header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Glasvezelpijpen markt groeiende vraag en enorme toekomstige kansen tegen 2030

Nov 28, 2022 3:00 PM ET

De wereldwijde markt voor glasvezelpijpen zal naar verwachting in 2030 USD 7,1 miljard waard zijn bij een CAGR van 6% over de prognoseperiode van 2022-2030.

Glasvezel, polyesterhars en vulstoffen zijn enkele van de verschillende elementen die worden gebruikt bij het maken van glasvezelpijpen. Glasvezelbuizen zijn gunstig omdat ze bestand zijn tegen corrosie en een lange levensduur en een hoge treksterkte hebben. Glasvezelpijpen hebben meer gunstige eigenschappen omdat ze zijn vervaardigd uit twee of meer verschillende componenten. Ze leveren stabiele prestaties, zelfs in ongunstige omstandigheden en hebben een lage elektrische modulus.

De aanvraag voor lichtgewicht glasvezelpijpen in de verschillende eindgebruikersindustrieën heeft zich ontwikkeld als gevolg van de snelle industrialisatie van de wereld. De behoefte aan brandstofdistributie en de stijgende olie- en gasproductie dragen beide aanzienlijk bij aan de verbetering van de vraag naar glasvezelpijpen in de olie- en gasindustrie. Vanwege zijn attributen, met zijn transparantie, enorme transportstroom, weerstand tegen hoge temperaturen, corrosiebestendigheid en installatiegemak, worden glasvezelbuizen uitgebreid uitgeoefend in de chemische sector. Volgens IBEF is India ‘s werelds op drie na grootste producent van agrochemicaliën, na China, Japan en de Verenigde Staten. Tegen 2025 wordt verwacht dat de investeringen in de Indiase chemische en petrochemische sector in totaal USD 107,38 miljard zullen bedragen. De groei van de chemische sector kan worden versterkt door een toename van de vraag naar chemicaliën, vooral in de productie, waardoor de vraag naar glasvezelpijpen verder zou toenemen. De stijgende kosten van grondstoffen kunnen de marktgroei echter tegenhouden.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloadenhttps://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2554

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor glasvezelpijpen op basis van regio’s is gesegmenteerd in vier hoofdregio’s, zoals Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

De regio Azië-Pacific domineert de marktaandelen van glasvezelpijpen en zal zich in de geprojecteerde periode in een snel tempo blijven ontwikkelen. Dit komt door de uitbreiding en groei van verschillende eindgebruikerssectoren op dit gebied. Toenemende economische ontwikkeling, toenemende verstedelijking, groeiende infrastructuurontwikkeling vergelijkbaar met de aanleg van rioleringsleidingen, uitbreiding van waterdistributiesystemen en nog veel meer, evenals enkele andere groei-inducerende elementen voor deze regio China zal verschijnen als de belangrijkste bijdrager uit dit gebied, omdat het de belangrijke exporteur van olie en gas in de regio is.

In Europa wordt voorspeld dat de wereldwijde fiberglass pipes-markt het op een na grootste aandeel zal hebben gedurende de prognoseperiode. De teeltbehoefte van de olie- en gasindustrie en haar nutssector, sleufloze leidingtoepassingen, rioolinfrastructuurupgrades, transport van gas voor de aanstaande oprichting van LNG-terminals, toenemende investeringen in de regionale infrastructuurontwikkeling, de aanwezigheid van een enorme industriële effluentbehandeling en chemische verwerkingsbedrijven in Spanje, het VK, Frankrijk en Duitsland, strikte regels voor broeikasgasemissies, en de groeiende export van aardgas draagt bij aan het wereldwijde marktaandeel van glasvezelpijpen in de regio.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2554

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor glasvezelpijpen is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op vezeltype

 • E-glas
 • T-glas
 • S-glas
 • R-glas

Per toepassing

 • Olie en gas
 • Chemicaliën
 • Rioolwater
 • Irrigatie
 • Anderen

Door eindgebruikers

 • Glasvezelversterkte kunststof (GVK) buizen
 • Glasversterkte epoxy (GRE) buizen
 • Anderen

Hoofdrolspelers 

De belangrijkste spelers op de global fiberglas pipes market zijn Sarplast SA (Zwitserland), Abu Dhabi Pipe Factory (VAE), Graphite India Limited (India), HOBAS  (Oostenrijk), Saudi Arabian Amiantit Co. (Saoedi-Arabië), National Oilwell Varco (VS), Hengrun Group Co. Ltd. (China), Future Pipe Industries (VAE), Chemical Process Piping Pvt. Ltd. (India), Lianyungang ZhongfuLianzhong Composites Group Co. Ltd (China)

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/fiberglass-pipes-market-2554

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze CookedOnderzoeksrapport (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fiberglass,Fiberglass Pipes,Fiberglass Pipes Market