header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Liften en roltrappen markt 2022 Waardevolle groeivooruitzichten en aankomende trends tot 2027

Nov 28, 2022 4:00 PM ET

De elevator &-roltrapmarkt zal naar verwachting groeien van USD 83,86 miljard in 2022 tot USD 120,43 miljard in 2027, met een CAGR van 6,3% tijdens de prognoseperiode.

Een lift kan worden aangeduid als een onbeperkte cabine die wordt aangedreven door de elektromotoren die zowel corrigerende systemen, tractiekabels of pomphydraulische vloeistof aandrijven om een bolvormige zuiger op te heffen. Een roltrap kan bekend staan als een transportband of een bewegende trap die wordt gebruikt om mensen tussen verdiepingen van een gebouw te vervoeren.

De stijgende investeringen in commerciële en residentiële infrastructuurprojecten in de zich ontwikkelende en ontwikkelde economieën resulteren in groei van de lift- en roltrapmarkt. Toenemende bouwwerkzaamheden van de grootste en hoogste commerciële projecten in verschillende regio’s zullen naar verwachting het product ontwikkelen.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5517

Regionale analyse

Noord-Amerika had grootste winstaandeel De VS groeien gestaag, door het vroegtijdig opgeven van nieuwe technologieën en de aanwezigheid van een goed ontwikkelde industriële sector. In de VS hebben een sterke financiële basis en een groeiende bevolking de marktgroei gekatalyseerd. De uitbreiding van de IoT- en industriële sectoren verhoogt de vraag naar liften.

Ook wordt verwacht dat Azië-Pacific in 2020 getuige zal zijn van een hoge CAGR op de wereldmarkt. Factoren vergelijkbaar met gemakkelijke beschikbaarheid van grondstoffen, lage arbeidskosten en een relatief strakke regelgeving sturen de Indiase vraag. De bouwsector groeit door stijgende uitgaven en overheidsbedrijven. Toenemende verstedelijking en slimme megastadontwikkeling in India stimuleren de vraag naar de industrie. Bedrijven diversifiëren hun winststromen met behulp van passagiersbruggen en geautomatiseerde gatesystemen.

Voorbeeldexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5517

Marktsegmentatie

De markt voor liften en roltrappen is gesegmenteerd op basis van type, service, technologie en eindgebruiksindustrie. De groei tussen segmenten helpt u bij het analyseren van niche-groeigebieden en strategieën om de markt te benaderen en uw kerntoepassingsgebieden en het verschil in uw doelverzoeken te bepalen.

Op basis van type is de liften- en roltrappenmarkt gesegmenteerd in liften, roltrappen en bewegende loopbruggen. Liften zijn verder onderverdeeld in passagiers-, vracht-, enkel- en dubbeldeksliften.

Op basis van service is de markt voor liften en roltrappen gesegmenteerd in nieuwe installatie, conservering en reparatie en modernisering.

Op basis van technologie is de markt voor liften en roltrappen gesegmenteerd in lifttechnologie. Lifttechnologie wordt verder onderverdeeld in tractie met een ruimte, machinekamer zonder tractieaankondiging hydraulisch.

Op basis van de eindgebruiksindustrie is de liften- en roltrappenmarkt gesegmenteerd in residentieel, commercieel, institutioneel, structuur en andere. Andere zijn verder onderverdeeld in industriële en maritieme assiduïteit.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers die in het marktrapport voor liften en roltrappen worden behandeld, zijn KONE Corporation, United Technologies Corporation, Schindler, Mitsubishi Electric Corporation, ThyssenKrupp AG, FUJITEC CO. LTD., Hitachi Ltd., HYUNDAIELEVATOR CO. LTD., TOSHIBA INDIA, Electra Ltd. Orona EXPRESS LIFTS LTD., ESCON ELEVATORS PVT LTD., Otis Worldwide Corporation, EITA Elevator (M) Sdn. Bhd., Johnson Elevator Co. Ltd. en Electra Elevators.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/elevators-and-escalators-market-5517

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van technologie en werkproces vande industrie, MRFR vaak plannen &voert ontmoeten met de industrie-experts en industriële bezoeken voor haar research analyst leden.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Elevators,Elevators and Escalators Market,Elevators and Escalators Market 2022