iot–insurance-market-size–trends-and-forecast-2030
  5.  https://businessinmyarea.com/technology/business-intelligence-market-to-soar-across-top-countries-in-the-globe

 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:                                                                                     

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected] 

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Web Content Management Market,Web Content Management Market Share,Web Content Management Market Size,Web Content Management Market Growth,Web Content Management Market Analysis,Web Content Management Market Forecast