header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De huurmarkt voor bouwmachines zal waarschijnlijk een gematigd groeipercentage vertonen tussen 2030 en 2030

Nov 28, 2022 4:00 PM ET

De verhuurmarkt voor bouwmachines werd geschat op een totale waarde van USD 212 miljard en zal naar verwachting wereldwijd groeien met een CAGR van 5,15% van 2022 tot 2030.

De verwachting is dat de huurmarkt voor bouwmachines de komende jaren gestaag zal groeien. De markt voor het huren van apparatuur wordt gedreven door de voortdurend stijgende vraag naar nieuwe infrastructuur, waardoor de vraag naar bouwmachines wereldwijd toeneemt. In ontwikkelingslanden zoals China, India, de VAE en Brazilië is de markt voor bouwmachines met respectabele tot gezonde snelheden gegroeid. Bovendien is er een breed scala aan apparatuurtypen beschikbaar op de markt voor het huren van bouwmachines, en deze sector breidt zich dagelijks uit om de markt voor apparatuur te ondersteunen. De vraag naar huurmarkten voor bouwmachines over de hele wereld wordt ook gevoed door de stijgende vraag naar milieuvriendelijk en duurzaam bouwen en overheidssteun. De markt voor het huren van bouwmachines groeit echter niet vanwege de hoge kosten van grondstoffen en de schaarste aan geschoolde arbeidskrachten.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7504

Regionale analyse :

In de verwachte periode zal de huurmarkt voor bouwmachines geleidelijk groeien in de regio Azië-Pacific.

De wereldwijde markt voor het huren van bouwmachines is verdeeld in vier regio’s op basis van geografie: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Vanwege de aanzienlijke behoefte aan infrastructuurprojecten, die op hun beurt de vraag naar geïmporteerde bouw- en bouwmaterialen en -diensten genereren, domineert de regio Azië-Pacific momenteel de wereldmarkt voor het huren van bouwmachines, gevolgd door Noord-Amerika en Europa. Met de bouwsector die investeert in een verscheidenheid aan projecten, waaronder pre-engineered gebouwen, geprefabriceerde gebouwen en civieltechnische gebouwen, wordt voorspeld dat Azië-Pacific de meest lucratieve regio zal zijn. Bovendien hebben de landen van deze regio de hoogste bevolkingsdichtheden ter wereld. Landen als India, China en Zuid-Korea zijn op zoek naar aanzienlijke investeringen in de bouwsector om te voldoen aan de vraag naar infrastructuur die door een groeiende bevolking wordt gecreëerd. Dit kan de vraag naar bouwmachines die beschikbaar zijn voor verhuur vergroten.

Controleer indrukwekkende korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7504

Marktsegmentatie :

In de gehele verhuursector van bouwmachines zal de infrastructuurcategorie naar verwachting de hoogste groei doormaken.

In termen van toepassing wordt verwacht dat de infrastructuurindustrie op lange termijn zal groeien. Dit kan worden toegeschreven aan de technologische ontwikkelingen in de sector van de bouwmachines, waar verschillende machines zoals graafmachines, laders en graafmachines essentieel zijn voor de totale markt.

Op basis van het type uitrusting is het verdeeld in grondverzet, waaronder graafmachine,  graafmachine, lader, motorgrader en anderen. Het tweede type is material handling met een op een vrachtwagen gemonteerde kraan, een op een oplegger gemonteerde kraan en een rupskraan. Het laatste type is de aanleg van een weg met beton.

Op basis van toepassing is het gesegmenteerd in residentieel, niet-residentieel en infrastructureel.

Belangrijkste spelers :

De prominente spelers op de markt voor verhuur van bouwmachines zijn Ahern Rentals, Inc., Ashtead Group, Blueline Rental LLC, Caterpillar, Inc., Cramo PLC, Shanghai Hongxin Equipment Engineering Co., Ltd., Herc Holdings, Nesco Rentals, Riwal, United Rentals, Inc. en vele anderen. 
Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-equipment-rental-market-7504

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helptom al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Construction Equipment Rental,Construction Equipment Rental Market,Construction Equipment Rental Market 2022