header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Schermmarkt: wat zijn de toekomstige groeimogelijkheden?

Nov 28, 2022 4:00 PM ET

De schermmarkt zal naar verwachting in 2021 USD 13,8 miljard waard zijn en zal naar verwachting usd 33,14 miljard bereiken in 2028, met een CAGR van 4,5% tijdens de prognoseperiode (2021 – 2028). Ook de populariteit van synthetisch hekwerk stijgt.

Gedurende de prognoseperiode wordt verwacht dat de wereldwijde schermmarkt gestaag zal groeien. De vraag naar hekwerk in woonruimten zal naar verwachting worden aangedreven door de stijgende schermconsumptie in de regio Azië-Pacific, de groeiende bouwsector, investeringen in materiaal-R&D en gunstige overheidsvoorschriften en -initiatieven voor de bouw. De verwachting is echter dat veranderingen in de grondstofprijzen de marktuitbreiding zullen belemmeren.

Regionale analyse :

Gedurende de prognoseperiode zal de hekwerkindustrie naar verwachting geleidelijk groeien in Noord-Amerika.

De wereldwijde schermmarkt is verdeeld in vier geografische segmenten: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW). In 2017 had Noord-Amerika wereldwijd het grootste marktaandeel voor hekwerken, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. In 2023 zal Noord-Amerika nog steeds marktleider zijn. De verklaring wordt toegeschreven aan stijgende R&D-uitgaven voor geavanceerde materialen en de stijgende vraag van regionale renovatie- en renovatieprojecten. De vraag naar deze markt is ook toegenomen als gevolg van een aantal voordelen van hekwerk, waaronder de betaalbaarheid, duurzaamheid en verhoogde esthetiek.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7388

Marktsegmentatie :

Volgens de aanvraag zal de residentiële categorie naar verwachting tussen 2018 en 2023 het snelst toenemen. De snelle verstedelijking, die de vastgoedmarkt heeft doen groeien, krijgt de schuld van het probleem. De verhoogde investeringen van de ontwikkelaars ondersteunen dit. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke toename van de vraag naar hekwerk in de residentiële markt. Er wordt daarom verwacht dat Residential een belangrijke bijdrage zal leveren tijdens de prognoseperiode.

De reikwijdte van de studie omvat segmenten voor de wereldwijde schermmarkt per type product, regio, eindgebruiker en materiaal.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7388

De dekking van de studie omvat divisies voor de wereldwijde schermmarkt per regio, eindgebruiker, eindproduct en materiaal. Materiaal omvat beton plastic & composieten hout metaal andere materialen. elektrische scharnier-voeg hek, Per product hek, andere gelaste omheining. Op basis van de keuze  van de consument kan het residentieel, commercieel, industrieel en agrarisch zijn.

Belangrijkste spelers :

Onder andere Betafence NV (België), Jerith Manufacturing Company Inc. (VS), Long Fence Company Inc. (VS), Associated Materials LLC (VS), Gregory Industries Inc. (VS), Bekaert (België), Long Fence Company Inc. (VS), Associated Materials LLC (VS), Ply Gem Holdings Inc. (VS), Ameristar Fence Products Inc. (VS) en Allied Tube and Conduit (VS) zijn de toonaangevende spelers op de schermmarkt.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/fencing-market-7388

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fencing,Fencing Market,Fencing Industry