header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Milieuvriendelijke tegelsmarkt groeit met een indrukwekkende 11,60% CAGR tot 2030

Nov 28, 2022 4:00 PM ET

De wereldwijde markt voor milieuvriendelijke tegels zal naar schatting in 2030 een waarde van USD 18.348,20 miljoen bereiken. En bovendien wordt dit ook berekend met de groei van de CAGR van de waarde 11,60%. Tegelindustrie onderbouwt een toename in het gebruik van recyclebare accoutrements voor de vervaardiging van milieuvriendelijke tegels.

Deze tegels hebben het afgelopen decennium deel uitgemaakt van groene of duurzame chemie als gevolg van strikte milieuvoorschriften, groei in populariteit van normen voor groen bouwen en een toename van de aandacht van de consument voor duurzame producten. Milieuvriendelijke tegels zijn over de hele wereld op grote schaal gebruikt vanwege de betere continuïteit en lage conservering in vergelijking met traditionele tegels.

Milieukwesties zijn een van de hete inhoud over de hele wereld, milieuvriendelijke tegels helpen de impact op het milieu te verminderen, omdat er een lager energieverbruik is bij de productie van de milieuvriendelijke tegels. Ook het gebruik van zonne-energie en windenergie in het productieproces van milieuvriendelijke tegels heeft het nadelige effect op het milieu verder geminimaliseerd.

Pdf-voorbeeldkopie ophalen met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5353

Regionale analyse

Het eco-vriendelijke tegelsverzoek in de Regio Azië-Pacific zal naar verwachting het snel groeiende inheemse lid zijn. Snelle verstedelijking en industrialisatie stimuleren bouwinspanning, waardoor de vraag naar duurzame structuurtoebehoren zoals milieuvriendelijke tegels zal toenemen. Evenzo hebben landen analoog aan Japan strikte voorschriften beoordeeld voor de werking van traditionele monumentproducten vanwege hun afnemende reserves.

Latijns-Amerika is ook getuige geweest van een toename van de vraag als gevolg van de groeiende bevolking en de groeiende aandacht onder mensen over milieuvriendelijke producten.

De regio Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting getuige zijn van een CAGR van meer dan 12% in 2021-2030 als gevolg van het toevoegen van de vraag naar milieuvriendelijke tegels in deze regio, voornamelijk gedreven door een hoge groei van de bevolking en stijgende inrushes.

Dataintelo publiceerde een nieuw rapport met de naam “Eco-Friendly Tiles Market exploration report which is segmented by Types( Ceramic, Travertine, Porcelain, Terrazzo, Glass), By Applications(-domestic), By Players Companies Ann sacks Tile &StoneInc., Arizona Tile, Village Tile &Stone, Bedrosians Tile &Stone, Dal- Tile Corporation, Marazzi Group Srl, Enviroglas,Crossville Inc., Wausau Tile Inc., Terra Green Ceramics Inc, Ceramiche Refin SPA, Johnson Tegels, Centura, Division Iris Ceramica, Vitromex, Florim Ceramiche SPA, EMILCERAMICA Srl, Del Conca USA, Nemo Tile Company Inc. “.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5353

Marktsegmentatie

Op type

  • Porselein
  • Keramisch
  • Terrazzo
  • Glas
  • Travertijn

Per product

  • Onderste tegels
  • Wandtegels
  • Verglaasde tegels
  • Industriële tegels

Per eindgebruiker

  • Binnenlandse tegels
  • Niet-residentiële tegels
  • Commercieel & Kantoor
  • Institutionele
  • Industrieel
  • Gastvrijheid
  • Anderen

Per regio

Noord-Amerika, Canada, Mexico, Europa, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Rest van Europa, Azië-Pacific, China, Japan, India, Zuid-Korea, Australië, Rest van Azië-Pacific, LAMEA, Brazilië, Zuid-Afrika

Turkije, Saoedi-Arabië, Rest van LAMEA

Belangrijkste spelers

De vitale spelers die actief zijn in de milieuvriendelijke assiduity zijn Ann sacks Tile &Stone Inc., Arizona Tile, Bedrosians Tile &Stone, Marazzi Group Srl, Villagio Tile &Stone, Dal- Tile Corporation, Wausau Tile, Inc., Terra Green Pottery Inc, Enviroglas en Crossville Inc.

Andere spelers in de waardeketen zijn Ceramiche Refin S.P.A., Johnson Tiles, Centura, Division Iris Ceramica, Florim Ceramiche S.P.A, EMILCERAMICA Srl, Vitromex, Florida tile, Del Conca USA en Nemo Tile Company Inc.

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/eco-friendly-tiles-market-5353

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om te biedende optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Eco-friendly Tiles,Eco-friendly Tiles Market,Eco-friendly Tiles Market 2022