header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cannabidiol (CBD) API Marktonderzoek – Exclusief rapport van InsightAce Analytic

Dec 5, 2022 6:00 AM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. heeft de publicatie aangekondigd van een marktonderzoeksrapport getiteld Global Cannabidiol (CBD) API Market By Product (CBD isolaat, Breedspectrum CBD, Full spectrum CBD, Water Dispergeerbare CBD Powder, Anderen), Origin (Synthetisch, Natuurlijk), Indicatie (Autisme, Kanker, Ziekte van Alzheimer, Chronische Pijn, Migraine, Epilepsie, Multiple Sclerose, Schizofrenie, Anderen), Eindgebruikers (Farmaceutische Industrie, Onderzoeksinstituten, Anderen)) – Marktvooruitzichten en Industrie analyse 2030″

Volgens het onlangs gepubliceerde onderzoeksrapport van het bedrijf wordt voorspeld dat de wereldwijde Cannabidiol (CBD) API-markt tussen 2022 en 2030 een veelbelovende CAGR van 41,7%  zal registreren. De belangrijkste prominente spelers die op de markt actief zijn, zijn Recipharm, DSM, brains bioceutical, Purisys, CBD-API, Vantage Hemp, Bedrocan, Eurofins, CBDepot s.r.o, Farmakem d.o.o., Kare Chemical Technologies Inc., GVB Biopharma, BIOVECTRA Inc., EndoPure, Biosyyd, UAB, KD Pharma Group, Kinetochem, Folium Biosciences, Colombian Golden, KND Labs, Averix Bio, LLC, Veranova, Jordan Process en andere vitale spelers.

Ontvang een demovoorbeeld van het rapport op  https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/1478

CBD, vaak bekend als cannabidiol, is de tweede meest voorkomende actieve component in cannabis (marihuana). CBD, een essentieel element van medische marihuana, wordt rechtstreeks uit de hennepplant geëxtraheerd, een familielid van marihuana, of gesynthetiseerd in een laboratorium. CBD, een van de honderden componenten in marihuana, genereert zelf geen “high”. In overeenstemming met onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie: “CBD heeft geen psychoactieve of gewoontevormende effecten bij mensen. Er zijn nu geen aanwijzingen dat de consumptie van pure CBD risico’s oplevert voor de volksgezondheid.” CBD is aanbevolen voor een reeks gezondheidsproblemen. Toch is het beste wetenschappelijke bewijs voor de werkzaamheid ervan bij de behandeling van enkele van de ergste epilepsiestoornissen bij kinderen, zoals het Dravet-syndroom en het Lennox-Gastaut-syndroom (LGS), die vaak niet reageren op anticonvulsieve geneesmiddelen. Verschillende neurologische ziekten zijn het onderwerp geweest van cannabidiol-onderzoek. De bevindingen zijn echter niet geverifieerd om dergelijke toepassingen in de klinische praktijk vast te stellen. De FDA heeft in oktober 2019 een adviserende waarschuwing afgegeven dat de effecten van CBD tijdens zwangerschap of borstvoeding onbekend zijn, wat aangeeft dat de veiligheid, doseringen, interacties met andere medicijnen of voedingsmiddelen en bijwerkingen van CBD niet klinisch zijn vastgesteld en een risico kunnen vormen voor de moeder en pasgeborene. In een aantal onderzoeken was CBD in staat om de frequentie van aanvallen te verlagen en, in sommige omstandigheden, ze volledig te stoppen. Epidiolex, dat CBD bevat, is het eerste door de FDA goedgekeurde medicijn dat wordt geproduceerd uit cannabis voor deze aandoeningen.

De vraag naar CBD voor gezondheid en welzijn zal naar verwachting de marktgroei stimuleren. CBD verlicht angst, epileptische aanvallen en pijn. Cannabidiol, de cannabinoïde die het meest wordt gebruikt voor therapeutische doeleinden, is erg in trek voor gezondheid en welzijn vanwege het gebrek aan psychoactieve effecten. De groeiende acceptatie en het gebruik van producten als gevolg van wettelijke goedkeuringen zal naar verwachting ook de productie van CBD-geïnfundeerde producten stimuleren. CBD als API zal ook profiteren van overheidsfinanciering voor therapeutisch onderzoek en partnerschappen met grote marktspelers. Een toename van hamsterevenementen door apotheken, exclusieve overeenkomsten tussen bedrijven en apotheken in de detailhandel en een toename van het aantal patiënten dat kiest voor CBD-behandeling zal naar verwachting aanzienlijke vooruitzichten creëren voor marktdeelnemers op de CBD-markt.

De FDA keurt voorzichtig cbd-afgeleide geneesmiddelen goed vanwege de gevoeligheid van CBD als medicinaal chemisch ingrediënt. Vertragingen in goedkeuringen zullen een negatieve invloed hebben op de CBD API-markt. De hoge prijs van deze markt is voor hen het grootste obstakel. Vanwege hun medische voordelen en uitgebreide onderzoeksvereisten kan de meerderheid van de mensen ze niet betalen. Dit belemmert de uitbreiding van CBD-bedrijven.

