header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Structurele staalmarkt en toenemende focus op innovatie in groene bouwmaterialen

Nov 28, 2022 4:00 PM ET

De markt voor constructiestaal zal naar verwachting in 2030 USD 162,64 miljard waard zijn, met een CAGR van 5,4% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030)

Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor constructiestaal duurzaam zal groeien. De wereldwijde markt voor constructiestaal wordt gedreven door de stijgende vraag naar milieuvriendelijk en duurzaam bouwen, overheidssteun en meer aandacht voor groene gebouwen. De markt voor constructiestaal kan echter niet uitbreiden vanwege de hoge grondstofkosten en een gebrek aan geschoolde arbeidskrachten.

Download het volledige voorbeeldexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7490

Regionale analyse:

In de verwachte periode zal de markt voor constructiestaal geleidelijk groeien in de regio Azië-Pacific.

De wereldwijde markt voor constructiestaal is verdeeld in vier regio’s op basis van geografie: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De grote vraag naar infrastructuurprojecten, die op zijn beurt de vraag naar groene bouwproducten en -diensten genereert, wat op zijn beurt de vraag naar structurele staalmarkt voedt, leidde ertoe dat de regio Azië-Pacific de wereldwijde markt voor constructiestaal domineerde, gevolgd door Noord-Amerika en Europa. Met de bouwsector die investeert in geprefabriceerde en gepre-engineerde bouwprojecten, wordt voorspeld dat Azië-Pacific de meest lucratieve markt zal zijn. Daarnaast investeert een aantal internationale fabrikanten in de maakindustrie, waardoor de vraag naar constructiestaal naar verwachting verder zal toenemen. Een van de belangrijkste markten op dit gebied is China. De toegenomen bevolking en de groeiende industrialisatie drijven de vraag naar woningen op. Als gevolg hiervan wordt een CAGR van 5,3% voorspeld voor de structurele staalmarkt tijdens de prognoseperiode.

De totale groei van de markt voor constructiestaal zal het hoogst zijn in de niet-residentiële sector. 

Vanwege de snelle verstedelijking en de toename van bouwactiviteiten in industriële en residentiële projecten in opkomende economieën zoals Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika, was het infrastructuursegment goed voor de hoogste bijdrage aan de wereldwijde markt voor constructiestaal in termen van waarde en volume, zowel in 2021 als in 2021 en zal het naar verwachting zijn dominantie behouden tussen 2022 en 2030. Gedurende de prognoseperiode zullen landen als India, China, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië naar verwachting een aanzienlijke toename van de ontwikkeling van de infrastructuur hebben. Voor het komende jaar wordt ook voorspeld dat het segment in het snelste tempo zal stijgen.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7490

Marktsegmentatie:

Om een volledig beeld te geven van de wereldwijde markt voor constructiestaal, volgde deze studie twee marktsectoren in vier geografische gebieden. Het onderzoek onderzoekt belangrijke concurrenten en biedt een vijfjarige trendanalyse die zich richt op marktomvang, volume en aandeel voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (ROW). Het rapport bevat ook een prognose, waarbij de marktkansen voor elke regio in de komende vijf jaar centraal staan. De focus van de studie ligt op de wereldwijde markt voor constructiestaal, die is gesegmenteerd op product, toepassing en regio.

De verschillende soorten producten zijn zwaar sectionaal staal, Licht sectionaal staal en wapening. Op basis van de toepassing is het verdeeld in residentieel, niet-residentieel , waaronder commercieel, institutioneel, kantoren en anderen en ten slotte infrastructureel.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor constructiestaal zijn ArcelorMittal S.A., Hebei Group, Baosteel Group Co., Nippon Steel &Sumitomo Metal Corporation, POSCO, Wuhan Group, Tata Limited, Anshan Iron &Steel Group Corporation, Anyang Group Co. Ltd., Baogang Group, Hyundai Steel Co. Ltd., Bohai Group en vele anderen.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/structural-steel-market-7490

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onsmarktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Structural Steel,Structural Steel Market,Structural Steel Market 2022