header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Houten vloeren markt 2022 Industry Outlook, bedrijfsstrategieën en COVID-19 impactanalyse 2030

Nov 28, 2022 4:00 PM ET

De wereldwijde markt voor houten vloeren wordt geschat op USD 41,6 miljard in 2030, met een CAGR van 3,6% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Houten vloeren bestaan uit verschillende soorten en soorten houten planken. Wanneer deze op gebouwen en andere soorten infrastructuur worden geplaatst, zorgen ze ervoor dat ze (gebouwen en infrastructuur) langer meegaan. Ze versieren ook deze architecturale stukken. De stukken gaan langer mee. Houten vloeren maken het op dezelfde manier gemakkelijker voor mensen om op de oppervlakken van deze gebouwen en infrastructuur te lopen Hout is een houtproduct dat wordt gebruikt voor vloeren. Het valt onder de categorie harde vloeren. Massief hout en houten vloeren zijn belangrijke soorten houten vloeren. Houten vloeren zijn meestal duur; het is echter ecologisch duurzaam, omdat hout een hernieuwbare hulpbron is. Houten vloeren kunnen meer dan een eeuw overleven en raken niet uit de mode. Vloerdelen kunnen talloze keren worden geschuurd en opnieuw worden gecoat, waardoor het haalbaar is om oude vloeren op te knappen en ze weer nieuw te laten verschijnen Houten vloeren zijn minder gevoelig voor schade en zijn gemakkelijker te onderhouden. Zowel de schoonmaak- als reparatiekosten zullen in de loop van de tijd waarschijnlijk dalen. Ook kunnen hardhouten vloeren vele generaties standhouden vanwege de extreme duurzaamheid; daarom is het een betaalbare optie voor vloeren.

Voorbeeldexemplaar downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6819

Regionale analyse

De Wereldwijde Houten Vloermarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De groei in de rest van de wereld zal naar verwachting sterk zijn. Het zal grotendeels worden gedreven door een sterke en stijgende vraag naar houten vloeren. Vooral het Midden-Oosten zal naar verwachting een hoge groei zien in de regionale markt voor houten vloeren. Veranderende levensstijlen en veel nieuwbouwprojecten samen met renovatie- en verbouwingsprojecten zijn cruciale bijdragen. De vraag naar groene gebouwen en extra investeringen in de commerciële sector dragen navenant bij aan de toegenomen vraag naar houten vloeren. Noord-Amerika vormde in 2027 een welsprekend aandeel op de wereldmarkt. De VS heeft wereldwijd de meest extravagante residentiële vastgoedmarkt. De markt in het Midden-Oosten zal naar verwachting in de prognoseperiode in een aanzienlijk tempo groeien. Het had een aanzienlijk aandeel in de wereldmarkt. De snelle groei in de commerciële sector in landen, zoals de VAE, in het Midden-Oosten voedt de marktvooruitzichten voor houten vloeren in de regio. In termen van waarde had Latijns-Amerika een relatief lager aandeel in de wereldmarkt en er wordt gehoopt dat het tijdens de prognoseperiode in een gematigd tempo zal groeien.

Alle vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/6819

Marktsegmentatie

De wereldwijde houten vloermarkt is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op type

  • Hardhouten vloer
  • Ontworpen vloer
  • Bamboe vloer
  • Laminaatvloer
  • Anderen

Per toepassing

  • Vloer
  • Ommuring
  • Reling
  • Anderen

Per eindgebruiker

  • Residentiële
  • Niet-residentieel

Hoofdrolspelers

De prominente belangrijkste spelers van de wereldwijde Wooden Floor Market zijn Armstrong Floor Inc. (Engeland), Beaulieu International Group (Canada), Berkshire Hathaway Company (VS), Boral Limited (Australië), Remark (VS), Kars Holding AB (Zweden), Mannington Mills Inc. (VS), Mohawk Industries Inc. (VS), Nature Home Holding Company Limited (Hong Kong), Tackett S.A. (Frankrijk), Greenland Industries Limited (India), BOEN (Verenigd Koninkrijk), Lord Parquet (China), First Asia Industrial Co. Ltd. (China).

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/wooden-floor-market-6819

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helptom al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Wooden Floor,Wooden Floor Market,Wooden Floor Market 2022