Onderzoek voordat u koopt: https://www.insightaceanalytic.com/enquiry-before-buying/1478

De belangrijkste ontwikkelingen

 • In februari 2022, Averix Bio kondigde de indiening aan van een Drug Master File (DMF) voor cannabidiol (CBD) isolatie bij de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). De toepassing (DMF 036798) toont averix Bio’s toewijding aan het leveren van klinische proeven en de farmaceutische, cosmetische, nutraceutische en veterinaire markten met componenten van de hoogste kwaliteit.
 • In juni 2021, DSM en Brains Bioceutical vormden een exclusieve wereldwijde samenwerking om het geneesmiddel te benutten.

potentieel van cannabis tijdens de vroegste stadia van de ontwikkeling van geneesmiddelen. De relatie breidt DSM’s capaciteiten uit als een doelgerichte innovatiepartner in de farmaceutische markt, door een platform op te zetten om flexibele medicatieontwikkeling in een vroeg stadium mogelijk te maken om op cannabinoïden gebaseerde oplossingen te ontsluiten en te leveren die de wereldwijde gezondheid van patiënten verbeteren. DSM en Brains Bioceutical zijn ideaal gepositioneerd om leiding te geven aan de ontwikkeling van op cannabinoïden gebaseerde farmaceutische producten die gebruikmaken van de EU-GMP actieve farmaceutische ingrediënten van Brains.

 • In mei 2022, GVB Biopharma is overgenomen door de 22nd Century Group. Dit platform maakt een snelle uitbreiding van de hennep/ cannabis franchise mogelijk. Bovendien is de transactie onmiddellijk opbouwend, zal dit resulteren in een verdubbeling van de totale omzet van het bedrijf en zal het een aanzienlijke commerciële schaal toevoegen aan de bestaande hennep / cannabisfranchise.
 • In okt 2019, Purisys en Botanix tekenden een API-leveringsovereenkomst, aldus Botanix. Met de nieuwe deal zal aan de groeiende vraag van Botanix naar synthetische cannabidiol worden voldaan, evenals aan toekomstige commerciële leveringen.
 • Marktsegmenten

  Wereldwijde Cannabidiol (CBD) API-markt, per product, 2022-2030 (waarde US $ Mn)

  • Breedspectrum CBD
  • Cbd met volledig spectrum
  • Waterdispergeerbare CBD Poeder
  • CBD-isolaat
  • Anderen

  Wereldwijde Cannabidiol (CBD) API-markt, per oorsprong, 2022-2030 (waarde US $ Mn)

  • Synthetisch
  • Natuurlijk

  Wereldwijde Cannabidiol (CBD) API-markt, per indicatie, 2022-2030 (waarde US $ Mn)

  • Ziekte van Alzheimer
  • Schizofrenie
  • Autisme
  • Epilepsie
  • Kanker
  • Migraine
  • Chronische pijn
  • Multiple Sclerose
  • Anderen

  Wereldwijde Cannabidiol (CBD) API-markt, per eindgebruiker, 2022-2030 (waarde US $ Mn)

  • Onderzoeksinstellingen
  • Farmaceutische industrie
  • Anderen

  Wereldwijde Cannabidiol (CBD) API-markt, per regio, 2022-2030 (waarde US $ Mn)

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Latijns-Amerika
  • Midden-Oosten &Afrika

  Voor meer informatie @ https://www.insightaceanalytic.com/customisation/1478                                                                                                                                       

  Waarom dit rapport kopen:

  • Om een uitgebreide analyse van de vooruitzichten voor de CBD API-markt te ontvangen
  • Om een overzicht van de industrie en toekomstige trends van de CBD API-markt te ontvangen
  • Om de wereldwijde CBD API-marktdrivers en -uitdagingen te analyseren
  • Om informatie te krijgen over de wereldwijde CBD API-marktomvang (waarde US $ Mn) prognose tot 2030
  • Aanzienlijke investeringen, fusies en overnames in de wereldwijde CBD API-marktindustrie

  Andere gerelateerde rapporten gepubliceerd door InsightAce Analytic:

  Wereldwijde cannabinoïde afgeleide farmaceutische marktbeoordeling

  Wereldwijde CBD (Cannabidiol) oliemarkt

  Cannabis Inhaler Markt

  Informatie:

  InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve market intelligence-oplossingen informeren de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. We helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te verkennen, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en aangepaste marktinformatierapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

  Neem contact met ons op:
  InsightAce Analytic Pvt. Ltd
  Telefoon: 1 551 226 6109
  E-mail: info@insightaceanalytic.com
  Site bezoek: www.insightaceanalytic.com
  Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
  Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

  Contactgegevens:

  Contact Us:
  InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
  Tel.: +1 551 226 6109
  Email: info@insightaceanalytic.com
  Site Visit: www.insightaceanalytic.com
  Follow Us on LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
  Follow Us On Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